Avrupa Şampiyonası dün akşam Almanya'nın futbol adına güzel açılışıyla başladı. Toplamda 51 maç oynanacak güzel bir ay olacak ve en güzeli takımımız da olacak. Açıkçası hedefin gruptan çıkmaktan fazlası olması gerektiğini düşündüğümden çekilen kurayı kötü olarak değerlendirmiştim çünkü gruptan 1 çıkamazsak karşımıza hemen Fransa, İngiltere, İspanya gibi takımlar gelecek. Oyun olarak gelecek adına ümit versinler yeterli.
Şampiyonluk favorileri olarak bu kupada ilk finalini geçen kupada gayriresmi evsahibi olan İngiltere, artık her kupada doğal favori olan Fransa, evsahibi olma avantajıyla diyecektim ama dünkü maçla oyunlarıyla da Almanya en ciddi adaylar. Bu takımların hemen ardında da Portekiz, İspanya ve son şampiyon İtalya geliyor.
Bu haftasonunun programı ise şöyle;
Bugün
16.00 Macaristan - İsviçre (Köln RheinEnergie Stadyumu)
19.00 İspanya - Hırvatistan (Berlin Olimpiyat Stadı)
22.00 İtalya Arnavutluk (BVB Dortmund Stadı)
16 Haziran Pazar
16.00 Polonya - Hollanda (Hamburg Imtech Arena)
19.00 Slovenya -Danimarka (Stuttgart MHPArena)
22.00 Sırbistan - İngiltere (Gelsenkirchen Veltins Arena)
Şampiyonluk favorileri olarak bu kupada ilk finalini geçen kupada gayriresmi evsahibi olan İngiltere, artık her kupada doğal favori olan Fransa, evsahibi olma avantajıyla diyecektim ama dünkü maçla oyunlarıyla da Almanya en ciddi adaylar. Bu takımların hemen ardında da Portekiz, İspanya ve son şampiyon İtalya geliyor.
Bu haftasonunun programı ise şöyle;
Bugün
16.00 Macaristan - İsviçre (Köln RheinEnergie Stadyumu)
19.00 İspanya - Hırvatistan (Berlin Olimpiyat Stadı)
22.00 İtalya Arnavutluk (BVB Dortmund Stadı)
16 Haziran Pazar
16.00 Polonya - Hollanda (Hamburg Imtech Arena)
19.00 Slovenya -Danimarka (Stuttgart MHPArena)
22.00 Sırbistan - İngiltere (Gelsenkirchen Veltins Arena)