• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague 4. Hafta | USK Prague - Galatasaray Odeabank

Puanları 0
Çözümler 0
@Yiğit Mustafa Çelebi

Avrupa macerasında da kayıpsız yoluna devam eden Sarayın Sultanları 27 Kasım Çarşamba günü USK Prague'a konuk oluyor.Son dönemde de sıkça karşılaştığımız Çek takımına karşı galibiyet sayısı olarak 9'a 1 üstünlüğümüz bulunuyor.Rakibimizin başantrenörlüğünü Natalia Hejkova yapıyor.Ayrıca Laila Palau,Eva Viteckova,Jelena Dubljevic gibi önemli isimlere sahipler.Takımımıza bu zorlu deplasman maçında başarılar diliyoruz.

Tarih: 27.11.2013 19:00
USK Prague - Galatasaray Odeabank
Yer: Sport Hall Folimanka

Çok zorlu bir karşılaşma.
Koça ve kızlara güvenim tam.
Allah yardımcımız olsun inşaAllah...

Şuana kadar ki en ciddi sınav olacak.. başarılar..

Başarılar kızlarımıza. İnşallah serimiz devam eder.

Bitaneciğim Viteckova'nın üzülmesi dileğiyle. Umarım galibiyet gelir. Viteckova'yı ben sonra teselli ederim :P

Bayanlarda Avrupa'da en iyi 2. takımız..

- EUROBASKET

çok zor mağlubiyet olası
ama umudum var başarılar

Diana UMMC de değilmi? Sue Bird görüyüuor kadroda?

Şu maçı kazanırsak tulum çıkarırız büyük ihtimal.

Bu takımı eze eze yeniyoruz yıllardır nerdeyse :) Bu sene yatırım mı yaptılar tam olarak bilmiyorum.

Allah yardımcısı olsun kızların.

Zorlansak da kazanacağız bence. İlk yarılar bizim için kötü geçiyor ikinci yarı açılıyoruz. Grubu yenilgisiz bitirmenin en zor yolu Prag deplasmanı. Başarılar diliyorum.

şu ana kadar herşey iyi gidiyor hedef koymak için bir kriter olacak galibiyet geleceğini düşünüyorum

Zellous varsa sorun yok.

link için teşekkürler. bende bi problem yok, gayet iyi.

Şuan yayın gayet akıcı . Teşekkürler bora bey

Shavonte zeluos hakem ile tartışıyor . Tekrarlarsan teknigi calarım dedi hakem . Zelous üclük ile cevap verdi . Takımı zelous taşıyor.
7 -0 lık seri ile 23-21 ondeyiz.

cok iyi savunma yapıyoruz . Zelous takımda ciddi anlamda fark yaratıyor . Maşallah.

Bende yayın takılıyor maalesef. Internet Explorer dışındaki tarayıcılarda da çalışmıyor. Buffering yazıp kalıyor.

Chromedan açık bende Bora abi ve takılma olmuyor anlamadım teşekkürler link için

Geri