• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague Fantasy Challenge v2

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:04

wotws

0
Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
www.gsbasket.org
@wotws
Geçen sene büyük bir zevkle oynadığımız oyun bu sene de başladı. Maçlar sonraki hafta başlayacak. O zamana kadar kadro kurup ligimize katılabilirsiniz.

Öncelikle üyelik almanız gerekmektedir yada geçen seneki üyeliğinizi kullanabilirsiniz.
Sonra bir takım oluşturacaksanız ve takımı maçlar başlayana dek(birkaç saat öncesine kadar) değiştirebileceksiniz.
İlk krediniz 500.0'dür.
Bundan sonraki her hafta takımda 3 değişiklik yapabiliyorsunuz.

Her üyenin sadece 1 takımı olacaktır. Takım sahibi buraya ismini yazmak zorundadır yada bana özel mesaj veya maille bildirmek zorundadır. Bir takımın kime ait olduğunu bilmiyorsak onu lige almayız.

Yarışmada ödül de olacaktır. Ve GSBasket yönetimi tam kadro katılacaktır :)

Ödülleri başkan belirler ve yazar artık :)

Yarışmanın adresi;

http://fantasychallenge.euroleague.net

Ligin adı;
GSBasket.Org

Private League'den Join a League diyorsunuz ve alfabetik sıraya göre sıralanmış ligler içinden GSBasket.Org'u buluyorsunuz. Orada yazan şeyler birşey ifade etmiyor. Herhangi birinin içinde bizim lig ve devamlı yeri değişiyor.

Ligin şifresi;
galatasaray

Önemle tekrar ediyorum. Kime ait olduğunu bilmediğimiz takımı lige almayacağız.

Takımım Secher Basket.

iddialı değilim ama eğlencesine takımı kurdum.Gurubu ben kurayım dicektim saolsun Kerem abi kurmuşun.Herkese başarılar.Takımım izmirgücü(takım isminide değiştiremiyoz:()

Emre_Gs_uA benimki Kerem Abi..

Gecen seneki ilgi ve alaka su ana kadar gorunmuyor. Gecen sene bir sekilde oyuna katılan arkadaslar bu sene cok daha tecrubeli olarak oynayacakları icin daha keyif almaları kuvvetle muhtemel.

Sizi gidi yeni nesil NBA ciler sizi, kimi kesime göre (ki o kesime ben de dahilim) gerçek basketbol olan Avrupa Basketbolu' na gelinde ortalarda görünmüyorsunuz bakıyorum ;)

Arda abi herkesin derdi kupadaki başarısızlık ve futboldaki kuralar. Daha çok var hem. Duyururuz ;)

Çok güzel oldu elinize sağlık...

Nick: TracyMcGrady 8)

Bende geldim..severim böyle oyunları.bbl fantezi basketbolda oynamıştım bir ara :P takımımın ismi Tonio & Sago Fan ...

Nick:Dwayne Wade
Takım ismi:FC GÖKYİLDİZ

Burak, Yunus ve özel mesajla bana ulaşan Hüseyin'in takımları ligde yok. Nereye girdiniz beyler yada girdiniz mi lige :).

Ayrıca ligin yeri devamlı değişiyor. Alfabetik sıraya göre dizilmiş ligler. Orada yazan gruplardan birinin içinde. Ona göre bulabilirsiniz.

geçen sene kafadan majiauskas ile girip hızlı başlamıştım ama o sakatlanınca kopmuştum.. istediğim gibi bir takım kurmayı başaramamış olsam da lige katıldım.. haftalar ilerledikçe doğru admlara geçmeyi umuyorum.. ilk 2-3 hafta çok fazla zarar etmeyeyim yeter.. Bu arada nick Painmaker.. Takımımın adı Galatasaray_Sixers... Mirsad Türkcan falan var bende.. :) Sadece sevdiğim adamları aldım:)

Yunus Gökyıldız' Alıntı:
Nick:Dwayne Wade
Takım ismi:FC GÖKYİLDİZ
yunus fc: football club demek.
keşke bc koysaydın takımın adını. bc:basketball club olurdu.

Çok sağlam bir takım kurdum ligi süpüreceğim boşuna kasmayın kendinizi :)

Nick: wotws
Takım: Gercek Sevgi

Önder Çiçekoğlu' Alıntı:
Çok sağlam bir takım kurdum ligi süpüreceğim boşuna kasmayın kendinizi :)

Nick: wotws
Takım: Gercek Sevgi

Hahahaha nasıl yani sen mi kurdun :P :)

Birkaç oyuncu tavsiyesi aldım tabi, illa yapacaksın reklamını pis herif :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Burak, Yunus ve özel mesajla bana ulaşan Hüseyin'in takımları ligde yok. Nereye girdiniz beyler yada girdiniz mi lige :).

Ayrıca ligin yeri devamlı değişiyor. Alfabetik sıraya göre dizilmiş ligler. Orada yazan gruplardan birinin içinde. Ona göre bulabilirsiniz.
ben kadroyu daha yeni kurdum, lige yeni katıldım.şimdi gelmiştir.

takım adı:nuggets
nick:nuggets

Lige katılanları şöyle sıralayalım;

Secher Basket (Kerem SEÇER)
EZER (Arda EZER) Arda abi ne eziyorsun :)
izmirgücü (Hüsnücan ARDİL)
Emre_Gs_uA (Emre DOĞAN)
Tonio & Sago Fan (Recep SARIMEŞE)
Galatasaray_Sixers (Emre YÜKSEL)
Gercek Sevgi (Önder ÇİÇEKOĞLU)
öztürkbasket - SAHİBİNİ BİLMİYORUM. ARDA'NIN OLABİLİR
nuggets (Hüseyin KARAÇİL)

9 kişi miyiz? Gerçi 21 veya 22'sinde başlayacak lig.

Şu an aldığım bir son dakika haberine göre Eser Atalay , " bu sene iyi takım kuruyorum, hepinizi ezip geçeceğim " demekteymiş.. az önce marcus haislip i aramış, durumunu sormuş.. planinic den söz almış falan.. teodosic den tüyo çekmiş.. hırs yapmış eleman..

:)

Valla abi siz ikiniz oynarsanız aranızdaki geyiği hayal edemiyorum :)

aranızdaki geyik derken ne demek istedin anlamadım kerem :) geliyor o da.. söylüyordu bir şeyler.. raoul ramirez bilmemne.. bende mirsad var.. gerisi sizin olsun.. mirrsaadd, mirrsaad..

Geri