Mustafa Cengiz

İnsanda ne huzur bıraktınız ne sağlık. Kanser olduk sizin yüzünüzden. Geçen sene koca bir yaz dönemi yattınız. Hadi eyvallah ancak hiç mi pişman olmadınız? Hiç mi taraftarı düşünmüyorsunuz? Hiç mi bu takım forvetsiz defanssız nasıl şampiyon olacak diye mantık yürütmüyorsunuz? Madem kimseyi alamayacaksınız neden oyuncuları gönderiyorsunuz sahaya 5 kişiyle çıkalım diye mi?
 
Dursun'dan hiçbir farkı yok. Beceriksizler ordusu. Sizden gelecek hayır gelmesin. Hiçbir halt başaramadınız, bari defolup gitmeyi başarın. Ama nerede sizde o erdem?
 
Mustafa Cengiz: "Ben basketbola, voleybola, futbola hiçbir şubenin işine karışmam ama başarısız olurlarsa hesap sorma hakkımız sizin verdiğiniz yetki ile vardır. Forvet almadık diye bizi eleştirdiler, 4 forveti olandan fazla gol atmışız. Bu da Allah'ın hikmeti işte"

Mustafa Cengiz: "Fenerbahçe Basketbol Takımı, Türkiye'nin gururu. Çok da gurur duyuyoruz başarılarıyla. Ama Euroleague'de ne kazanıyorlar, €1M. Ne harcıyorlar, €40M. Biz bu sene takıma ne harcadık, €2.5M."

Konuştukça cehaleti ortaya çıkıyor.
 
“Allah’ın hikmeti”nden sonrasını okumadım. Yeter artık her işinize gücünüze Allah kitabı karıştırmayın insanı dinden imandan soğuttunuz bu ülkede.
 
İyi şeyler de oluyor. Ufak bir artı eklediler hanelerine, iyi bir forvet de bekliyoruz.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, 1 Haziran-30 Kasım dönemi finansal tablolarını açıkladı.

🔸 Beşiktaş: 156 milyon 390 bin 704 TL zarar
🔸 Fenerbahçe: 54 milyon 726 bin 937 TL zarar
🔸 Galatasaray: 2 milyon 900 bin 609 TL kar
 
Bu adamdan hiçbir şey olmayacağı, ilk seçildiği sen senenin 15.gününde söylemiştim.
Sözünün eri olmadığı, spor yöneticisi olamayacağı da çok belliydi ve şuan da bunu mükerreren ispatlıyor. İlk dönem bittikten bugüne kadar geçen süre 30 gün ama adamlar hala, ihtiyaç duyulan bir tane forvet dahi alamadılar. Evvelinde, topçu satmadan alamıyoruz diyorlardı, ey şimdi 22 milyon dolarlık oyuncu sattın ama hala topçu alamıyorsun, demek ki mesele bu değil; mesele senin ve yanındaki o ilkel adamın beceriksizliği...
 
23 yasindayim. Bunu daha once Ozbek yonetimine soylemistim ama kendileri an itibariyle bayragi devraldi. Bunca yillik Galatasaray tarihinin en basarisiz, en bilgisiz, hicbir seyden anlamayan, en boş konuşan yönetimi. kulup degil bakkal bile yonetemeyecek insanlar. Kendileri is yerlerinde bir calisani eksik olsun kiyameti koparirlar koca kulubun 6 aydir forveti yok. Diger branslar kan agliyor. Ben hayatimda boyle insanlar görmedim.
 
Yağsız Dursun. Her önüne gelen Galatasaray Başkanlığına aday olamamalı. Faruk Süren, Ünal Aysal gibi ağırlığı olan, oturup kalkmasını, nerede nasıl davranması gerektiğini bilen, saygın ve donanımlı şahsiyetler seçilmeli sadece. Yoksa böyle her vasıfsız başkan olursa işimiz var. Biz en kötüsü bu dedikçe, beterin beteri geliyor. Kıt akıllarıyla taraftarı kandırmaya, medyayı manipule etmeye çalışıyorlar bir de. Beceriksizliklerini örtbas edecekler güya.
 
Fenerbahçe ile son sürat yarışa girdiler mide bulandırmada. Ne hikmetse fener sonuncu biz tepedeyiz. O da sanırım çapsız da olsa Dursun’un son dönem aldığı oyuncular sayesindedir.
 
Bunlar Dursun'dan da beter dediğimde tepki gösterenler olmuştu. Sanırım kendileri de gerçeği görmüştür. Daha kötüsü gelene kadar en kötüleri maalesef ki bunlar. İlk yarıdaki rezaletten sonra aylardır bir forvet almayı beceremediler, pek becerebilecek gibi de görünmüyorlar. Biraz yöneticilikten haberleri olsaydı 1 Ocak günü forvet transferini açıklarlardı.

Bu arada bu yönetimle ilgili fikirlerim çok uzun süredir sabit on tane forvet transferi yapsalar da değişmez. Mesele yalnızca transfer meselesi değil benim için.
 
En azından Dursun olsaydı Siktursun da olsa forvet almıştı bizi forvetsiz bırakmazdı. İnşallah 1 hafta içinde o forvetleri alırlar yoksa yönetime darbe yapacak ilk kulüp olarak tarihe geçeriz.
 
''Bu süreçte, karşımıza profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri çıkabilmektedir.'' Profesyonel dünyanın umulmadık bariyerlerine dikkat edin :). Yoksa bunlar forveti amazonda mı arıyorlar..? :)

Şu açıklamayı Mustafa Cengiz yaptırmadıysa bir şey bilmiyorum. Adam çok seviyor böyle cümleler kurmayı ama elde var sıfır :)
 
Bundan 6-7 ay önce istifa twiti atanlara “kaybol aptal, beyinsiz cahil, futbol fakiri, yangın tayfa” diyen beyinsiz ordusunun da payı var bunda. O zaman istifa twiti atana 50 yorum 2 fav gelirken şimdi istifa yazana 400 fav 2 destekleyici yorum geliyor. Bizim millet böyle işte cehennemin dibine kadar batmadıkça görüşünü değiştirmiyor.
Şu “profesyonel dünyanın bariyeri” cümlesini de şaka sandım meğer öyle bir resmî açıklama yayımlanmış az önce.. şaka gibi 😄
 
Bundan 6-7 ay önce istifa twiti atanlara “kaybol aptal, beyinsiz cahil, futbol fakiri, yangın tayfa” diyen beyinsiz ordusunun da payı var bunda. O zaman istifa twiti atana 50 yorum 2 fav gelirken şimdi istifa yazana 400 fav 2 destekleyici yorum geliyor. Bizim millet böyle işte cehennemin dibine kadar batmadıkça görüşünü değiştirmiyor.
Şu “profesyonel dünyanın bariyeri” cümlesini de şaka sandım meğer öyle bir resmî açıklama yayımlanmış az önce.. şaka gibi 😄
6-7 ay önce istifa etmelerine sebep olacak pek bir olay yoktu. Çünkü takımı şampiyon yaptılar, kesin görünen Uefa'dan men cezasını aldırmadılar. Transferde hata yaptılar sadece. Ama pişman olurlar devre arasında hatalarını affettirirler diye umduk. Ancak umduğumuz olmadı. Aylardır yan gelip yatmışlar demek ki. Bugün seçim olsa zaten büyük ihtimalle kaybeder çünkü taraftar da destek vermiyor artık.
 
Balık baştan kokar abi. Tamam mazbatayı aldıkları ilk 2-3 hafta biz de bi soluklansınlar dedik hatta ben dedim burda bizzat. Sponsor bulamıyorlar dedik olsun dediler, amatör branşlar ağlıyor dedik olsun dediler, bakın bi halt olmayacak bunlardan dedik küfür ettiler, forvet lazım dedik olsun şampiyonlar ligi kolay grup dediler, forvet yüzünden elendik hala çok fazla ses etmediler. Ama şimdi gördüler anyayı Konya’yı. Onu da bu saydıklarımdan dolayı değil, gol atamıyoruz diye ayıktılar, varın siz düşünün kitleyi.
 
Başkan aşırı stres ve yorgunluktan hastaneye kaldırılmış kendisine geçmiş olsun diliyorum. Umarım bizim halimizi de anlar. Bir forvet için günlerdir nöbet tutuyoruz, stres yapıyoruz, duyum gelince heyecanlanıyoruz. Adam gibi planlama yapsalardı ne onlar strese girecekti ne de biz.
 

Üst