• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Fazladan Vaktini Aldığımız İçin Özür Dileriz Kaya..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sarper Uluoluk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:29
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
twitter.com
@Sarper Uluoluk
Daha önceden Kaya Peker'in yaptığı açıklamaları herkes biliyor..Bu maçı çok daha farklı da alabilirdik ama 2-0 geride olmanın yarattığı gerginlik maçın kopmasını engelledi,çok basit hatalar yaptık ama önemli değil,önemli olan kazanmak ve Galatasaray'ın hem basit bi rakip olmadığını,hem de asla pes etmeyeceğini göstermekti..Kaya ''Aramızdaki farkı görsünler istiyorduk'' diyordu,biz de gösterdik..

Bugün Kaya hakettiği ilk ''mesajı'' aldı Galatasaray'dan,son da olmayacak..

Kaya'ya vereceğimiz daha 3 ''mesaj'' ve fazladan alacağımız daha çok zamanı var !

Söyle Kaya söyle söyle ne oldu?

kayadan bır acıklama daha beklıyorum!

Kaya bugün uzatmalarda yenileceğimizi biliyorduk diye bir açıklama yapabilir :)

seyirci "gerizekalı" diye bağırdığında içimin yağları eridi..helal olsun.
maçtan önce de odaklandık falan bir hikayeler anlatıyordu..
harbiden odaklanmış..

kayaya forumca verdigimiz sevgiyi hissetmekle mesguldur suan :)

Mikrofon neden hala Kaya'da değil? Kazandığı maçta ötmeyi biliyor has Fenerli sarı kanarya.

En güzel cevabı Caner verdi :p

Fenerli olduğu için sölemiyorum ama benim aktif sporcular içinde bugüne kadar gördüğüm en gereksiz,haddini bilmeyen,evladım olsa günde 5 vakit döveceğim 2 sporcudan biri Volkan Demirel,diğeri Kaya Peker olurdu..

Tatil masraflarını forum olarak karşılasak ? Özür mahayetinde. Tabi biraz kısa tatil olabilir.

Kaya'dan açıklama gelmiş.

"Maçtan önce de bize koymalarını bekliyorduk ama söylemek hoş olmazdı."

Keşke maçtan önce maçın skorunu söyleseydi de bu kadar heyecan yaşamasaydık.

Spormaxde hala fener şakşakcılığı yapıyolar

Kaya bak bakayım yüzüme ,Galatasaraylı abiler naptılar sana, kıyamam!!!! :=(:=(

Kıçıyla çenesi, elleriyle beyninden fazla çalışan Kaya paşa bu maçı sayı atamadan, 2 ribaundla tamamlamıştı.
Bunu da biliyordu da söylemek hoş olmazdı..
Çene yayı gevşemiş..Sıkarız vidalarını cumartesi.

Kendileri, Caner'in yaptığı hareket ile yıllarca unutulmayacak, hakettiği şekilde hatırlanacaktır.

Kendisine özel pankartı hak eden oyuncu.

Basketbol camiasının en yüzsüz, en karaktersiz oyuncularından biri.

Fenerbahçe'den hayatından duymadığı küfürleri duyduktan sonra oraya giden, taraftara yaranmak için her türlü soytarılığı yapan oyuncu.

Biz şimdi tepki gösterdik, ana avrat küfrettik ya, bize de gelmesin önümüzdeki sene? Allahım sen bizi koru...

Kaya, Shumpert var ya...

Geri