Galatasaray 64-81 Halcon Avenida

Top3'te yine Türk oyuncu yok Allah Ceyhun Y.'nun takımının yardımcısı olsun inşallah bize de sabır nasip eylesin. GS bu olamaz, potansiyel bu olamaz.
Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
haftaya biz kazansak diğer maçlara bakmadan çıkıyormuyuz?
Tarbes yarın Spartak'a kaybederse evet.
 
Halcon'u izlerken keyif almamak zor. Kadın basketbolunda bu kadar iyi tempo yapan takım görmek zor doğrusu. Elbette, bu durumun en büyük etkenlerinden beri Hodges'ın başını çektiği alan savunmasına karşı kötü seçilen şutlar ve paslar sonrası yapılan top kayıpları ve rakibin aldığı net ribaundlardı.

Onun haricinde ekleyecek fazla birşey yok. Sene başıdna beri benzer sıkıntıalr var. Rakip takım fast breaklerden bizi dağıtırken, gelir gelmez şutlar deneyen Hodges tarzı bir oyun kurucuyla iş yapmak falan zor. Elbette, rotasyon mevzusu da var. Augustus ve Fowles aynı anda çıkınca 6 sayı fark 16 sayı oldu. Aynı sıkıntılar devam ediyor.

Bir de son çeyrekte yediğimiz basketler hiç hoş değildi, resmen savunma yapılmadı. Mental anlamda da birşeyler eksik takımda.
 
Galatasaray'a dair söylenebilecek pek bir şey yok. Halcon'u tebrik ederim, çok iyiler.

Deniz Erdoğmuş' Alıntı:
bugun yarin Angel'da sakatlik sorunu olsa,bir 48 saat sonra Vecherova'yi getirirler..Hedef meselesi bu..Olur,olmaz...

Vecherova kim hocam, merak ettim de?
 
Aras Kafkaslı' Alıntı:
Galatasaray'a dair söylenebilecek pek bir şey yok. Halcon'u tebrik ederim, çok iyiler.

[quote="Deniz Erdoğmuş":8dnd672i]bugun yarin Angel'da sakatlik sorunu olsa,bir 48 saat sonra Vecherova'yi getirirler..Hedef meselesi bu..Olur,olmaz...

Vecherova kim hocam, merak ettim de?[/quote:8dnd672i]

İvana Vecerova'dan bahsediyo heralde başka tanımıyorum ben :)
 
4. çeyrekte bir pozisyonda Torrens turnikeyi atarken Sylvia'nın ne olduğundan habersiz hali anlatıyor her şeyi.

Halcon Avenida'yı tebrik ediyorum, Torrens muhteşemdi.
 
Nasıl ya haftaya kazanırsak çıkıyoruz...Çıkamayız...

Yarın Tarbes eksık moskovayı yenerse haftaya da deplasmandan galibiyetle dönerse biz haftaya kazansak da çıkmamız imkansız. :shock:
 
Herşey bir yana takımın son anlarda savunmayı bırakması hiç şık olmadı,demekki en başta birşeyler eksik sorusunu aklıma getirdi bu tavır...
 
Hep sabır bu takım iyi olacak dedim ama olmuyor..Savunma yok,topu eline alan sallıyor,umut yok..Tamika gelse neler değişir bilemem ama umutlar azalıyor takımda..
 
Caferağa'da topu Fener benchinin önüne diken Vickie'li takımdan, buralara bu kadar kısa sürede gelmek insanı çok üzüyor.

Halı saha maçlarında sadece top ayağına geldiğinde oynayanlar insanlar olur ya, tam olarak öyle bir basketbol takımımız var.Eline topu alan kahraman olma, topu elinden çıkaranda bir sonraki pozisyon için dinlenme peşinde.

Sayı attığımız bir pozisyon sonrası, 4 e 1 sayı attı bize Halcon.Gözlerime inanamadım gerçekten.Bu kadar mı geri koşmaz, bu kadar mı umursamaz olur Galatasaray arması taşıyan bir takım !

Bir başka sorun ise oyuncular ve hoca arasındaki iletişim.Yada olmayan iletişim diyelim.Ceyhun hoca tarafından bakınca dahada çok şaşırıyorum bu işe ben.Bayan basketbolunun Oktay Mahmuti'si gibi bir hocaydı Botaş ve Mersin kariyerlerinde.Disiplinli ve taviz vermeyen.Şimdilerde ise oyuncularına kendisini dinletemeyecek kadar rahat bir hali var sanki.Çünkü oyuncuların hoca konuşurken (1e1) yüzüne bakmamaları ve hatta tepki bile vermemeleri bunu gösteriyor.Mesela ben takımımızda hocanın uzattığı ele karşılık vermeyen oyuncular gördüm bugün.


Birde, sponsorlar, büyük bütçeler falan filan.. Biz bunları yapamıyoruz arkadaş.Ne zaman büyümeye kalksak elimize yüzümüze bulaştırıyoruz işi sporun her dalında.Galatasaray Spor kulübü büyümeyi beceremiyor.İnsanların vizyonu yetmiyor buna maalesef.
 
Öncelikle iyi akşamlar herkese,

Tuğba Palazoğlu adlı oyuncumuzdan başlayayım; durum daha kötüye gidiyor.Saha içi performansı bir yana, saha dışında çok etkiliydi bugün yine.Ceyhun hoca oyundan çıkarınca, - ki öyle bir hatada oyunda tutacak hoca var mıdır bilmiyorum - sırtına dokunmak istedi, fakat Tuğba hanım kendisini geri çekti.Bu bugün sadece bir örnekti, salonda olanlar görmüştür hanımefendiyi zaten.

'Sylvia Fowles Rahatlığı' artık can sıkmaktan öte can yakmaya başladı, bu oyuncumuz bırakın takım için oynamayı, kendisi için bile oynamıyor.Kötü pas alınca oyuna küsüyor, takım arkadaşlarıyla hiç bir alış verişi yok.

Postişli ablamız ise saçlarını boyatmıştı.Maça ucu ucuna yetiştiğimden dolayı maç öncesi ısınmasını göremedim fakat devre arasında gelip yerine oturdu.Sırtı ağrımasın diye sandalyesinin arka kısmına koyduğu havlusuyla zaten benchte ki yeri belli oluyor.Tekrar sormak istiyorum; parkeye çıkarken belirli bir sayıda oyuncumuz olması mı gerekiyor ? Değilse bu arkadaş neden sahaya çıkıyor ?

Yalçın Dümer için elimizden ne geliyorsa yapalım.Bu konu çok önemli bence, şevk kırmaktan öteye gitmiyor beyefendi.

Pek teknik-taktik bilmem, o yüzden yorumlarım genelde takım olmakla alakalı.Arkadaşlık bağları ne kadar güçlü olursa yani ne kadar takım olursak aslında takım da değil ne kadar aile olursak bu işi başarabiliriz, yoksa sadece Mustafa'nın dediği gibi elimize yüzümüze bulaştırdığımızla kalırız.
 
Mustafa Marangoz' Alıntı:
Caferağa'da topu Fener benchinin önüne diken Vickie'li takımdan, buralara bu kadar kısa sürede gelmek insanı çok üzüyor.

Mustafa eskiden daha sık yazardın sanki. Devamını bekleriz.

Bunu geçen gün konuşmuştuk biriyle. Tolga Kaplan'la olabilir. Olay biraz da buradan geçiyor. Teknik taktik konuşuyoruz; ama iki yıldır eksik olunan konu öncelikli olarak bu.

Elbette, teknik anlamda da eksik olduğumuz gerçeğini gözden kaçırmamak lazım.
 
panküp macı sonrası ceyhun hoca:kıvılcımı gördünüzmü demişti..
hakikaten gördük hocam bu ne güzel bir kıvılcım böyle...
 

Üst