• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray 64-81 Halcon Avenida

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Puanları 0
Çözümler 0
@GSbasket.Org
Avrupa Liginde 9. maçımız. Grupta 6 galibiyet 2 mağlubiyetle lider durumda olan Halcon Avenida ile oynuyoruz.

12 Ocak Çarşamba
Saat 19.30
Abdi İpekçi SS

Re: Galatasaray - Halcon Avenida

Şaşırtın bizi.

Bence onlar değilde biz şaşırtalım onalrı maça gidelim. Takıma demediğini bırakmayanlar bir kere salonun önünden geçmiyorlar. Erkek-Kadın takımı maçları aynı gün olsa kadın maçına kalmıyorlar. ama srtes topu olarak kullanmasını biliyorlar. Artık taraftar marafatar çağırmıyorum bu yüzden maçlara. Gelen gelir gelmeyen gelmez. Ben kendi adıma bu yoğunlukta gene de 2-2,5 saatlik yol tepip maç saati orada olacağım.

Ben de geliyorum maça. 50 kişi ile bizbize olduğumuz maçları bi ayrı severim. kaçırmam bu fırsatı. Daha doğrusu görev demem lazım çünkü bizim görevimiz destek olmak olmalı ve herkesten beklerim bunu. Bu arada Sühan abi beni hiç çağırmıyorsun maçlara vallahi bak herkesi çağırmışsın demek ki zamanında :P darılırım ama :P

Denizlispor maçıyla çakışan maçtan sonra 2.defa maçlarını kaçıracağım,umarım evimizdeki 2 maçı alıp orta sıralardan 2.tura kapak atarız.

Grup lideri ile oynuyoruz ve çko iy ikadroları var.1.90 lık bir oyun kurucuları var ve eşleşme oldukça ilginç olacak bizim kısalarla.Çok zor maç ama kazanmamız gerekiyor mutlaka.

Benim Dusuncem maci kazanacagimizdan yana!

Lytlle'ın oynaması zormuş.

Evdeki seriyi bozmamak lazım, önemli maç.

tamika takıma katıldı mı arkadaşlar ?

Aykut Ogut' Alıntı:
tamika takıma katıldı mı arkadaşlar ?

Tamika transferi henuz bitmedi diye biliyorum.. en gec subat ayi gibi transferinden sonuc cikar.

Adamlar bizden daha iyi oynadılar...Daha iyi takım olmuslar...Biz ancak ALANYA veya Ceyhan maçına bakarak istatistiklere bakarak iyi takım olmuşuz Diyoruz(Ki bana göre vasat bir takım olgumuz bile yok)

1/14 gibi rezalet bir 3 sayılık yüzdesiyle oynadığımız için oyuncularımızı kutluyorum! Halen Doneeka Hodges gibi sıradan yabancılarla(1/7 üçlük yüzdesi) oynarsak her maç böyle olacak.Seimone ve Fowles olmazsa yokları oynuyoruz. Tuğba ve Işıl bir maç var bir maç yok.Yani Galatasaray son 4 sezonki en kötü durumunda şu anda. Takımın bu zamana kadar mutlaka oturması gerekirdi.Rakip takıma 24 asist yaptırırsanız söylenecek birşey yok.Biz halen Catchings'i bekliyoruz...Rakiplerimiz transferde de kalitesini konuşturuyor...Tekrar söylüyorum Galatasaray'ın çok kaliteli bir oyunkurucuyla sezona başlaması gerekirdi.Kısacası Perşembe'nin gelişi Çarşamda'dan belliydi.

Varsın bu sene de böyle geçsin
ne yapalım? :(

Zaten takımın Avrupa hedefi varmıydı?Bence yoktu..Avrupada bir surpriz yaparsak hesabi yola cikildi..Avrupada hedefin varsa fener gibi olursun, 48 saatte en iyi oyunculari getirirsin,bugun yarin Angel'da sakatlik sorunu olsa,bir 48 saat sonra Vecherova'yi getirirler..Hedef meselesi bu..Olur,olmaz...Avrupada hedeflere kaliteli oyuncularla ulasilir..Melisa Can'larla,Hodges'larla,Yasemenler'le bu tarz sonuclar normal...

Ligde ise kor topal gidiyoruz..Ligde kimse iyi oynadigimizi soylemesin..1-2 yabancimiz sayesinde rakipleri yorulduklari an ekarte ediyoruz..Zaten final oynamak icin kuruldu bu takim,Avrupada final-4'lar icin zaten coach'ta yonetim de biliyor ki imkansiz bu kargaşada.

geçmiş olsun gruptan çıkamayacağız sanırım :(

Burak Candan' Alıntı:
geçmiş olsun gruptan çıkamayacağız sanırım :(
Haftaya kazanırsak çıkıyoruz,kaybedersek çıkma şansımız yok.

haftaya biz kazansak diğer maçlara bakmadan çıkıyormuyuz?

Haftaya kazanacağımızın garantisi varmı bu oyunla...

Bu skor kızlarımıza yakışmıyo, neyse pes etmek yok savaşmaya,çalışmaya devam.

Geri