• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Fikri Gündoğdu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09

wotws

0
Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
www.gsbasket.org
@wotws
DSC_5623_B.JPG

7 FIKRI GÜNDOĞDU
Forvet

Doğum Tarihi 1984-01-01
Geldiği Takım Ordu Bedensel Engelliler
Giriş Yılı 2008

🏀 ÖZEL | Galatasaray Fuzul'daki yeni görevi ve Sedat İncesu'nun ayrılığı hakkında Fikri Gündoğdu, Eski Açık'a konuştu.

🗣️ "Sezon başında planladığımız şeylerden biri benim oyuncu-koç olarak devam etmem yönündeydi. Sedat Hoca da Genel Menajer olarak takıma destek olacaktı. Sonrasında sezona başladıktan sonra Sedat Hocanın biraz daha devam etmesine karar verdik. Beraber planladık süreci. Sezon sonunda tabii talihsiz şeyler oldu. Onların neticesinde de sezon başında planladığımız durumu, sezon sonunda uyguladık.

Sedat Hoca bu spora yanılmıyorsam 1996'da girdi ve bu camiayı belli bir noktaya getirdi. Sonrasında Galatasaray bu şubeyi kurunca olaylar tamamen değişti. Sedat İncesu'nun bu camiaya, bu spora katkısı çok büyüktür. En tavana getirdi. Bunları yaparken de çok yıprandı. Kolay değil tabii bunlar. Türkiye'de hiçbir başarı cezası kalmaz. O kadar üstüne gelinen bir insan da bir yere kadar dayanabiliyor. Biraz dinlendikten sonra daha güçlü şekilde döneceğine inanıyorum ben."

🔗 @canbedell

Geri