• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Fabian White

Puanları 0
Çözümler 0
@Mert Dervişoğlu
Fabian White, Galatasaray MCT Technic’te

2025/26 sezonu kadro yapılanmasını sürdüren Galatasaray MCT Technic, atletizmi, çok yönlü oyunu ve Avrupa’da gösterdiği yükseliş grafiğiyle dikkat çeken Amerikalı forvet Fabian White Jr. ile 2025/26 sezonu için sözleşme imzaladı.

Basketbol Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Ligi’nde gösterdiği skorer performansla adından sıkça söz ettiren 202 cm boyundaki Amerikalı forvet Fabian White Jr.’a başarılarla dolu sezon diliyor, Galatasaray Ailesi’ne hoş geldin diyoruz.

Bitmeyen bir suriye ırak ligi yok mı para için gelmeden bir posta da orda oynasın?

Yine 2. Lig seviyesinde bir oyuncu daha,büyük ihtimal sezon ortasında şutlanır. Ligde kalma mücadelesi veren takımın bile beğenmediği bir oyuncuyu şu takıma oyuncu diye alanlar Galatasaray a en büyük ihaneti yapanlardır.

F.White’ın yetenek paketinde bir problem görmüyorum. Hücumda sırtı dönük, yüzü dönük, pick&pop/roll hepsini oynayabiliyor. İstediği zaman savunma yapabilecek fiziksel özellikleri var. Üst bedeni kuvvetli, ayak çabukluğu fena değil.

Gel gelelim basketbola bakış açısı kazanmak, üst seviyeye çıkmak, daha iyi seviyelerde basketbol oynamak üzerine değil. Tek derdi istatistik yapıp bir sonraki yıl daha fazla para kazanmak. Bu yüzden de kendini çoğu zaman savunmada saklayıp hücumda skor bulmaya konsantre oluyor.

Yazın bile 3-5 liraya Arap liglerinde takılan bir adamdan bahsediyoruz. Manisa tam olarak istediği istatistikleri yapabileceği bir takımdı. Bu sene biz de benzer bir kimlikteyiz . 100 atar-yeriz. Fabian da 15 sayı ortalamasıyla önünmüzdeki yıl 400 bin dolara kontrat bulmaya devam eder

Son düzenleme:
James Palmer'ın 4 numara versiyonu.

Diğer pozisyonlara daha iyi para harcamak için 250-300k'ya alınsa bence kötü transfer olmaz. Topu yere vurur, hücumda farklı şekillerde skor potansiyeliyle birlikte faydalı olabilirdi.

Fakat şube yönetimine o kadar güvenmiyorum ki büyük ihtimalle Haziran başı bağlamak için 400-500k civarında bir kontrat verdiler diye tahmin ediyorum.

Ayrıca kadroya uyumu da ciddi soru işareti. Takımda kim savunma yapacak, kim rebound alacak görmek için yeni sezonu merakla bekliyorum.

Geri