• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Geçmiş Olsun Kerem Seçer

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Alperen Kaplan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.salsabasket.net
@Alperen Kaplan
Kerem Abi dün gözünden ameliyat oldu. Başarılı geçen bir operasyon olmuş.

Gözleri dün bayağı ağrıyormuş ama bugün daha iyiymiş,yakında aramıza dönecektir umarım.

Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz...

Durumu çok iyi ameliyat başarılı geçmiş, tekrar geçmiş olsun....

Kısa zamanda sağlığına kavuşup aramıza döneceğini tahmin ediyorum. Geçmiş olsun Kerem...

Geçmiş olsun Kerem abi.

Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsunmu diyelim hayırlı olsunmu diyelim bilemedim şimdi Kerem kardeşim artık sabah uyandığında ( gerçi kendisi akşama doğru uyanır genelde :) ) daha parlak, daha net görecek dünyayı inşallah. Gözlüğünden kurtulduğun için gözün aydın kardeşim inşallah bir an önce derslerine odaklanabilecek kıvama gelirsin.

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Geçmiş olsunmu diyelim hayırlı olsunmu diyelim bilemedim şimdi Kerem kardeşim artık sabah uyandığında ( gerçi kendisi akşama doğru uyanır genelde :) ) daha parlak, daha net görecek dünyayı inşallah. Gözlüğünden kurtulduğun için gözün aydın kardeşim inşallah bir an önce derslerine odaklanabilecek kıvama gelirsin.
Takımıda daha net görecek :)

Geçmiş olsun gözüm..

Şimdi telefonla konuştum , durumu iyiymiş :) biraz bulanık görüyorum dedi. herkese selamı var

Kerem Abi gecmis olsun.

Geçmiş olsun Kerem abicim..

Geçmiş olsun,Kerem.

Geçmiş olsun Kerem Abi.

Allah şifa versin...

Geçmiş olsun Kerem. Dünyayı aracısız görmenin mutluluğuna bir an önce kavuşman dileğiyle...

geçmişler ola keremcim..

Geçmiş olsun Kerem Abi,en yakın zamanda aramıza dönmen dileğiyle :)

Geçmiş olsun...

Geçmiş olsun Kerem Abi en kısa zamanda aramıza dönmen dilegiyle

Büyük geçmiş olsun Kerem Abi...

Geçmis olsun Kerem abi,inşallah en kısa zamanda aramıza dönersin.

Geri