1
1905
Misafir
haberi ben werdim kaynagi turkbasket.combiglion' Alıntı:bn bunun dogru bir haber olduna pek ihtimal vermiyorum ozellikle baglantisi olan veya admin abilerim onaylamadan bunu asparagas sayiyorum
insallah dogru deildir
haberi ben werdim kaynagi turkbasket.combiglion' Alıntı:bn bunun dogru bir haber olduna pek ihtimal vermiyorum ozellikle baglantisi olan veya admin abilerim onaylamadan bunu asparagas sayiyorum
herhalde bu hizla fatihi de elimizden kaciracagizkoch' Alıntı:Yiğiter Uluğ da şuan itibariyle belirtti bu transferi.
Fatih Solak yine profesyonelleşmiş.İlk profesyonelleşme denemesinde 40 dakika kenarda kalmıştı.Bunu da hatırlatalım.Buyursun yarışsın Kambalayla.
WC de kaçırdım... Kim (Oğuz mu , Fatih mi?) Bjk ile anlaştı?1905' Alıntı:geçmis olsun yigiter ulug söyledi simdi besiktasla anlastigini ona da kaan sölemis kaan dedigi kaan kural heralde
oguz savas bjk ile 3 yillik sözlesme imzalamisGALAT-ASIR-AY' Alıntı:WC de kaçırdım... Kim (Oğuz mu , Fatih mi?) Bjk ile anlaştı?1905' Alıntı:geçmis olsun yigiter ulug söyledi simdi besiktasla anlastigini ona da kaan sölemis kaan dedigi kaan kural heralde