Ömer Yalçınkaya

Bakiniz; bu adamin ucak biletini kulubun parasiyla karsiladik. Niye ne diye ? Las Vegasin balta girmemis ormanlarinda kumar partisine gitsin diye mi ? isim vermesi sart degil en azindan ciksin aciklasin 3-4 isimle gorustum, anlasmaya yakiniz su bu.

Susamazsin Omer Yalcinkaya! Gorevin mademki Genel Menajer sen konusacaksin biz dinleyecegiz. aksi durumda cebinden ucak parasi cikmasin diye GS kulubunun parasini ic eden bir adam olarak bilineceksin!
 
Ömer Yalçınkaya her sezon öncesi kadromuz şöyle iyi böyle iyi, hocaya ve takıma güveniyoruz demekten bıkmadın mı? İstediğin kadar güvenin, istediğin kadar inşallah maşallah deyin bu takımın başarısız olacağı gün gibi ortadadır aynı geçen sezon olduğu gibi!
 
Ömer Yalçınkaya bütün koç adaylarına aynı anda aynı yerde randevu vermekten başka büyük bir fiyaskoya daha imza atıyordu. Yağızer Uluğ'a baş antrenörlük teklif ederken, Ertuğrul Erdoğan'a da baş antrenör olursan Yağızer Uluğ senin yardımcın olacak diye şart koştu. Yönetim ilk defa yapmak istediği bir işe karşı koyarak bir rezaleti daha önlemiş oldu.

Saygılar.
 
Hedefi ve vizyonu olan hiçbir kulüpte barınamayacak birisi koskoca Galatasaray kulübünde yıllardır Basketbol şubesinin başında...
 
Bu işten de kurtulduğunu söylemek lazım. Dünden bugüne klasik GS çok şey değişti ve fatura bir başka isme çıkarılmış halde. Bizzat yöneticinin bu şahsın ismini vermesine rağmen bu işten de çıktı. Sportif başarısızlığı sebebiyle gider umarım diyeceğim de onu da koça fatura ettirir :)
 

Üst