Federasyonun Cifte Standardina Tepki

Halil Üner'den Federasyon'un Çifte Standardına Tepki

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Antrenörü Halil Üner, Galatasaray'ın yarın oynayacağı önmeli Beşiktaş maçı öncesinde Basketbol Federasyonu tarafından Beşiktaş'a verilen saha kapatma cezasının bir sonraki haftadan itibaren geçerli olmasına büyük tepki gösterdi.

Halil Üner sitemize yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'a verilen saha kapatma cezasının Beşiktaş'ın bizle oynayacağı maçtan sonra karşılaşacağı Erdemirspor maçında itibaren geçerli olacağının açıklanması çok ilginç. Oysa aynı federasyon çok önemli bir maçımızın arifesinde bir cuma günü mesai saatinin bitiminden sonra 3 oyuncumuza birden ceza vermiş ve hemen ertesi günkü maçta uygulamaya koymuştu. Üstelik bu oyuncularımız saha içindeki bir olaydan dolayı da değil tribünlerle olan bir münakaşadan dolayı şiddetli biçimde cezalandırılmıştı.

O zaman kuralların uygulanmasında bu kadar hassas olan Basketbol Federasyonu'nun Beşiktaş'a verilen saha kapatma olarak belirlenerek cezanın İstanbul dışından gelecek Erdemirspor maçında uygulanmasına neden olmuştur. Seyircisiz oynama cezası da verilebilir ve ceza aynen bizim oyuncularımıza anında uygulandığı gibi yarın ki maça da uygulanabilirdi. Bu uygulamada açık bir çifte standart var. Anlamakta güçlük çekiyoruz." dedi.

http://www.galatasaray.org
 
Ayni sehirin takimlarinda gecerli olmuyor bu cezalar.Daha once yasadik.
Cifte standart varsa baska yonden gosterilmeli.
 
Coach'umuz ne kadar ilgili ve bilgili kurallar hakkında tıpkı takım yönetmekte olduğu gibi...
 
aynen öyle...bu kadar olur...bi sonraki hafta cezayı uygulatmak çok komik...bu maçın seyircisiz oynanması gerekir her ne kadar istemesemde...
 

Üst