wotws
0
- Web sitesi
- www.gsbasket.org
Geçen sene büyük bir zevkle oynadığımız oyun bu sene de başladı. Maçlar sonraki hafta başlayacak. O zamana kadar kadro kurup ligimize katılabilirsiniz.
Öncelikle üyelik almanız gerekmektedir yada geçen seneki üyeliğinizi kullanabilirsiniz.
Sonra bir takım oluşturacaksanız ve takımı maçlar başlayana dek(birkaç saat öncesine kadar) değiştirebileceksiniz.
İlk krediniz 500.0'dür.
Bundan sonraki her hafta takımda 3 değişiklik yapabiliyorsunuz.
Her üyenin sadece 1 takımı olacaktır. Takım sahibi buraya ismini yazmak zorundadır yada bana özel mesaj veya maille bildirmek zorundadır. Bir takımın kime ait olduğunu bilmiyorsak onu lige almayız.
Yarışmada ödül de olacaktır. Ve GSBasket yönetimi tam kadro katılacaktır
Ödülleri başkan belirler ve yazar artık
Yarışmanın adresi;
http://fantasychallenge.euroleague.net
Ligin adı;
GSBasket.Org
Private League'den Join a League diyorsunuz ve alfabetik sıraya göre sıralanmış ligler içinden GSBasket.Org'u buluyorsunuz. Orada yazan şeyler birşey ifade etmiyor. Herhangi birinin içinde bizim lig ve devamlı yeri değişiyor.
Ligin şifresi;
galatasaray
Önemle tekrar ediyorum. Kime ait olduğunu bilmediğimiz takımı lige almayacağız.
Öncelikle üyelik almanız gerekmektedir yada geçen seneki üyeliğinizi kullanabilirsiniz.
Sonra bir takım oluşturacaksanız ve takımı maçlar başlayana dek(birkaç saat öncesine kadar) değiştirebileceksiniz.
İlk krediniz 500.0'dür.
Bundan sonraki her hafta takımda 3 değişiklik yapabiliyorsunuz.
Her üyenin sadece 1 takımı olacaktır. Takım sahibi buraya ismini yazmak zorundadır yada bana özel mesaj veya maille bildirmek zorundadır. Bir takımın kime ait olduğunu bilmiyorsak onu lige almayız.
Yarışmada ödül de olacaktır. Ve GSBasket yönetimi tam kadro katılacaktır
Ödülleri başkan belirler ve yazar artık
Yarışmanın adresi;
http://fantasychallenge.euroleague.net
Ligin adı;
GSBasket.Org
Private League'den Join a League diyorsunuz ve alfabetik sıraya göre sıralanmış ligler içinden GSBasket.Org'u buluyorsunuz. Orada yazan şeyler birşey ifade etmiyor. Herhangi birinin içinde bizim lig ve devamlı yeri değişiyor.
Ligin şifresi;
galatasaray
Önemle tekrar ediyorum. Kime ait olduğunu bilmediğimiz takımı lige almayacağız.