Ömer Yalçınkaya

Cebine kumar harçlığınıda koymuşmuyuz? Çünkü maç falan izlemek yalan şeyler.
 
O parayı; parkede bi yerlerini yırtan oyuncularımız dahi birkaç ayda anca ödeme ile alırken bu müsvette yan gelip yattığı yerden tirink alıyor yani..


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Arkadaslar abartmiyormuyuz biraz ? ne yani adam hazir Las Vegasa gitmisken azicik kumar oynasa, eglense, gezse tozsa ve sonra da hicbir transfer yapmadan geri donse ne kaybederiz ki ?

Sonra, Ortamlarda Mustafa Cengiz Galatasarayin 1 kurusunu bile gozetiyor dersin kim bilecek !

Bu adamlarin yeterliligi nedir acaba ? yillik 300 bin Tllik ederlerinin sebebi nedir ki ? Ben biliyorum sebebini; ve artik dilimden dusmeyecek,

GALATASARAYIN MALI DENIZ, YEMEYEN DOMUZ!
 
Kızkardeşim İstanbul Erkek Lisesi mezunu. Bilseydim Galatasaray'ı yazdırırdım, işsiz de kalsa en kötü menajer filan yaparlarmış. Cefasını biz çekiyoruz sefasını bunlar sürüyor işte.
 
Kızkardeşim İstanbul Erkek Lisesi mezunu. Bilseydim Galatasaray'ı yazdırırdım, işsiz de kalsa en kötü menajer filan yaparlarmış. Cefasını biz çekiyoruz sefasını bunlar sürüyor işte.


Mezuniyette yetmiyor Genel Kurul'da yetkili abilerin ablaların adamı olacaksın. Yoksa tam manasıyla dediğiniz gibi kulüp Yağma Hasan'ın böreği.
 
Ne oldu bu arkadas, dondu mu kumardan =)) Bence kulubun Baskani 1 milyon usd vermistir git Las Vegasta parayi 3 - 4 kati yapta Basketin butcesini cikaralim demislerdir. E tabi ki sans yaver gitmeyince butun parayi kumarda kaybeden Omer Yalcinkaya yuzerek okyanuslari asip ulkeye donmeye calisiyor diye haberler ajanslara duser yakinda :D

Arkadaslar ciddi ciddi oyuncu onermekten daha keyifli bu tur geyikler! Herkese hak ettigi degeri vermek lazim. Omer Bey burayi okuyorsaniz bilin ki devami gelecek (y)
 
Tam 6 yildir bu koltugu isgal ediyormus bu sahsiyet, dile kolay 6 yil boyunca ortalama 250 bin tl yillik maas almis! Galatasaray Lisesi mezunuymus kendileri, demek ki Galatasarayin parasini yemenin ilk kriteri liseli olmakmis!

Ben kulubun yerinde olsam, Seninle sonsuza dek diye bir T-shirt bastirir adamin sayginligini omur boyu korurdum.

Turkiye de 100 bin firmaya is basvurusu yapsa, bakin bu parayi 1 firma dahi vermez, bazilari ustune para verse ise almaz bu arkadasi. Galatasarayin mali ... neyse imzamda yaziyor zaten :)
 
O kadar vurdum. Daha ölmedi mi bu adam yahu =)) istifa edene kadar tek basima mucadeleme devam edecegim. Omer Yalcinkaya kardes Allah herkese senin sansindan versin, Basketin b'sinden anlama ama her yil 250 bin tl yi cebe koy.

250 bin tl arkadaslar, Aktif yazan butun forum uyeleri kazanmiyoruzdur o parayi ayni anda. Omer Yalcinkaya seni yonetici edenin taaaaaaa anlasinya Omer Yacinkaya!
 
Bu adam hocası belli olmayan takıma neye göre oyuncu bakmaya gidiyor? Koca bir yalan. Kendi kafasına göre mi transfer yapacak?
 
Nasıl gidiyor tatil Ömercim? Kumarda paraları bitirmedin değili mi?
Adam 3 tane yöneticiyi parmağında oynatıyor ya helal olsun.
 
En büyük koruyucusu gitti. Artık yolun sonuna geliyoruz hızlı adımlarla. Çok az kaldı. Galatasaray basketbolu inşallah işini layıkıyla yapan bir Genel Menajere kavuşacak ama önce sen de gideceksin.

[video=youtube;nuzrunnrM8M]https://www.youtube.com/watch?v=nuzrunnrM8M[/video]
 
Son düzenleme:
Basketbol takımımız için Başkanımız başta olmak üzere tüm yönetim seferber. İş adamı derneklerimiz,biz yöneticiler başta olmak üzere sponsorluk görüşmeleri dahil her türlü katkıyı sağlamak için çalışıyoruz. Geriden gelen 22 mio borcun kapatılması ve acil takım kurulması lazım.

Futboldan gelen parayı kullanamıyoruz (UEFA gereği) burada bizi zorlayan süreç öncelikle geçmişi bugüne getirmek!34,5 milyon olan borç şu anda 22 nin altında. Ve indirmeye devam ediyoruz. Bir yandan transfer yasağı kalkmalı diğer yandan takım kurmalıyız.

Sponsorluk konusu yavaş ilerlediği için bizler formamızın ön yüzünü elli parçaya bölerek yönetim ve işadamları derneği başta olmak üzere bu konuda destek olacaklarla birlikte maddi süreci başlattık. (Buradan 2,5 mio ₺ gelecek).

Basketbol Federasyonu ve Spor Toto gibi kuruluşlarla açık ve şeffaf bir şekilde görüşmeler devam ediyor. Buradan da maksimum katkı için yönetim kurulu görevli arkadaşlarımız gayret gösteriyor!

Sonuçta Galatasaray ülkemizde Basketbol kültürünü ilk olarak oluşturan (Robert Kolejle beraber) takımdır. Ahmet Robenson’un açtığı yolda ilerlemeye devam edeceğiz!

Fikirleriyle katkı veren Sayın Naci Cansun’a da çok teşekkür ederim. Kendisinden de katkı almaya devam edeceğiz!

Yukarıda lı görüşler yeni şube yöneticimiz olduğu söylenen Özgür Savaş Özüdoğru'ya ait.

Naci Cansın ile görüşme halinde sanırım kendisi. Yalçınkaya'nın yerine Naci Cansun gelirse Tudor-Fatih Terim değişikliği gibi bir fark bekliyorum.

Umarım yeni şube yöneticimiz gerekli hamleleri yapar...
 

Üst