• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray - VICI Aistes (Canlı)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puanları 0
Çözümler 0
@GSbasket.Org
Buradan devam edelim.

İlk çeyrekte son 2 dakika. 15-14 öndeyiz.

Seri yedik 15-14

Ülkenin en büyük takımının eurolig maçı var, elinde özel kanalı var ama evindeki maçı yayınlayamıyor. Siz ancak açık kanaldan verilen maçları verin, kulüp televizyonuyuz diye geçinin. Kaç yıl oldu kurulalı, 1 gr. ilerleme yok nerdeyse. Rakip takımın tvsi deplasman maçlarını veriyor, aynı andaki maçları arasında geçiş yapıyor. Biz kendi evimizdeki maçı yayınlayamıyoruz...

arkadaşlar link var mı maçı izleyebileceğimiz?

Açıldı maç GS TV'de.

İlk çeyreği 18-17 geride tamamladık.

Taurasi, takımımızı sırtlıyor. 17. sayısına ulaştı.

30-22 öndeyiz.

İkinci çeyrekte son 4.45 dakika. 32-27 öndeyiz. Çok hücum ribaundu veriyoruz.

Taurasi'ye laf atanlar nerde merak ediyorum??Taurasi olmasa fark yicez resmen..

Taurassi de olmasaymış hiç de hazır değilmişisiz....

Taurasi dışında hiç kimseden katkı alamıyoruz.Onun şutları girmemeye başlarsa işimiz zor gibi gözüküyor.

Taurasi sırtlıyor takımı.Tina Charles'ın ribaunt sorununu çözmek için oyuna girmesi gerekiyor

Işıl top çalma dışında hiç birşey yapmıyor.Yerlilerimiz gerçekten çok kötü oynuyor.Bu oyunla Cumhurbaşkanlığı maçında işimiz çok zor..

İlk yarıyı 38-33 önde kapatıyoruz. Son sayımız Alba'dan geldi. Çok kolay ribaunt veriyoruz rakibe.

Alba'nın ayakkabıları güzel. :)

Ama 6 top calma da muazzam bir rakam.

Yerlilerde kısayız ve ribound sıkıntımız var her zamankigibi . bunu çözemiyoruz.

Bir erkek takımımızı izliyorum,tam bir takım oyunu,ikili oyunlar,setler,birbirinden güzel asistler, dönüyorum kadın takımımızı izliyorum,tamamen bireysellik üzerine kurulu,ne ikili oyun var,ne set,ne bir oyun düzeni,ne hücumuyla öne çıkıyor ne savunmasıyla,Oktay hoca bizi ne kadar mutlu ediyorsa Ceyhun hoca bir o kadar üzüyor, kazanıp kaybetmek değil, iki takımımız arasındaki oyun farkı inanılmaz.Daha ne kadar tahammül edilecek bilemiyorum ama umarım uzamaz,bu kadroya yazık olacak.Matiçi saymıyorum ona zaten yazık olmuş, biz ondan sonra almışız.

lınk varsa özelden atabılırmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri