EuroCup | CSM Constanta 76-83 Galatasaray Çağdaş Faktoring

Bizler Dünya futbol tarihinin en büyük futbolcusu Gheorghe Hagi'dir diyen insanlarız. Takımımıza da yeni yeni ısınıyorken vuvuzeladan beter o korna nedir, neyin nesidir Romen dostlarımız...

Potansiyel 2024 Süper Kupa finaline, potansiyel 2024 Euroleague sezonuna şu aşamada fazla kafa yormazsak takımın hücumdaki dinamizmi baya keyif veriyor. İzletiyor. Eurocup sezonu için de fazlasıyla yeterli olacağı kanısını oluşturuyor.
 
ilk yarı :35-46 önde kapattık. İlk çeyrek kötü başladık , sonlara doğru toparlandık.
Vanloo gene top kaybı yapıp gereksiz 3 lük deniyor. İlk yarının en iyisi Abdelkader , Meltem de iyi katkı verdi.
 
çok iyi oynamadığımız maçı 76-83 kazandık.
Takımın skorer , 1-2 oynayabilen kısa ve 3 numaraya ihtiyacı var gibi. pota atında Nalyssa Smith var kabul ederek , 2 haftaya takıma girmiş olur dendi.
 
Liyakat olunca hemen etkisini gösteriyor.
Tebrikler kızlar. 1 tane iyi bi skorer kısa ile iyi şeyler başarabiliriz.
Erkek şubesi örnek alır umarım.
Gerçi hepsi aynı kişiler ama neyse boşa kürek çekmeye devam.
 
Son düzenleme:
Savunmada kolumuzu kaldırmayıp potamız elek olduktan sonra, biz 40 dakika boyunca hücumla yaşıyoruz; rakip potayı kevgire çeviririz diyoruz. Hücum hemen her an izlenilesi gelişiyor haliyle.

Kupada Panathinaikos OAKA'da oynamıyor olduğu halde küçük salonda görece etkin bir taraftar desteğine karşın iki maçı birden geri dönüşlerle kaybetti. Olympiakos ise Melikgazi Kayseri'ye Kayseri'de farklı kazanmasına rağmen iç sahada ikili averajı dahi kaybetti. Barış ve Dostluk Salonu'nda in cin top oynuyordu.
 

Üst