Ömer Yalçınkaya

Önünde çok güzel bir Murat Özyer örneği var. Özyer GS'den gittiğinden beri iş bulamıyor. Böyle vasıfsız adamlara iş veriyoruz işte. Aynı şekilde bu adam da burada ayrıldıktan sonra iş falan bulamaz. O yüzden istifa kavramı bu tip insanlara aykırıdır.
 
En basit olarak kendi görüşlerimi aktarayım, maçlarda hep kaçak yerlerde yada protokolde birilerinin yanında oturuyor. Senin işin oralarda değil, sahaya, hakemlere yakın olacaksın, gerekirse itiraz edip kulübün hakkını koruyacaksın. O kadar maça gittim bir kere istifini bozduğunu görmedim. Hiç ayağa kalkıp bir pozisyona bile itiraz ettiğin gören varmı bu forumda?
Oyunculardan kaçmayacaksın, gözlerinin içine bakacaksın. Maçlarda onlara yakın oturup ağırlığını ve desteğini hissettireceksin. Ama tabi oyuncuların sana saygısı olmadığını bildiğin için bundan da kaçıyorsun. Ne anladık o zaman senin yaptığı işten?
 
çok güzel kadro kurduk diye böbürlenip duruyordun sürekli gstv'de. çıkıp konuşşana yine!

sıra sende, sen de gideceksin!!!
 
Galatasaray basketbol şubesinin erkek ve kadın basketbol takımları, tarihinde ilk defa bu sezon aynı anda ilk yarıyı sekiz takım arasında bitiremedi ve Türkiye kupası dışında kaldı.
Bu takımlardan birisi 2, diğeri 3 sezon önce Avrupa'da kupa kazandı.

Yani skandal bir sonuçlar bütünü var ortada.
Yarın öbür gün, üniversitelerin ilgili derslerinde 'başarısız yöneticilik' temalı konu başlıklarında özel olarak incelenebilecek kadar müstesna birisi yani ömer yalçınkaya.

Fakat hala o koltukta.
Neden kardeşim?

Çıkın bize demeç verin, ''Omer liseli bir abimizin hamili yakını, o yüzden gönderilmesi teklif dahi edilemez.''
Kamuoyu da bilsin.

Yoksa salak sanıyorlar çünkü.
Bu kadar başarısız adamları ısrarla görevde tuttuğuna göre, bu Galatasaray salak olmalı diye düşünüyorlar.
Sonra da, yetersiz bilumum yönetici (!), menejer, oyuncu vs. de Galatasaray'dan ekmek yiyebileceğine inanıyor.

Yani sadece bugünümüzü değil, yarınımızı da kirletiyorsunuz.
Kirletmeyin kardeşim, yolverin.

O liseli abiniz de şirketinde ise alsın sevgili ömer yalçınkaya'sını.
Fakat bari hangi şirketine alacağını önceden söyleyin de, borsada biraz al sattan para kazanalım.
Mazallah o şirketin de ömrü kısıtlı olacak sonuçta.

Ama bari Galatasaray yaşasın,
Bırakın da yaşasın yahu!
 
Dün BeinSport'da BSL ilk yarının değerlendirilmesi programı yapılırken fb , efes dışında Tofaş , es-es, Sakarya gibi takımlar sayılıp yorumlanmasına rağmen Galatasaray'ın ismi dahi geçmedi. O derece batmışız, vah ki ne vah..


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Dün BeinSport'da BSL ilk yarının değerlendirilmesi programı yapılırken fb , efes dışında Tofaş , es-es, Sakarya gibi takımlar sayılıp yorumlanmasına rağmen Galatasaray'ın ismi dahi geçmedi. O derece batmışız, vah ki ne vah..


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gece 2 civarı BSL Stüdyo programına denk geldim ben de. İsmail Şenol, Tufan Ersöz ve Tamer Oyguç vardı. Mahmuti sonrası GS savunması diye bir video getirdiler özel hazırlanmış Efes maçında. Şahane tek kelimeyle. Ama tabi onu burada paylaşma şansımız yok. Keşke paylaşsalarda resmi sitelerinde herkes görseydi. (Sağolsun site yönetimimiz bulup paylaşmış Oktay Mahmuti konusunda herkes bakabilir)

Edit: Oktay Mahmuti sonrası ayrılmasını bekliyorduk ama dün Ömer Yalçınkaya salondaydı... Tez zamanda kulübü bırakmasını diliyorum ve kabul ederse Tufan Ersöz ile el sıkışılması gerekir.
 
Son düzenleme:
<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="tr"><p lang="tr" dir="ltr">Galatasaray’da basketbolda Erman Kunter-Oktay Mahmuti değişikliği sonrası revizyon devam ediyor. <br>Şubeden sorumlu yönetici Burçin Aslan, genel menajer değişikliğine de gidiyor. Ömer Yalçınkaya ile yollar ayrılıyor. <a href="https://t.co/b4jxpMLBmq">pic.twitter.com/b4jxpMLBmq</a></p>— Gamaspor (@gamasporcom) <a href="https://twitter.com/gamasporcom/status/953623049202479104?ref_src=twsrc%5Etfw">17 Ocak 2018</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Bir önceki mesajımdan saatler sonra böyle bir haber geldi. Tufan Ersöz'e süratle gitmemiz lazım. Eğer kabul ederse şahane olacaktır.<iframe src="https://platform.twitter.com/widgets/widget_iframe.9c00c8ca14a8618c4db8e2c43139b138.html?origin=https%3A%2F%2Fgsbasket.org" frameborder="0" scrolling="no" style="display: none;" allowtransparency="true"></iframe><iframe title="Twitter analytics iframe" id="rufous-sandbox" frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen="true" style="padding: 0px; border: medium; border-image: none; width: 0px; height: 0px; display: none; visibility: hidden; position: absolute;" allowtransparency="true"></iframe><iframe src="https://platform.twitter.com/widgets/widget_iframe.9c00c8ca14a8618c4db8e2c43139b138.html?origin=https%3A%2F%2Fgsbasket.org" frameborder="0" scrolling="no" style="display: none;" allowtransparency="true"></iframe><iframe title="Twitter analytics iframe" id="rufous-sandbox" frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen="true" style="padding: 0px; border: medium; border-image: none; width: 0px; height: 0px; display: none; visibility: hidden; position: absolute;" allowtransparency="true"></iframe><iframe src="https://platform.twitter.com/widgets/widget_iframe.9c00c8ca14a8618c4db8e2c43139b138.html?origin=https%3A%2F%2Fgsbasket.org" frameborder="0" scrolling="no" style="display: none;" allowtransparency="true"></iframe><iframe title="Twitter analytics iframe" id="rufous-sandbox" frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen="true" style="padding: 0px; border: medium; border-image: none; width: 0px; height: 0px; display: none; visibility: hidden; position: absolute;" allowtransparency="true"></iframe>
 
Sayın Başkan Mustafa Cengiz'den ricam, olası bir photoshop olaylarına karışmamak için lütfen bu arkadaş ile yollarını ayırsın.
 
Neden gitsin ki? Giderse nerden para kazanacak? Murat Özyer burdan gittiğinden beri iş mi buldu örneği var önünde. Salak mı bıraksın sırf liseli olduğu için beleşe kazandığı güzel parayı?
 
Sezon başında "takımlarımız ligde ve Avrupa'da iddialı, hedefimiz şampiyonluk" diyordun ne oldu? İki takımımız da Avrupa'dan elendi, ikisi de küme düşme potasında! 1 tane derbi maçı kazanamadık bu sezon. Eserinizle gurur duyun!
 
Bu adam kulübün personeli olduğu için ben bu adama kızmam ancak yönetim hala bunun gibi bir kalifiyesizi bu pozisyonda tutuyorsa, ya onlar da takımların lig ve Avrupa'daki konumunu umursamıyor ya da bu adamdan farksızlardır!

Bir de şu perspektiften bakınca, siz onlarca hedefler seslendirmişsiniz lâkin bunların hiçbirinin yakınına dahi yaklaşamamışsınız, insan mesleğine hürmeten çekip gider ancak arkadaşlar mütemadiyen yazıyor: Başka nerede iş bulabilir ki!...
 
İnsanın biraz utanması olur. Sezon boyunca doğru düzgün maça gitme ama kupa olunca hemen saha içine dal boy boy poz ver kupa ile. utanmaz adam!
 
Kimseden utanmasam yine kendimden utanırım. Ayağım gitmezdi ama insan pişkin olunca işte herşey olabiliyor..


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Valla şu kupanın alınmasında en az payı olan kişi olabilir. Kaela Davis'in babasının bile o kupada daha çok emeği var kızını izlemek için oraya kadar gitti, kızını cesaretlendirdi. Bu adam takıma zarardan başka ne verdi?
 

Üst