• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray 89 -Kardemir Karabük Eng. 41 (4.Hafta)

Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.yenilmezarmada.com
@Nejlet Timur Uzun
galibiyetler serimize bu maçta da devam edeceğimiz
rakibimiz 2 galibiyet 1 yenilgiyle ligin 5. sırasında yer alan Kardemir Karabük S.K.

desteğimiz için erkek takımızın maçıyla birlikte güzel bir yaşamak dileğiyle tribündeki yerinizi erkenden alınız.

durmak yok.... devam :okey

Erkek takımının maçından hemen önce, aynı gün. Süper olmuş. Salon en azından yarı yarıya dolsa çok iyi olur.

bjk 24 fark attı karabük'e. Bakalım "bjk'nin attığının 3 katını at" kuralına ne kadar sadık kalacağız :)

100'ü buluruz heralde gene...

Bu arada aklıma gelmişken, renklerimiz sarı kırmızıyken neden formalarımız beyaz ve siyah ? En azından bir kırmızı veya parçalı forma görmek isterdim...

Oralarda 1 Yerdeyiz..

Saldır Galatasaray !

ikisi bir arada kaçmaz :atki

voleybol maçındaki gibi seyirci gelir inş :)

seyirci desteğiyle rahat kazanabileceğimiz bir maç olur inş.bjk maçına kadar kayıp yasak bize

http://www.galatasaray.org/images/home/back_548son.jpg
(bunu resim olarak ekleyemedim, gözükmüyor.Link olarak verdim ben de)

Ahmet Cömert'te Sarı Kırmızı Bir Gün...

Önce Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ardından Galatasaray Cafe Crown... 28 Ocak Pazar günü, saat 14:00'te başlayıp, devam edecek olan sarı kırmızı güne hazır mısınız?

Liglerinde zirveye oynayan takımlarımızı, Kardemir Karabük ve Tekelspor maçlarında destekleyip, şenlik havasında geçecek sarı kırmızı bir gün yaşamak için tüm Galatasaraylı sporseverleri Ahmet Cömert Spor Salonu'na çağırıyoruz...

28 Ocak Pazar / Ahmet Cömert Spor Salonu

14:00 Galatasaray - Kardemir Karabük
17:00 Galatasaray Cafe Crown - Tekelspor

http://www.galatasaray.org/basketbol/de ... rID=297822

içim bir garip yahu.. karabük yanım ağır basıyor sanki..
dostluk diyorum ötesi yok.. gs ve karabük ü aynı sahada görmek bile yeter bana.. ben küçükken karabükspor birinci ligdeydi bir zamanlar işte ozamanlar gs gelmişti karabük e büyük olay olmuştu.. :D

bakalım
bu arada arkadaşlar karabükteki maçada toplanın gelin lütfen..(tam tarihini bilmesemde) karabükte basketbol potansiyeli oldukça yükselmeye meyillidir.. işallah maç tarihinde bende karabükte olurumda kucaklaşma olayı başlar tribünle..

Erkek basketbol maçından önce olması cidden çok ii olmuş.GS kaybedeceğini bile düşünmüyorum.:Hatta yine farklı bir galibiyet bekliyorum.Yalnız ses bakımından 2 maçı kaldırabilecek miyiz işte orası kesin değil işte :D

Burak Küçüktürköz' Alıntı:
Erkek basketbol maçından önce olması cidden çok ii olmuş.GS kaybedeceğini bile düşünmüyorum.:Hatta yine farklı bir galibiyet bekliyorum.Yalnız ses bakımından 2 maçı kaldırabilecek miyiz işte orası kesin değil işte :D
önerim şekerli yada tatlı bişeyler yiyip için,yada sürekli su için bunu bize fizikçimiz anlatmıştı belki işe yarar. :)

ya millet ses bakımından 1 maçı kadıramıyo 3. periyottan itibaren çöküyoruz yorgunluktan 2 maç zor olcak ama Galatasarayımız için varsın sesimiz çıkmayacak kadar kısılsın
Galatasaray için canımız feda olsun

Ses kısılmasına karşı sıcak su-bal birebirdir :) En kısık sesleri bile açabilir. Denedim oradan biliyorum...

Söz verdik..Hic bir sozumuzu yutmadık...

Ordayiz..

uA-UNI yanında..

keşke bizimde imkanlarımız olsada sesimiz kısılsa nese artık bizde voleybolcularımız için patlatırız sesimizi :D

ilk defa gidicem tekerlekli sandalye macına bunun heyecanını yasıyorum
mücadeleyi merak ediyorum..

renkleri bi kenara koyucam sadece onların mücadelesini izliycem..

semih öyle bir mücadele oluyor ki bir kere izledin mi müptelası olursun :)

Her iki maç için de canlı yayın olacak değil mi ?

otobüs kalkıyo mu ? :)

Hayır. Evimizde zaten..

Bu topicten skoru gececegim zaman zaman.

Geri