• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray - Fenerbahçe Survivor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Melih Yavuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:44
Puanları 0
Çözümler 0
@Melih Yavuz
Türk-Yunan Survivor'ı rating sıralamasında zirveden inmezken, programın yapımcı-sunucusu Acun Ilıcalı, dünyada denenmemiş bir Survivor programı için kolları sıvadı...

Galatasaray-Fenerbahçe Survivor’ı geliyor

Acun Ilıcalı’nın kafasında ise çok farklı ve onu çok heyecanlandıran bir proje var.

Galatasaray-Fenerbahçe Survivor’ı.

Bu kez Survivor adalarına 10 Galatasaray, 10 Fenerbahçe taraftarı koyacak Acun.

Kırmızılar, mavilere karşı yarışacak.

İçlerinde yine futbolu bilen güzel kadın taraftarlar da olacak.

Tıpkı Türk-Yunan Survivor’ında olduğu gibi bu kez taraftarlar yarışacak ve gönül verdikleri renkleri en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaklar.

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin yüz yıllık rekabeti bu kez ıssız adalara taşınacak.

Galatasaray-Fenerbahçe Survivor’ını ocak sonunda liglere ara verildiğinde çekmeyi ve mart ayında yayınlaması planlanıyor.

hadi yaa
ben bu Survivor izlerken bile acayıp hırs oluyorum bide GS-fb rekabeti girerse artık evi dagitırım :okey

Reyting ugruna ne yapacaklarını sasırdılar
Yayın Haklarınıda Lig Tv alırsa sasırmam
Acun'un rengi belli o programı yunanlı sunucu sunsun daha iyi

tek kelimeyle süper olur :okey
tabi Cimbom kazanırsa daha süper olur :atki :)

bence çok kötü olur...
hiç hoşuma gitmedi...

bu kadar saçma anlamsız birşey daha olamaz.ne alakası var kardeşim survivorın gs-fb ile tribünlerdeki holiganizmi arttırmaktan(gerçi artacağı kadar artmış ama) başka bir işe yaramaz

Ben şuna bir başvurayımda :)

Valla bu 'survivor' duyumlarıma gore çok saçma birşey de eger bu yapılırsa ciddi kavga yaşanır.Bence yapmasınlar,zararı olur.

her fırsatta bas bas bağırırlar kavga olmasın,fair play,lüt-fen diye sonra gelip savaş müzikleri eşliğinde kan gövdeyi götürsün reyting canavarından yolumuzu bulalım diye aç kurt gibi beklerler...

Ben daha böle 1 duyum almadım olsaydı ama haberim kesın olurdu suan da Surviour çalışanları Arjantındeler haftaya donucekler ozaman kesin bı cvp alırım ama zannetmiyorum ve kendımcede hiiç hoş olmaz

iyiki haberin olurmuş :) 10 günü geçti yarışmanın çekimleri biteli.
hatta selimle nadia elele dolaşıyorlar.Yarışmayıda bizim piskopat kazandı :)

Sen yinede birşeyler duyarsan haber ver.

Bahtsizbedewi' Alıntı:
Ben daha böle 1 duyum almadım olsaydı ama haberim kesın olurdu suan da Surviour çalışanları Arjantındeler haftaya donucekler ozaman kesin bı cvp alırım ama zannetmiyorum ve kendımcede hiiç hoş olmaz

fener'de Nadya varmıdır acaba?? :muhaha
yoksa 10 tane Phselis mi vardır? :(

Benim fikrimce olmamalı.Türk-Yunan Survivor yarışması mantıkça uygun ama Gs-Fb Survivor olmamalı.

Takım taraftarları Tv kanallarına malzeme olmamalı.

Kanal patronları yada program yapımcıları " şunlardan 2 tanesi birbirini bıçaklasada" reytingimiz tavana vursa diye ellerini ovuşturmamalı.(Bu arada yarışmanın formatında bıçak kullanılıyormu bilmiyorum örnek verdim sadece.)

Zaten her derbi haftasından önce " büyük derbiye 7 gün kaldı", "büyük derbiye bilmem kaçgün kaldı..." tarzı haberler çıkaran medyaya da prim verilmemeli.

Benim görüşlerim...

Ödül yarışmasında döner bıçaklarıyla kapışma olsun :D

Acun herkesin gözündeki imajını Survivorla zedelemeye başladı.Türk-Yunan Survivor'u insanları gereceği kadar gerdi zaten,üstüne Galatasaray-Fenerbahçe olursa adada kan çıkar. :)

bende basvurayım bari kan cıkar valla saldırın seferogulları. :D :atki

X' Alıntı:
Ben şuna bir başvurayımda :)

koch' Alıntı:
Acun herkesin gözündeki imajını Survivorla zedelemeye başladı.Türk-Yunan Survivor'u insanları gereceği kadar gerdi zaten,üstüne Galatasaray-Fenerbahçe olursa adada kan çıkar. :)

Senin bilmem de koch, benim gözümde zaten Acun'un çok iyi bir imajı yoktu, Survivor'la olmaya başladı. Fikrine, sunuş şekline ve İngilizce bilmemesine rağmen o kadar orginazyonu yaparken sorun çekmemiş olmasına hayran kaldım. :)

Adminlerimizi göreve çağırıyorum.Lütfen yarışmayı ihmal etmesinler.

Başvurursam açlıktan yarışmacıları yemeye başlayabilirim. Sanırım kaldıramam. :)

Geri