Hadi Toplanip Gitme Zamanidir ..!

Halil Üner o takımın başında olduğu sürece değil antremana maçlara bile gitmeyeceğim!!!

HALİL ÜNER LAYIK OLDUĞUNU YERE DEFOL GİT!!!
 
Fare daga kusmus dagin haberi olmamis.
Halil Uneri ziyaret yazmiyor dimi topicte.Zaten o ziyaret edilecek olsa onun evine gidilirdi herhalde.
Galatasaray sevgisimi, kafanizdaki nefretlermi.Hangisi daha onemli buna karar verin oncelikle.
Hakan pankartimi Rooney pankartimi?

Ayrica protesto edicekseniz karsi cikacaksanizda bunun yeri televizyon karsisinda eviniz degil statlardir salonlardir.Galatasaray'a bu gibi ucuz nedenlerle sirt cevirenler Galatasaray'i sahipsiz birakmaya devam ettiginizi unutmayin.

Omur The Little Big' Alıntı:
Halil Üner o takımın başında olduğu sürece değil antremana maçlara bile gitmeyeceğim!!!

HALİL ÜNER LAYIK OLDUĞUNU YERE DEFOL GİT!!!
 
Biliyorum arkadaşlar ama bu herifi başımıza musallat edenler şu an bu kulubün başında.Eğer Halil Üner bu camiya layık görünüyorsa bizim Galatasaraylılığımız sorgulanmalı bence.Hangi adamların kapısında yattığı bilinen bir adam Galatasaray'ın antrenörü oluyor ve bu adama hala arka çıkılıyorsa vay halimize.
 
Ömürcüm biz tamamenGalatasaray'a arka cıkıyoruz. Sahıslar o kadar da ilgilendirmiyor acıkcası. Ha tabi bir Fatih Terim,Hagi gibi idol olabilecekse birileri o ayrı...Yeter ki böyle birsey basketbol takımında da olsun.
 
Önder haklısın ama benim derdim Galatasaray'ı yine futbol'da olduğu gibi Fatih Terim gibi Hagi içimizden gelen spor adamları yönetsin.İşin bu tarafına bakınca Halil Üner içime nedense hiç ama hiç sinmiyor. :(
 
H.ÜNER'E dev bütçe verilip çarçur etmedi istediği adamlar alınmadı eleştiriye gelince vur abalıya bu kulübe 35-40 milyon dolar zarara sokanlara laf yok. nasılsa eleştirilecek en kolay HALİL ÜNER
 
ben aksilik olmazsa (portekizce dışında bir dil biliyosa) sevgili brezilyalı pivotumuzla kısa bir roportaj yapmayada çalışırım..
özellikle oyuncularımıza sormak istediğiniz birşey varsa söyleyin haftasonu hepsini öğrenelim..
 

Üst