Duygun Yarsuvat

Çok büyük hayal kırıklığı diycem de zaten bir şey beklemiyorduk bu yönetimden.
 
Mayıs'ın gelmesini iple çekeceğim. Kişisel tarihimde, bu sezon şampiyon olsak bile başkan olarak anmayacağım. Kulüp yönetimsiz şampiyon olmuş olacak benim için.
 
Sayın Başkan sizin siyasetle,Fehullah Gülen ile,Aziz Yıldırım ile şike süreci ile ne alakanız var.
Siz işinize bakın.
Maddi sorunları çözün.
Baketbol Şubelerine sahip çıkın.
 
Galatasaray'da Sinan bolat 1 kaleciliği mi hazırlanacak.
5 maç oynatıp yarı parasını verme yoluna neden seciyorsunuz.
Devre arasında Hangi futbolcudan zarar etmeden göndereceksiniz.
Sadece Başkanlık koltuğunda oturuyorsun küçülme dediğin her yerde olacak.

 
Dedenin 50 milyon muhabbetinden sonra bunadigi tescillendi. Ciksin Hobbit filminde Gandalf'in dubloru olsun. Lutfen Mayis ayi gelsin. Artik birileri elini tasin altina koysun. Camia'nin ileri gelen isimleri birbirlerini cekistirmeyi biraksin. AIG sorunsali dile getirilmesin artik. Cumle aleme rezil oluyoruz. Inan Kirac su yaptigi aciklamalarla yasinin hakkini versin artik. Mayis Ayinda sohret olmak icin baskanliga adayligini koyacak yeni bir isim daha duymak istemiyorum.
 
5 ay için göreve gelip, böyle giderse görev süresini dolduramayacak kadar başkanlıkta kısacık kalan biri olacak.
 
Tez zamanda kurtulmamız lazım ben hayatımda böyle şike yanlısı böyle Aziz sever bir başkan ancak Adnan Polat döneminde görmüştüm . Diğer branşlara hiç mi sponsor olacak iş adamı bulunmaz herkes kurulda ya da bir başarıda Galatasaray için her şeyi yaparız demeyi bilirler yazık .
 
Başkana ve yönetimine hiç kızmıyorum. Adamlar emaneten alelacele oturtuldular koltuğa. Asıl tepki bizi bu kaosla baş başa bırakana olmalı. Şu kalan 3 ayı kazasız belasız atlatalım başka bir şey istemiyorum. sonra hatırlanmamak üzere unutulacaksınız.
 
Emanetçi falan anlamam ben aday olmasaydın madem. Silah zoruyla mı seçime soktular? Değil aylarca 1 günlüğüne bile olsa Galatasaray başkanı olmak sorumluluk ister. Seni oraya şikeyi akla diye mi getirtiler dinazor dede ve beceriksiz tayfası! Bu beceriksizlere mayısa kadar bile tahammül edilmemeli. Her gün yeni bir kaos korkusuyla yaşamaktan bıktık. Herifler bildiğin Galatasaray'a zarar vermek için gelmiş yahu. Lanet olsun hepinize..
 
Geçici olarak gelen yönetim radikal kararlar alamaz. Diğer yönetimden aldığı görevi yerine getirmek için çaba gösterir , ağlamaz. Ama bu yönetimden şu ana kadar bir icraat göremedik. Basiretsizler ordusu toplanmış bir araya. ( Cem Kınay'ı hariç tutuyorum )

Alp Yalman'a o kadar laf söyledik ama siz beter çıktınız , yüz karaları.
 
Sonucu belli bir dava için kendi reklamını yaparak,düzeni yalayarak kainatın en büyük hukukçusu olmayacaksın.Bütün borcu gelecek yönetime iteleyerek Galatasaray'ın sorunlarını çözen adam,büyük başkan falan olmayacaksın.Sırf futbol takımının parasını ödeyerek kendini kurtaramayacaksın.
6 ayda bizlere yaşattığın ve sonunda yaşatacağın değer kaybı sebebiyle çok kötü anılacaksın,temin ediyorum.
 
Bir de canlı yayına çıkmış utanmadan tarihi eser başkan. Şu basketboldaki kepazeliği canlı yayında yüz yüze konuşmak vardı şimdi ne söylerdi acaba? Gerçi zor konuşuyor zaten kalpten falan gidebilirdi..
 
[FONT=proxima_nova_ltsemibold]Perşembe günü öğrendik. Gelişmelere baktık. Ergin Ataman yoktu, Can Topsakal bize nakletti. Olayı değerlendirirken şuna bakıyoruz. Bu olay herkesin içinde değil, soyunma odasında olmuş. Soyunma odasında tartışmalar yapılır. İnsanlar birbirlerine girerler. Olayın böyle ortaya çıkması bizi çok rahatsız etti. Basketbolcu çocuğun babası, bunu yayınlatmış. Arkasında federasyona gitmiş. Burada bizim yapabilecek hiçbir şeyimiz yok. Ayrıca Ergin Ataman, Avrupa'nın önde gelen hocalarından bir tanesi. Bir hata yapmış olabilir. Biz yönetim kurulu olarak arkasındayız. Kim ne derse desin. Leeds United maçında o zamanki bir futbolcumuz, o zamanki teknik direktörümüz tarafından 35 bin kişi önünde tokatlandı. (Fatih Terim-Emre Belözoğlu) Hiçbir şey yapmadık, yapmamıza da gerek yoktu. Adrenalin yükseldiği anda insanlar bunu yapabilir. Basketbolcunun babası gelseydi, konuşurduk. Değişik bir şekilde halledebilirdik. Ergin Ataman döndükten sonra ondan da dinleyeceğiz."[/FONT]
[FONT=proxima_nova_ltsemibold]"Üniversiteyi arardı veliler. Neden kar yağdığında okulu kapatmıyorsunuz derlerdi. Ben de üniversite öğrencisinin velisi olmaz, rahatsızsa kendisi gelsin konuşsun deyip telefonu kapatırdım. Babası menajeriyse bilemem tabii."
çok aklı başında bir açıklama yapmış. Hayret ettim. Ha menajeri olan babası değil sana yemeyip içmeyip olayı yetiştiren adamın kardeşi.[/FONT]
 
Alp Yalman aynı şeyin başka rengiydi. TV'de direkt Aziz Yıldırım arkadaşım dedi.
Liseli ya da değil Galatasaray'ın 50 yaş üstü tüm kongre üyelerinden kurtulması gerekiyor.
Alp yalman en azından emanetci değildi gelip 2 yıl başkanlık yapardi. Furkan aldemir fln ayrılmazdi. Ödemeler yapılırdı Ha gelecek sene için bütçe düşürür muydu onu bilemem.
 
Ünal Aysal, Galatasaray Basketbol Takımı'na sponsor olacağı yönündeki iddialara da cevap verdi.
Aysal, "Kulübün bir yönetimi var. Bütün planlama yetkileri onların. Bu yönde başkandan hiçbir talep de gelmedi" diye konuştu.
 
Ünal Aysal, Galatasaray Basketbol Takımı'na sponsor olacağı yönündeki iddialara da cevap verdi.
Aysal, "Kulübün bir yönetimi var. Bütün planlama yetkileri onların. Bu yönde başkandan hiçbir talep de gelmedi" diye konuştu.

Ne dedik camiada herkes ayağına bekliyor. Sen haber yaptırmadın mı seneye daha büyük bütçe diye? Sen önce sözünü tut.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
 

Üst