• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Hamachi(Online Oyun)

Puanları 0
Çözümler 0
@Bekir Yılmaz Yıldırım
Evet arkadaşlar birçoğunuz bu programı biliyordur.
Bu program sayesinde fifa,nba her türlü oyunu birbirimizle karşılıklı oynayabiliyoruz.
Programı yükledikten sonra öncelikle bir ağa girmemiz gerekiyor.
Onu da hallettik. :)

Ağ adı: gsbasket
şifre: 1905

Sorunla karşılaşan varsa sorabilir yardımcı olamaya çalışırım.
Hatta geniş çaplı katılım olursa nba 08 turnuvasıda yapabiliriz. :)

Ben o zaman en kısa zamanda arkadaştan NBA 08 CD'sini alim...

Kendime ait bilgisayarım olsa katılırdımda eğer bende kısa zamanda alabilirsem NBa 08 cdsini bulmaya çalışırım.Zaten hamachi setupı var..

Ohh be bende uzun zamandır bi online NBA 08 turnuvası arıyodum walla :) Geçen sene hamachiyle eskişehir'den aydın'a, adana'dan sakarya' ya az insanla Fifa 07 oynamadık yani :)

Tolga Erin' Alıntı:
Ohh be bende uzun zamandır bi online NBA 08 turnuvası arıyodum walla :) Geçen sene hamachiyle eskişehir'den aydın'a, adana'dan sakarya' ya az insanla Fifa 07 oynamadık yani :)

Tolga ağa girersen.Bir hazırlık maçı yapabiliriz. :)

Bende Nba Live 2008 var oynayabiliriz en hakikisinden... Hamachi de kurulu haydi herkez hamachi'ye :D

ilk mac Yılmaz Yıldırım kardeşimle ben yaptım siftah bizden :D

Houston Rockets ( Burak ) : 121 Phoenix Suns (Yılmaz ) : 98

T-MAC SHOW! 78 sayı 2 asist 4 top calma

Rövanş belli değil ama gerçekten iyi oynuyorsun Yılmaz fakat güçlü adam bir tek Amarê var , Nash falan o kadar iyi değil...

Houston Rockets ( Burak ) : 91 Miami Heat ( Yılmaz ) : 70

T-MAC SHOW'a devam :D !!

66 sayı , 1 ribaunt , 2 asist , 1 blok , 5 top calma !

Rakip aranıyor T-MAAC 'e ?? yok mu?

T-MAC mahvetti beni. :D

İkinci maç başabaş çok iyi gitti fakat wade'in 6 foulle oyun dışı kalmasından sonra oyunda koptu. :)

Tolga kardeşim tebrikler iyi oyundu...

Houston Rockets ( Burak ) : 131 Detroit Pistons ( Tolga ) : 135

T-MAC 96 sayı attı ve 4. periyodun son 1 dk sına kadar hep öndeydim son 1 dk da yaptığım hatalarla maç verdim ama yine de helal olsun sana ;)

Burak Ceyhan' Alıntı:
Tolga kardeşim tebrikler iyi oyundu...

Houston Rockets ( Burak ) : 131 Detroit Pistons ( Tolga ) : 135

T-MAC 96 sayı attı ve 4. periyodun son 1 dk sına kadar hep öndeydim son 1 dk da yaptığım hatalarla maç verdim ama yine de helal olsun sana ;)

Eyw kardeşim saolsın. Dediğin gibi bayağı zevkli ve çekişmeli bi maçtı.Maçı hp sn üstün götürmene rağmen son 1 2 dakikada k hatalarla kazandım

NOT: Bu arada bi düzeltme yapiim T-MAC 96 sayı diil 95 sayı atmıştı :D :D :D

Galiba bende katılacağım böyle bir organizasyon filan olursa. ;)

Mümkünse bu konu başlığını uyarı bölümüne taşısınlar çünkü gerçekten herkesin ilgi odağı olacağını düşünüyorum... Lütfen yetkili abilerim gerekeni yapsınlar !

Not:/ Tolga , T-MAC 95 sayı atmış 96 sayı atmış önemli değil T-mac 'in varlığı yeter be abicim ;)

Gökçe sen pes biliyormusun onu söyle bana :)

Hamachi ile pes oynanabiliyor mu?Böyle bir şansımız varsa bende her türlü turnuvaya varım.

Turgut Sahin' Alıntı:
Hamachi ile pes oynanabiliyor mu?Böyle bir şansımız varsa bende her türlü turnuvaya varım.

Bana hamachiden oynanamıyor demişlerdi
Ama eğer oynanıyorsa beklerim hepinizi :P

Şimdi öğrendim pes oynamak için orjinal cd olması grekiyormuş.Japon kardeşlerimiz kusura bakmasınlar,o kadar dolar verip alamam cd'lerini. :D

Turgut Sahin' Alıntı:
PES 2008'i yükledin sonunda demek.Hala 2006'daysan rakip bulman zor.Ben bir öğreneyim,olursa alırım ifadeni :D

Tüh :D :D :D
Pes6 da 1 senelik oyun.Görende Fifa 98 yada Tsubasa zannedicek :kop

Houston Rockets ( burak ) : 74 Lakers ( Tolga ) : 55

T-MAC : 55 sayı 1 ribaunt 2 asist 1 blok 4 top çalma !!

Burdan Kobe'cilere selam olsun... Saygılar sevgiler :D

Tolga rövanşı yarın yapıyoruz unutma al yarın da kobe'yi iyice hırsımı atayım Kobe'den :D !

Burak Ceyhan' Alıntı:
Houston Rockets ( burak ) : 74 Lakers ( Tolga ) : 55

T-MAC : 55 sayı 1 ribaunt 2 asist 1 blok 4 top çalma !!

Burdan Kobe'cilere selam olsun... Saygılar sevgiler :D

Tolga rövanşı yarın yapıyoruz unutma al yarın da kobe'yi iyice hırsımı atayım Kobe'den :D !

Biri bana mı seslendi? :roll: :)
Tolga yarın rövanşı al.O kadar diyorum sana ;)

Geri