Duygun Yarsuvat

Duygun Yarsuvat, istifa etmek için çok geç kaldı.10 Gün önce istifa etse AKP'den Gümüşhane milletvekili adayı olabilecekti.Ama o fırsatı kaçırdı.Meclise girse İbrahim Hacıosmanoğlu ile "Paralel yapı Türk futbolunun en büyük düşmanı" türküsünü bıkmadan söylerdi ne güzel.
 
Sayın Başkan.

O koltukta oturuyorsan her zaman hoşgörülü ve yumuşak olmayacaksın.

Gerektiğinde elini masaya vurup bu takımın haklarını koruyacaksın.

Nasıl şikeci başkan bundan sonra bu hakemi istemiyoruz diyebiliyorsa sende en kısa sürede çıkıp Engin Kennerman başta olmak üzere şerefini, haysiyetini satan hakemleri maçlarımızda istemiyoruz diyeceksin !

Yoksa bu tarafa senj asla iyi anımsamaz.
 
-Aziz Yıldırım'a kurulan kumpasın üstüne gidiyor mu?
-TBF de mi Cemaat tarafından yönetiliyor?
-Bu kadar yalamalığın dolamalığın ardından iki basketbol takımı için de Eximbank'tan kredi çekmek neden bu kadar zor?
-Bunca omurgasız beyan koltuğu kullanarak kişisel çıkar elde etmek için mi yoksa?
6 ayda Galatasaray'ı ''3 İstanbul takımından biri'' haline getirmek kolay iş değildir,emin adımlarla ilerliyor.
 
Abdurrahim Albayrak, Ak Parti milletvekilinin yemeğine katılacağına maddi durumları bitirecek işlerde bulunsun.
Ne kadar gereksiz bir yönetim var şu anda.
Yazıklar olsun...
 
Kulüp yönetim kurulu üyesi Mete İkiz, kulüp ve bağlı ortaklarının 31 Aralık 2014 tarihi itibarıyla mali durumuyla ilgili bilgiler verdi. İkiz, kulübün 31 Aralık 2013 itibariyle 555,1 milyon lira olan net borç alacak farkının, 31 Aralık 2014 raporuna göre 831,1 milyon liraya ulaştığını ve farkın bir yıl içinde 276 milyon lira arttığını söyledi.

Nasıl 1 senede borç bu kadar arttı ?
Bunun hesabını kim, nasıl verecek ?
 
Kasımpaşa Başkan Vekili çıkıp Mahmut Uslu şerefsizine ''sen 3 Temmuz´una bak önce'' derken bizimkiler resmen ''ağzınıza sağlık, vurun bize'' diyor. Şu kısıtlı dönemlerinde yaşatmadıkları rezillik kalmadı, HER BRANŞTA.
 
Kendisi az önce Ntv Spor canlı yayınındaydı. Söylediklerine göre basketbol amatör spormuş. Hiç bir geliri yokmuş. Gelecek yeni yönetimin yapması gereken de, tamamen yerli oyunculara dayalı bir basketbol takımı kurmakmış.

İyi ki 6 aylığına seçilmişsin başkanım...
 
Burada inanılmaz laflar söyleyip forumdan uzaklaştırılabilirdim o yüzden sakin kalmaya çalışıyorum.. Bu postu atarak aslında bunları yazmak istemiyorum ancak içimden söylüyorum yazmak istediklerimi kendimi rahatlatmak için.. İnanılmaz gerçekten bir kulübün başkanı nasıl böyle lafları söyleyebiliyor. Hiçmi Allah korkusu yok bunlarda.. Yarın bu takım maça çıkacak bide..
 
Diyelim ki, altyapıya önem verdik ve çok yetenekli genç Türk oyuncular yetiştrdik. Para olmadan bu oyuncuları nasıl elde tutacağız? Yüksek bütçeli kulüpler, bu oyunculara salça olmayacak mı? Bir kulübün başkanı, bu kadar basit bir şeyi akıl edemez mi yahu?
 
Gulinelli'yi de yollamış yöneticileri. Siz nasıl bir bela, nasıl bir cezasınız be arkadaş. Hangi büyük günahı işledik de sizin gibiler şu kulübe geldi ya.
 

Üst