EuroCup 3.Hafta | Galatasaray 84-76 Germani Basket Brescia

Tarih: 16.10.2018 Salı
Saat: 20:00
Yer: Sinan Erdem Spor Salonu

EuroCup'a Andorra galibiyetiyle başlayan takımımız, ikinci haftada Ulm deplasmanında iki kere uzatmaya giden maçta mağlup olmuştu. BSL ile beraber takımımızın mevcutta 3 maçlık yenilgi serisi mevcut. Brescia takımı İtalyan ve Amerikalı oyunculardan kurulma bir takım. Yılların tecrübesi David Moss göze çarpmakla beraber Bryon Allen, Jordan Hamilton, Marko Ceron, Awudu Abass rakibimizin diğer önemi oyuncuları diyebiliriz. Takımımızın mevcut durumundan bir an önce kurtulup kendine gelmesini ve bu maçla başlayan bir galibiyet serisine başlaması en büyük temennimiz.

http://www.biletix.com/etkinlik/VAQ27/TURKIYE/tr
 
Germani Basket biraz tehlikeli ve orta derece de tecrubeli oyunculara sahip. Iki takimda savunma uzerine kuracaktir oyunu ve en az hata yapan kazanacaktir. Cok sayi beklemiyorum ve mac uzasa sasirmam. 70-65 gibi kazanirsak mutlu mesut olurum.

Yillardir ismi var kendi yok Davis Moss'un, Armani MIlanodan bildigimiz Awudu Abbas'tan daha tehlikeli olabilecegini dusunmuyorum. Zira Jordan Hamilton da Usaktan bildigimiz kadariyla tehlike ihtiva ediyor. Bir de Bryon Allen var Karsiyaka'dan bildigimiz. Hos Karsiyaka da cok basarili olamadi ama gununde bir Allen'in bas belasi olacagindan en ufak suphem yok.

Ozet olarak Awudu Abbas, Jordan Hamilton, Bryon Alleni savunamazsak ve David Moss'un da extra iyi oynayacagi tutarsa bu mac gider.
 
Oldukça yıpratıcı üç mağlubiyet aldık. Coaching kaynaklı zaaflarımız fena can sıktı. Bu maçı kazanmaya ekmek su gibi ihtiyacımız var. Aksi takdirde geçen sezonun ilk yarısındaki o karamsarlık "kısa bir aradan sonra" şubenin üstüne tekrar kara bulut gibi çökecek.

Maçta olacağım bir aksilik çıkmazsa. Kazanıp gruptan çıkma kararlığımızı göstermeliyiz. Bu sezon ileri atılacak her adım çok kıymetli.
 
Muhakkak kazanmamız gereken bir maç.
Yoksa üst üste 4.mağlubiyet bu genç takımı çok olumsuz etkileyecek.
Koçun artık rotasyonu azaltması gerekiyor.
Ege ve Klobucar ne kadar az süre alırsa o kadar lehimize olur.
Umarım galibiyetle kapatacağımız bir maç olur...
 
ikili oyun nasıl oynanmazı gösterdikten sonra şimdi nasıl oynanılırı gösterelim lütfen. 4 te 4 üçlükle başlayıp saçma sapan pota altından oynayacağız diye top kayıpları
 
Son düzenleme:
Ya arkadaş tam oyunu oturtuyoruz işler iyi gitmeye başlıyor.Sonra değişik işler yapıp kendi ritmimizi rakip koç mola almadan bozuyoruz.
 

Üst