Gökhan Zan

adam hala pozisyon hatası yapıyor, hale beceriksiz... bana 9 yaşımda hocam öğretmişti stoper oynamasını, bu yaşta nasıl bariz hata yapıyor anlayamıyorum?
hala onun yüzünden gol yiyoruz birde hasbel kader bir gol atıyor, yorumcular yere göğe koyamıyor.çıldırmamak elde değil.ne vakit stoperin kornerden kafa ile gol atmasını değil pozisyon hatası yapmaması gerektiğini idrak edersek şayet, o zman iyi ile kötü stoperi ayırt edebiliriz.

saygılarımla ..
 
Taktir ediyorum çok büyük gelişim sergiliyor, nerden bakarsak bakalım 3 aydır sakatlanmadı en az 10 maça çıktı , bu Gökhan için en büyük gelişim :)
 
Servet Çetin diye bir oyuncu var bizde, bilirsiniz.

Stoperde 10 tercihim olsa 10 tanesini de Gökhan Zan'dan yana kullanırım. Kısa ve net.
 
semih kaya hem gökhan hem de servetten iki kat dahi stoper olur.Hocamız inatla oynatmıyor.son maçta kadroya dahi almadı.iki üç maç üst üste semih'i oynatsın ki servetin ve gökhanın aklı başına gelsin.formanın zor alınabileceğini görsünler artık! ikisi gs'ye geldiğinden beri gözü kapalı forma veeriliyor! bu da oyuncularda '' nasıl olsa oynarım '' mantığını çıkarıyor! ayrıca semih'i 3-4 yıldır takip ediyoruö altyapıdan. geçen yıl kiralıktı, evvelsi yılda 2-3 üç maç ta oynadı süper ligde, biri i.b.b karşısındaydı.gayet iyi stoper olur.geleceğin bülent korkmaz'ı, yeterki sn.terim şans tanısın.
 
öncelikle geçmiş olsun ama sakın fazla kasma iyileşecem diye...
 
Oynadığı son dönemde Ujfalusi ile beraber iyi bir ikili oluşturmuştu. Semih'i kesmeye değmez tabi ama Servet'ten çok daha iyi. Bir an önce sağlığına kavuşup yedek kulübesinde yerini alır umarım. :)
 

Üst