GS Net

Resmi sitenin girişine koyulmuş ama içeride en ufak bir açıklama yok. Sanırım kendi adımıza internet hattı olacak, alt yapısı nedir ne değildir bilmem ama bana öyle geliyor. Yoksa neden Gs Net koysunlar ki ismini?

Telekom ile yapılan sponsporluk anlaşmaları arasındadır bu da, daha fazla bilgiye sahip olan varsa ve bilgilendirirse sevinirim ayrıca..
 
FCN
06 Ekim 2010 Çarşamba

GSNet geliyor.

Galatasaray markalarına bir yenisini daha ekliyor. GS Mobile, GStore, GSDergi, GSTV, Galatasaray.com, GSBonus, GSBilyoner ve GSigorta gibi kapsamlı çalışmalarının ardından yepyeni bir proje daha ilerleyen aylarda bizlerle birlikte olacak. GSNet adıyla hayata gerçekleştirilecek olan projenin sponsorumuz Türk Telekom ile birlikte ortaklaşa bir internet sağlayıcısı olacağını söyleyelim. Hemen hemen herkesin evinde internet var ve öyle bir ülkede, yüzyılda yaşıyoruz ki artık tüm yazılı-görsel-işitsel medya internet üzerinde yaşıyor. Türk Telekom ile birlikte yürütülecek olan bu çalışma sonrasında Türkiye'nin en büyük markası olan Galatasaray, ülkemizin en büyük internet sağlayıcısı olan TTNet ile birleşerek Galatasaray Net'i oluşturacak.

Paketler, tarifeler hakkında henüz net bir bilgimiz yok. Bunu da ilerleyen zamanlarda öğrenebilirsek sizlere aktaracağız fakat TTNet kullanmak yerine Galatasaray Net kullanarak takımımıza katkı sağlayabilir, ciddi bir kazanç elde etmelerine yardımcı olabilir. En kısa zamanda projenin hayata geçmesini temenni ediyor ve geçmesiyle birlikte bütün taraftarlarımızı Galatasaray Net'e davet ediyoruz.


FCN Blog
 
Hakan Avci' Alıntı:
Acaba bu GS NETe gecenler GS TV´yi sifresiz izliyemez mi? Düsününce cok güzel birsey olur aslinda.

Gerçekten çok mantıklı GSNET alana GSTV bedava gibi kampanya çok iyi olur...
(şimdi aylık 5 tl vermek zor mu geliyo diyen arkadaşlar olabilir zor gelmez fakat daha bi albenisi olur GSNET in)
 
Ayhan Çelebi' Alıntı:
Gerçekten çok mantıklı GSNET alana GSTV bedava gibi kampanya çok iyi olur...
(şimdi aylık 5 tl vermek zor mu geliyo diyen arkadaşlar olabilir zor gelmez fakat daha bi albenisi olur GSNET in)
Evet,onu demeye calistim bende,düsününce mantikli aslinda. ;)
 
Bana download yaparken daha çok hız verirse geçerim de hızımı azaltamam valla GSNet için. Zaten 1mbit ile maçları izlemeye zorlanıyoruz :)
 
Lansmanını yapmış beyefendi.

Ne zaman başarısız sonuçlar alsak arkasından hemen bu tür şeylerin lansmanını yapıyorlar, ondan sonra da şöyle böyle diyorlar.
 

Üst