Duygun Yarsuvat

Galatasaray'ın 35. başkanı seçilen Duygun Yarsuvat teşekkür konuşmasında "Birbirimizden farkımız yok" dedi.

İşte Yarsuvat'ın ilk sözleri;

"Sizleri burada bulunduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Bu seçimin sonucunu da her zaman söylediğim gibi demokratik olduğunu görüyoruz. Teşekkür etmek istediğim divan heyeti var. Divan Heyeti Başkanı İrfan Aktar kardeşim ve diğer mensuplar çok özveri ile çalıştılar. Bu işin altından rahatlıkla çıktılar.

Teşekkür etmek istediğim bir başka grup, seçim ofisinde oturup çalışan, ellerinden gelen her şeyi yapan ve seçimi kazanmasında çok yararlı işler yapan arkadaşlarımdır. Bunlardan birisi, bir trafik kazası geçirdi. Araba ayağının üstünden geçti, buna rağmen gelip çalışmalarını sürdürdü. Ona da teşekkür etmek istiyorum.

İŞTE YARSUVAT'IN EKİBİ

Değerli dostlar, Galatasaray camiası içerisinde bu bir seçimdir. Esasında birbirimizden farkımız yok. Çünkü biz Galatasaray'ız. Alp Yalman kardeşim de seçimi kazansaydı ben ona yardımcı olacaktı. Ben kazandım o da bana yardımcı olacak. Biz kardeşliği insana sevgiyi, ortaya koymak için bir araya geldik. Galatasaray böyle bir yetiştirme tarzına sahiptir. Biz insancıl, hümanist özelliklere sahip kişilerden oluşuyoruz. Biz entellektüel seviyesi yüsek olduğu için değil, insanı sevdiğimiz, insana değer verdiğimiz için Galatasaraylıyız.

Sabahtan beri buradasınız ve enerjinizden bir şey kaybetmemişsiniz. Galatasaray'ın bugünü ve yarını için birlikte olmayı temenni ediyorum ve istiyorum. Her şey galatasaray için olsun. Teşekkür ediyorum.

Duygun Yarsuvat daha sonra yönetim kurulunu alkışlatmak için kürsüye davet etti. Kürsüye çıkan yönetim kurulu üyeleri salondan alkış aldı.

"Prandelli'nin gitmesi yönünde değil"

Duygun Yarsuvat kürsüden indikten sonra basın mensuplarının da sorularını yanıtladı. "Galatasaray genel kurulu bizi seçti" diyen Yarsuvat, "Zor bir görev alıyoruz. Yarından itibaren Galatasaray'ın sorunlarını halletmek için birarara çalışmaya başlayacağız. 3000 kadar katılımcı oldu. Aksiliklere karşın böyle bir katılımın olması da demek ki Galatasaraylılar, kulübüne sahip çıkıyor. Başkan olduğum için değil, kim başkan olursa Galatasaray'ın başarısı için çalışacaktır. Herkes 4. yıldızı isteyecektir" diye konuştu.

Prandelli konusunda düşüncesinin değişmediğini söyleyen Yarsuvat, "Futbolla ilgilenecek kişilerin raporları doğrultusunda devam edeceğiz. Ancak benim düşüncem daha önce de söylediğim gibi Prandelli'nin gitmesi yönünde değil. Mayıs ayında kesinlikle aday olamayacağım" diye sözlerini bitirdi.
 
Kötünün iyisi geldi desek yanlış olmaz sanırım. Gerçi ülke olarak alıştık artık kötünün iyisi diye oy vermeye, Galatasaray başkanını seçenler de bu düşünceyle sandık başına gitmek zorunda kalmış, çok mu?
 
Yönetim Kurulu Görev Dağılımı

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nun bugün yaptığı ilk toplantıda görev dağılımı aşağıdaki şekilde oluşturulmuştur:



2. Başkan: Hamdi Yasaman

Başkan Yardımcısı: Dursun Özbek

Başkan Yardımcısı: Abdürrahim Albayrak

Genel Sekreter: Ebru Köksal

Muhasip Üye: Mete İkiz
 
Ve son Genel Kurul çağrısı ile tüm kavganın Riva olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Arkadaş satın şu Rivayı bitsin bu çile. Kurtulalım hepinizden rahatlayın yapın üstüne villalar, hanlar hamamlar sonra defolup gidin kulüpten.
 
Tasarruf tedbiri olarak garibanın maaşına göz dikmişler. Yahu sen önce 40-50 bin tl maaş alıp iş yapamayan adamlara bile el at. 12 yıldır Galatasaray'da olup toplasan 10 maç ancak iyi oynamış adamların maaşlarına biz göz at.
 
Madem tasarruf tedbiri olarak eleman çıkarıyoruz.
İlk başta Bülent Tulun ve Murat Özyer gibi bu kulübe yarardan çok zarar veren şahısları çıkarsın işten !!!
 
İyi hoş adam ama Galatasaray başkanlığı yapabilecek durumda değil malesef.
 
Tek düşünceleri kulübü ekonomik olarak rahatlamak sanırım yeni yönetimin.
Belki biraz da futbol da olası başarı durumu.
Onun dışında hayal kırıklığı oldu benim için şu ana kadar...
 
Gs bütün branşlarda başarısız yapmaya mı geldin. Ünal aysal külübü maddi olarak kötü yönetti en azında mali anlamda rahatlat.
Tek düşünceleri futbol onunda şampiyon olacağı yok. Oyuncuları maliyetlerini bile karşılayamaz şampiyonluk
Para edecek futbolcular satılmalı.elinde iyi olan basketbol branşları destek yapılmalı onuda yapamıyorsun.
 
Elinizi taşın altına koydunuz bu zor dönemde eyvallah.
Ama daha yaptığınız hiç bir şey yok.
Biraz da elinizi cebinize atında şu beceriksiz teknik direktörü gönderin.
 
Yönetimin yapması gereken hamleleri yapmamaktaki ısrarını anlayamadım geçen hafta Prandelli gitseydi şu anda Anderlecht maçı çok farklı olurdu.

Artık yapılacak çok net şeyler kaldı yerli bir teknik direktör getirilecek Mustafa Denizli falan demiyorum o çok zor.Bülent Korkmaz-Tugay Kerimoğlu falanda olur.

Devre Arasında para edebilecek oyuncular satılacak ki 2 tane oyuncumuz var zaten Sneijder ve Muslera'yı satıp Yerli bir kaleci ki bu bile şart değil 1 tane yabancı forvet alınıp lige bakılacak.

Sezon sonunda tüm oyunculara teşekkür eder 2 Milyon Euro'dan fazla maaş kimseye ödenmeyecek diye bildiririz indirimleri yapan kalır gerisi istediği yere gider sorun olmaz hepsi imzalar kim verir 2-3 Milyon euro bu oyunculara bonservisini eline bile versek kimsenin almayacağı adamlara ödediğimiz uçuk rakamlar var.
 
İlla tasarruf diye birşeyler yapacaksınız Alt yapıyı kapatın.

Türkiye de özellikle bizde eski adıyla paf takımı diye gereksiz bir birim var. Son 15 yıla bakıyorum kim çıkmış burdan sabri ve arda sadece.15 yılda bir 1-2 oyuncu çıkacak diye boşu boşuna yatırım.

Ben sağ bek için veysele sol bek için tarığa bilmem kaç milyon eurolar verdikten sonra ne yapayım ben alt yapıyı. Yedek kaleciyi bile alt yapıdan çıkaramayıp Belçikalıya dünyanın parasını verdikten sonra ne yapayım ben alt yapısını alt yapıdaki kazanılan maçları şampiyonluğu kupayı
 
Sabri ve Aydın sezon başı serbest bırakıldılar alan oldu mu? Aydın'a İspanya'da teklifler vardı sözde ne oldu? Alt yapı seçmelerinde bile rüşvet dönüyorsa elbette A takıma oyuncu çıkmaz. Menajerlerin de oyun sahası oldu iyice kulüp. Telles'i kim önerdi ciddi ciddi merak ediyorum.
 
Murat Temur;n890242' Alıntı:
Sabri ve Aydın sezon başı serbest bırakıldılar alan oldu mu? Aydın'a İspanya'da teklifler vardı sözde ne oldu? Alt yapı seçmelerinde bile rüşvet dönüyorsa elbette A takıma oyuncu çıkmaz. Menajerlerin de oyun sahası oldu iyice kulüp. Telles'i kim önerdi ciddi ciddi merak ediyorum.

Kulübümüzün Scout ekibi hiçte iyi değil.
Ciddi bir Scout ekibi gerekli bize en başta.
 
Küçülmek istiyorsan maaş bütçesi 80milyon eurodan 30milyon euro düşüreceksin.Bjk,ts maaş bütçesi 30milyon euro senin önündeler.
Hiçbir oyuncu Gs aldığı parayı avrupa'da alamaz.
 
Öncelikle neden bol keseden bu maaşlar dağıtıldı araştırılmalı. Özellikle Selçuk ve Burak'a yapılan zam mutlaka araştırılmalı. Menajerlerin ve kulübe "scoutluk" yapanların ilişkileri incelenmeli. Menajer ve bazı yöneticilerin ilişkileri incelenmeli.
 
Konuşalan rakamlar doğruysa prandelli göndermeye gerek yok.
Gelecek hocanın seni şampiyon yapacağın garantisi yok.bu yapılırsa bir sezonda hocalara 7milyon euro para verilecek.
Külübün maddi durumu bunu kaldıracak durumda değil.Gs bir şeyler yapmak istiyorsanız basketbol branşları orda gidin yatırım yapın.
 

Üst