EuroCup 5. Hafta | Kızılyıldız-Galatasaray

Tarih: 30.10.2018 Salı
Saat: 21:00
Yer: Aleksandar Nikolic Spor Salonu(Pionir)

Gruptaki en zorlu maça çıkıyoruz. Kızılyıldız'ın gruptaki en zorlu takım olması, Belgrad'ın Avrupa'nın en zorlu deplasmanlarından biri olması ve Kızılyıldız camiasının ve taraftarının bizimle yaptıkları ve yapacakları maçlara sadece "maç" gözüyle bakmaması bu deplasmanı korkunç bir hale getiriyor. O malum olaydan sonraki deplasman maçını herkes hatırlar. İnanılmaz bir atmosferde oynanmıştı ama Galatasaray tarihinin en akılcı ve sakin oyunlarından birini oynayıp galip gelmiştik Belgrad Arena'da. Joe Ragland, Stratos Perperoglou, Maik Zirbes, Billy Baron, Muhammed Faye ve daha bir çok önemli parçaya sahip bir takım. İşimiz çok ama çok zor fakat imkansız da değil. Beklentimiz, takımımızın adına ve armasına yakışır bir şekilde mücadele vermesi, hiçbir zaman geri adım atmaması ve boyun eğmemesidir. Takımımıza başarılar diliyoruz.
 
Son düzenleme:
Bana gore de Eurocuptaki en zor takimla maca cikiyoruz. Tofasi yenecegimize inaniyordum ama bu maci kazanmak cidden supriz olur. Imkansiz degil ama bize olan ozel sebeplerinden dolayi asiri motive olacaklardir.

Ayrica Kizilyildiz taraftarinin vefat ettigi olaydan hemen sonraki macta yanlis hatirlamiyorsam deplasmanda Kizilyildizi devirmistik. Inanilmaz taraftar baskisina ragmen kazanmistik.

Tarih tekerrurden ibarettir derler umarim kazaniriz. Maci dort gozle bekliyorum cunku Harrison topla bulustugu zaman, kiz arkadasimla bulusmus kadar seviniyorum.

Cok sevdim seni Harrison. Nazar degmesin.
 
Bir türlü azaltamadığımız komik top kayıplarını ve rakipleri bu sayede ritme soktuğumuzu düşündüğümde kazanmamıza pek ihtimal vermiyorum maalesef. Umarım yanılırım ve galibiyetle döneriz. Grupta elimiz çok rahatlar.
 
Çok çok zor maç. Şimdiye kadarki belki en zor maç. Atmosfer olarak Avrupanın belki de en zorlayıcı deplasmanlarından birine gidiyoruz. Daha önceden taraftarın ölmesinden dolayı da Kızılyıldız taraftarı her maçta bize bileniyor malesef. Galibiyet beklemiyorum. Galibiyeti geçtim umarım fark yemeyiz. Ertuğrul hocanın oyuncuları ciddi şekilde uyarması gerekiyor. Umarım istediğimiz bir sonuçla döneriz.
 
Kızılyıldızla maçlar denince Arroyo'nun efsaneleştiği maç,Zoran Erceg'in orta sahadan attığı buzzer filan aklıma geliyor tek bir kötü anım yok çok zor bir deplasman bu sene ne kadar zor olsada Galatasaray basketbolu hakettiği yerde Euroleaguede olması için bu sezon bir şekilde o kupayı kazanmamız lazım öncellikte Tai Jack Websterın artık tam anlamıyla bir pg performansı sergilemesi gerekiyor bu maç saçma top kayıpları yapmadan gelelim Nigel Hayes'a inanılmaz skor potansiyeli var ama adam takım oyunu oynayamıyor onun da bu sorunu var bir tercih yapçaz ya Hayes'ın tek başına istediği gibi oynamasına müsaade edeceğiz ya da tüm parçalar aktif olacak Hayes sıradan verimsiz olacak. Zach Auguste , Zirbes eşleşmesini merak ediyorum Auguste'nin ayak hız avantajı var erken dakikalarda ondan sayı bulursak maçın içine daha çok girmiş oluruz şu ana kadar çok dikkat ettim koç çok saçma yerlerde mola alıyor ne zaman mola alsa hücumdan boş dönüyoruz.Koçunda bugün rotasyonu çok iyi ayarlaması lazım Emir Gökalp bana Kloubucar'dan daha güven veriyor mutlaka süre almalı. Ege Arar'la zaman kaybetmeleyim zaten 2 dakikada 3lüyor uzun rotasyonunda Arapovic Zach ve ara ara Caner Erdenizi 4 numarada kullanmamız lazım bu maç.Kızılyıldız ne kadar kupanın favorilerinden de olsa eski güçlerinde değiller.Krstijan Nikolov'lu kadroyla bile onları çok zorlamıştık deplasmanda hatırladığım kadarıyla.
TEKRARDAN BASKETBOL ATEŞİNİ YAŞAMAK İÇİN HER EUROCUP MAÇI SALONUN FULL OLMASI LAZIM BU TAKIM EUROLEAGUE'de olmak istiyorsa taraftar desteği şart kadro yetersiz olabilir ama unutmayın EC kazandığımız zaman Gran Canaria'nın kadrosu bence bizden daha iyidi.
SAHADA GALATASARAYA YAKIŞAN BİR OYUN OLMASI DİLEĞİYLE UTANDIRMA BİZİ YENİLMEZ ARMADA !
 
Fark yemeyelim kâfi. Bu kadrodan ve koçtan Kızılyıldız deplasmanında galibiyet beklemiyorum zaten. Bakıyorum da; takımda heyecanlanacak kimseyi göremiyorum ne yazık ki. Kazansalar da yanılsam keşke ama..
 
Kapatalım gitsin şu branşı. Ne zaman ki doğru bir yapılanma ve vizyona sahip bir başkan, başkanımız olur o zaman tekrar kurarız!
 
Kapatalım gitsin şu branşı. Ne zaman ki doğru bir yapılanma ve vizyona sahip bir başkan, başkanımız olur o zaman tekrar kurarız!
normalde çok karşı çıktığım bir şey ama gitgide daha rezil durumlara düşüyoruz. Sırf liseci Ömer Yalçınkaya para kazanmasın diye bile kapatırım şubeyi zaten bitirmeye yemin etmiş!
 
Iki takimin arasinda net bir siklet var. Iki gomlek asagidayiz. Isin aci tarafi rakibin butce olarak bizden asagida olmasi. Su durum kupanin en pahali takimlarindam birisine karsi olmuyor.

Cok acinasi bir basketbol oynadik su ana kadar.
 
Ertuğrul Erdoğan geldiğinden beri üstüne birşey koyamadı. Topu eline alınca doğru karar verebilen oyuncu yok takımda.
 
Tamam bütçemiz düştü, kadromuz yetersiz ama bunların hiçbiri bu berbat oyunu açıklayamaz. Bu takım antrenmanlarda ne çalışıyor? Topu yarı sahaya geçirip birinin eline veriyoruz ve onun bire biri üstünden sayı bulmasını bekliyoruz. Pas trafiği yok, topu paylaşma yok. Ertuğrul Hocanın şu zamana kadarki performansı tam bir fiyasko...
 

Üst