• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague Women 6. Hafta | Galatasaray 61-59 Perfumerias Avenida

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onur Uncu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:33
Puanları 0
Çözümler 0
@Onur Uncu
2014 Euroleague şampiyonu Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Euroleague Women A Grubu 6. hafta karşılaşmasında Perfumerias Avenida'yı konuk ediyor. 2 Aralık Çarşamba günü saat 20:00'da başlayacak olan maça Abdi İpekçi Spor Salonu ev sahipliği yapacak.

Geride bıraktığımız Cumartesi günü derbide Fenerbahçe'yi yenerek kazanma kültürünü bir kez daha ortaya koyan Sarayın Sultanları Avenida'yı mağlup ederek A Grubu'nda 4. galibiyetini almak için sahaya çıkacak.

Grubu ilk ikide bitirmenin Final Four'u yakalayabilmek adına önemine vurgu yapıyor ve kulübün armadası Sarayın Sultanları'nı desteklemek üzere Galatasaraylıları Abdi İpekçi'ye davet ediyoruz.

Bu akşam salon boş olur ise kimse yalandan rüzgâr yapmasın, bu takım sahipsiz değil diyerek. Bu akşam o salonu doldurup gereken mesajı cümle aleme vermeliyiz. Ekrem Hocam ve Sarayın Sultanları bu desteği fazlası ile hak ediyor. Ben oradayım hak edene hak ettiği desteği vermek için...

Şu maçta kızların yanında olduğumuzu gösterelim...

İnternet ortamında biletix de bilet yok. Umarım sistem hatası değildir de salon dolar bu akşam.

Maça 20 dk var salondayım ve içerde 250 kişi var ya da yok. Onlarında büyük çoğunluğu uA uni. Destek derken ???

Kadınlarımızın ismi okunurken bile cinsiyetçi bir şekilde haruna küfretmek doğru değil. Tepki verelim tamam da arkadaş bizim kızları destekleyelim.

Az önce ... ..... Fener diye bir küfürlü tezahürat ediyordu taraftarımız..İlk kez küfürlü tezahürata sonuna kadar katılıyorum.İlk kez birileri küfrü sonuna kadar haketti.Küfrü lan küfrü..Serefsizler asırı sinirlendirdiler bu hafta..

Salonda maksimum 400-500 kişi var maalesef..

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gidenlerinde maçla işi yok malesef sadece küfür :confused:

Ekrem Hocam seneye bırakır.
İki senede içini boşalttılar şubenin.

gelene geçene yeniliyoruz artık bu ne ya
kazanma alışkanlığı kalmadı takımda

İlk çeyrekteki hücum ve savunmayı maalesef ikinci ve üçüncü çeyrekte gösteremiyoruz. Şu hükmen yenilgi olayı mı etkiledi nedir kızları. Avenida takımı da iyi değil çünkü..

Bu arada evet gerekene tepkiyi göstereceksin ama yeter arkadaşım, maçın başından beri o.ç ve benzeri küfürler duymaktan bıktım ya. Sırf küfür etmeye gitmişler, kızlar umurlarında değil bunların. Maçı sessiz izliyorum sayelerinde -_-

Edilen tüm küfürlere katılıyorum fakat yeter be arkadas.Bir yandan küfür edip bir yandan hadi Isıl diye bagırıyorsunuz.

Sabahtan beri küfür ediliyor,başka da bişey yok.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Toplantıda elini masaya vurmakla olmaz o eli cebinede atacaksın bir zahmet böyle gitmiyor yoksa.

Son iki dakika müthiş heyecanlıydı, Nuria ve Loyd ipten aldı.

Bravo aslanlar!

Derbi galibiyeti sonrasi cıkan hükmen kararı hem koc hemde takımı psikolojik olarak net etkilemiş .. Dublijevic'in cok tutuk oldugu bir macta son 4 dakika taraftarin arzusuyla kazandik .. Bu arada bu işlerin buralara kadar gelmesinde başrol oynayan oyuncumuz Kizer'i görünce ' bunun icin miydi herşey' demeden edemiyor insan.. Bu kadar vasat ve sıradan bir uzun olamaz.. Cok agır ve savunmada ciddi sorunlari var .. ' ne kadar ekmek o kadar köfte maalesef ' Herseye ragmen cok onemli bir galibiyet.. Son olarak Azis'in piyonu HARUN'un kulaklarini bol bol cınlattigimiz bir mac oldu . Özellikle takımımız serbest atıs kullanırken oluşan sessizlikte bol bol kulaklarini cınlattık .. Tesekkürler Sarayın sultanlari :x

Güç ve bela yenik ya ömrüm gitti yeminlen

Tebrikler takımımıza... Özellikle Loyd'un perfomansı çok etkiliydi.

Salona gelen ve tepkisini dile getiren taraftarlara da teşekkürler. Tarzlarını tasvip etmesem de, bu kış akşamında takıma sahip çıkmaları takdire şayandır. İmkanı varken salona gitmeyip, üstüne bir de gidenleri eleştirenlere ise söyleyecek söz bulamıyorum.

Galatasaray'ımızın uzak ara en iyi 'TAKIM'ı hepinizin eline yüreğine sağlık Sarayın Sultanları , tek tek hepiniz çok büyük yürekli kadınlarsınız , sağolun varolun iyi ki varsınız .

Geri