• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Gedson Fernandes

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Arroyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02

Arroyo

0
Puanları 0
Çözümler 0
@Arroyo
Bir sene daha kiralık olarak alabilsek keşke.

Uçmaya başladı. Bir sene daha takımda görmek muazzam olur.

Baba sen napıyon ya. Bu hangi seviye? Bir sene daha izleme şansımız olur mu seni?

Çok iyi topçu.

Türkiye Ligi’nin en iyi orta saha oyuncusu an itibariyle.

Bir sene daha kiralamak için ne gerekiyorsa yapmamız lazım.

Fatih Hoca Kalirsa SL Gruba kalirsak gelir.

Yoksa tv den izleriz

Benfica iyi bir bonservisle satmazsa CL oynadığımız takdirde yine kiralayabilirler. Onun dışında zor görünüyor şu an için. Umarım tekrar yolumuz kesişir.

Bu transfer görüşmelerini şu an kim ya da kimler yürütüyor ? Mevcut yönetim mi ?

Evet mevcut yönetim yapıyor şuan.

Ne yapıp edip almak lazım. Umarım yönetim bunun farkındadır. Hele Türkiye'de başka bir takıma giderse kafayı vururuz duvarlara. Ahmet Bulut Beşiktaş için devreye girmiş yazılıyor her yerde.

Benfica Futbol Direktörü Rui Pedro Braz: "Gedson Fernandes için Türkiye ve diğer liglerden çok sayıda teklif aldık. Gedson, Benfica'da kalıyor. Gitmeyecek! Bu kesin kararımız."

Umarim Gedson olmazsa diye...

A B C planimiz vardir takim yeterince gençlesti bazende saha icinde pis işi yapicak adam lazim takimda bu eksik Melo Snejder Gibi Lugona Emre gibi net biri lazim 10 numara oynicak.

Hagi'yi hatirlayanlar varsa mac cikmaza girdimi Sahada biranda kaos yaratir takimi ateşlerdi.

Bu takim cicekler böcekler laylaylom loyloylam durumunda

Puzzle'daki eksik parçadır.

Kimin yerine oynayacak ki 11'de, anlamadım. Assunçao, Cicaldau, Morutan falan da alındı orta sahaya. Yine istediği bir ton oyuncu alınacak ama başarısızlıkta ''istediği kadroyu tam kuramadı'' olacak.

Geri