Hedo'lu Phoenix Suns

Hido Phoenix'li oldu



Geçen yıl 5 yıllığına 53 milyon dolara transfer olduğu Toronto Raptors'da coach Jay Triano ile sorunlar yaşayan ve de takımında mutlu olmadığı açıklayan Hidayet Türkoğlu kariyerine Phoenix Suns'da devam edecek.

Phoenix Suns, Toronto Raptors'a Brezilyalı guard Leandro Barbosa ve pivot Dwayne Jones 'u verip karşılığında Hidayet Türkoğlu'nu alacak.

Diğer yandan Phoenix Suns, hakları Atlanta Hawks'da olan ve son iki sezondur Olympiakos'da oynayan Josh Childress 'ı kadrosuna katmak için harekete geçti. İmzala ve takas et yoluyla 5 yıllığına 33 milyon dolarlık sözleşme karşılığında Atlanta Hawks'dan Phoenix Suns'a geçecek olan Childress'a karşılık Phoenix Suns, 2012 draftındaki 2.tur seçme hakkını rakibine verecek.

Bir süre önce Amar'e Stoudemire'i New York Knicks'e kaptıran Phoenix Suns 2004 yılında da Hidayet Türkoğlu ile ilgilenmişti.
 
Re: Phoenix Suns

Özellikle Amare kalmış olsaydı Suns için çok büyük yarar sağlayacak bir transfer olurdu.Ancak bugün içinde Nash'i rahatlatacak verimini arttıracak ve hareketli bir uzun alınması durumunda takıma ayrıca level atlatacak bir takviye Hidayet.

Suns sempati duyduğum bir takımdır Hidayet'inde oraya katılmasına sevindim.
 
Re: Phoenix Suns

Uyum sağlayabilir mi koş koşa bence sorulması gereken bu.Uyum sağlayamazsa bir kayıp sezon daha olur.Eğer gerçekten uyum sağlamayı başarırsa Magic'teki istatistiklerini de geride bırakır.
 

Üst