• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Genc Bayanlar Liginde Hakem Rezaleti !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:49

Önder Ç.

0
Yönetici
Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
www.gsbasket.org
@Önder Ç.
13.Aralık.Salı günü Caferaga Spor Salonunda oynanan Migros-Galatasaray Genç Bayan maçı hakemin maçı tatil etmesi sonucu yarıda kaldı.

Bundan önceki birkaç maçımızda da görev yapan hakem Serkan Gürtuna,mactan önce Galatasaray koçu Ayhan Avcı'ya ' Hani benim icin rapor yazıyordun' diyerek maçtaki tutumunu çok açıkça belli edip,maç içinde de Galatasaray aleyhine verdigi anlamsız kararlarıyla maçı çıgırından cıkartmayı başarmıştır.

'Buna neden faul calmıyorsun' ve '3 saniye degil mi' diye yapılan gayet normal itirazlara eger teknik faul calınsaydı bu ülkede herhalde hicbir mac tamamlanamazdı. Maça önyargı ile çıkıp,maçı yönetmeyi bırakarak koç ile ugrasan bir hakemi ilk defa izledik. Bir hakemin hicbir sekilde önyargı ve hırsla maça cıkmaya,üstelikte bunu insanlara gayet rahat bir şekilde belli etmeye hiç hakkı yoktur. Bu tip insanlar Hakem camiasına yakısmamaktadır.

maç neden tatil oldu?

Önce benche sora koça teknik verilmiş, 2 teknikten dolayı koçun çıkması gerekiyor ama o da oyuncu değiştirme sandalyesine geçmiş çıkmayı reddedip, onun üzerine tatil edilmiş.

cemcemgs' Alıntı:
Önce benche sora koça teknik verilmiş, 2 teknikten dolayı koçun çıkması gerekiyor ama o da oyuncu değiştirme sandalyesine geçmiş çıkmayı reddedip, onun üzerine tatil edilmiş.

Coach 2 teknik faul alırsa diskalifiye olur, bi bench bi coachla dısarı cıkarmak istedilerse elbette gitmez.. Nasıl hakemmiş bu .. ;)

:shock:
ilginç haberler

acaba futboldan sonra basketboladamı karışmaya başladı bazı güçler.Üstelik alt yapı maçlarında bunlar oluyor.Basketbolumuzun geleceği için hiç hoş şeyler değil.Sadece Galatasaray aleyhine oldu diye söylemiyorum. Ama son yıllarda yaşadıklarımızı herkes biliyor.Biraz federasyonlardan da öte güçlere gidiyor bu...

yorumsuz!

futboldan sonra amatör branşlarada sıçradı bu hakem rezaleti yeter artık birilerinin buna dur demesi gerekiyor........ama bizde bu başkan olduktan sonra galatasarayın haklarını yemeye devam ederler....

SONSUZA KADAR GALATASARAY!!!

ŞEREFTİR SENİN RENGİNE ÖLMEK
ANDIMDIR SENİ KEFEN DİYE ÖRTMEK

Önder' Alıntı:
Bundan önceki birkaç maçımızda da görev yapan hakem Serkan Gürtuna,mactan önce Galatasaray koçu Ayhan Avcı'ya ' Hani benim icin rapor yazıyordun' diyerek maçtaki tutumunu çok açıkça belli edip,maç içinde de Galatasaray aleyhine verdigi anlamsız kararlarıyla maçı çıgırından cıkartmayı başarmıştır.

Nasıl bir rapor istiyormuş; ben hemen yazayım ama sayfadan. Bütün hakem camiasına reklam olsun.

arsameia' Alıntı:
cemcemgs' Alıntı:

Coach 2 teknik faul alırsa diskalifiye olur, bi bench bi coachla dısarı cıkarmak istedilerse elbette gitmez.. Nasıl hakemmiş bu .. ;)

Yazacaktım ama en tecrübeli ağızdan yanıt gelmiş zaten.

Olay tamamen boyle gelistiyse eskiden kalma kuyruk acisinin sonucu gibi gozukuyor...Cok yazik...Emekleri calinan genc basketbolcular icin uzuldum.

Geri