• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray: 65 - İzmir BŞB: 51

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan CengizYavuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Puanları 0
Çözümler 0
@CengizYavuz
Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde geride kalan iki haftayı galibiyetle kapatan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 28 Ocak Pazartesi günü, saat 12.00'de Ahmet Cömert Spor Salonu'nda İzmir Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak.

Kaynak : Gs.org

Ters gün ters saat ,
Okulların kapanmış olması gelecek seyirci sayısı için artı olabilir..
Haydi Millet.

Re: Galatasaray - İzmir BŞB

Orada olacağım çok eğlenceli geçtiğini herkese söyleyeyim ona göre herkes işini ayarlasın...

Engelsiz aslanlarımıza destek için bende orda olacağım.İmkanı , vakti olan herkezin gelmesi istiyorum.

Kaç kaç maçımız ?

Maçtan henüz geldim 65-51 kazandık yaklaşık 30 kişi vardı ilk gelen bendim :D ilk yarıyı 21-23 yenik kapatmıştık pek sayı üretememiştik ama ikinci yarı çok iyi oynadık ve kazandık. Bu arada Kerem abiyle tanıştım ve pek çok fotğraf çektim biraz sonra tüm fotoğrafları ekliyeğim. Tribün çok suskundu maalesef hele dde ilk yarının sonunda...

Tuçek, Haidari ve Selim bence bu maçın yıldızıdır. Hem de biri bana nasıl foto ekleyeceğim hakkında bilgi verirse sevinirim.

Cengiz Abiyle birlikte ''PEŞİNDEYİZ'' pankartını astık. Hayatımda ilk defa pankart astım. :D

İlk yarı uzunlarda bir verimsizlik vardı ve ilk yarıyı geride götürdük hep.İkinci yarı takım kendıne geldı ve öne geçtik.Rakip maçı son dakikaya kadar bırakmadı ve 10 sayı cıvarı bir farkla galip geldik yanılmıyorsam.
İzmir'in antrenörü vukuatlarına bir de şaklabanlığını ekledi.Maç boyu hakemlere , oyunculara sağa sola herkese bağırdı çağırdı.Sahadaki aslanlarımız dışında hiçbirşeyi o salonda gündem yapmak istemiyoruz ama son periyot dayanamadık kusura bakmasın oyuncularımız.

*

Emirhan ; gsbasketin pankartı artık sana emanet edilebilir :)

Harman Bey öyledir. Oyuncularını azarlar, hakemleri azarlar, döner seyirciden birini azarlar. Her maç bir teknik faulu vardır. Nasıl atılmıyor anlamıyorum.

Tebrikler aslanlarımıza !

my.php

Resim nasıl eklenir yardımcı olursa biri çok sevinirim

Gsbasket.org pankartını seve seve taşırım Cengiz abimle birlikte asarız.

Elimden geldiğimce çekmeye çalıştım gelen herke çok teşekkürler ayaklarına sağlık...

Maçı izleyen 30 kişi hemen hemen vardı ama galatasaraylı 15 taneyi geçmedi.İş günü olsa bile okullar tatilde en azından liselilerin gelmesi lazımdı.

Haidari ilk yarı sanki hiç ciddiye almadı maçı çok rahattı..İkinci yarı adam azıcık peformans arttırdı takımın rengi değişti..Keza Justin'den henüz faydalanmıyoruz..Tucek'in oyuna girmesiyle sayı atmaya başladık..Justin bir an önce alışır inşallah takıma..Maçın bir diğer yıldızı da İzmirin şebeklerden farksız koçuydu bağırdı zıpladı durdu herşeye..Neyse kazandık güzeldi..Bunun dışında pres yapmıyoruz geçen seneki gibi ve hızlı oyun yerine set hücumu yapıyoruz..Bu teknik konularda Sedat hocamızdan yorum bekliyorum..Takımın sistemi değişti galiba değil mi?

gelip tribündeki 15-20 kişinin olduğu yerin karşı tarafındaki demirlere oturup arkadaşımla izledik maçı. Ben en azından lise grubunu istanbulda olan ve finalleri biten üniversite öğrenci grubundan bi kaç kişi bekliyordum o umutla gittim maça ama havanın kötülüğünden hemde pek takılmadığından dolayı böyle oldu sanırım arkadaşıma yalvardım bu maça getirmek için 1 kişi 1 kişidir diyerekten.. şuana kadar 2 maç oynandı 2 sinede geldim öyle yada böyle bütün maçlarına gelicem bedensel engellilerin. O maça gelince ayaklarınızın kıymetinizi ve size büyük bir şans verildiğini anlıyorsunuz hemde sevdiğiniz armaya destek oluyorsunuz. Bence herkesin bi gelip görmesi lazım sadece bizim takımın değil 2 takımında o şartlarda nasıl savaştığını.. Bir çoğumuz bir çok kolay işten kaçarken onların şu durumda neler yaptığına ve nasıl mutlu olduğuna bir tanık olmak gerekiyor.. hiç değilse 1. çeyreğe gelin zaten çıkamıcaksınız 1. çeyrekten sonra çok zevkli olduğundan. neyse benden bu kadar şimdilik hayatımın en uzun yazısıydı :) finaller bitince çenem açıldı:)

Ben ayrıca birşey eklemek istiyorum.Galatasaray ve Beşiktaş'ın engelli takımları çok iyi şartlarda ama ligin diğer takımları çok zor şartlarda mücadele ediyorlar onlara ayrı bir saygı duymak lazım.

Aslanlarımız bu senede nağmalup Şampiyon olacaktır..

Geri