İlk Yarının Ardından...

10 GALATASARAY 13 4 9 970 1067 17 5 0.8824 0.9091

Takımımız ilk yarının ardından ligi 10. sırada tamamladı.

Bu yılda son yıllarda olduğu gibi; para, yabancı oyuncu, salon, ilgisizlik gibi en çok dert yandığımız şeyler yakamızı bırakmadı.Fakat son haftalarda sorunların azalması ve şubenin rayına oturmuş bir görünüm alması beni sevindiriyor.
Son haftalarda artan mücadele hırsı ve banvit galibiyeti de bu sevincime ek oldu.

Ligin ikinci yarısı sırasıyla Kolej, Ülker, İTÜ ve Telekom maçları var.Bu seride alınacak 3 galibiyet bizi üst sıralara çıkarır.

Ben ikinci yarıda takımın daha farklı daha diri ve daha inançlı olacağına inanıyorum.

Umarım yanılmam
 
Lig arası tatili ne kadar ve 2. yarı başlangıcı için kesin tarihi biliyor musunuz arkadaşlar?
 
Evet bir hafta ara var o da All Star arası, ondan sonra çok önemli 2 maç ile başlıcaz Orim Cam ve Büyük Kolej. Bu maçları almamız şart.
X'e katılıyorum. 2.yarıda güzel günler bekliyor erkek takımımızı.
 
Bu takim ligdeki siralamada bulundugu yeri haketmedi. Tek diyebilecegim bu.
Cok daha ust siralarda olmaliydik.
Mantar bir takim goruntusu cizmedik. Ama mantar bir takim gibi maclar kaybettik..

Ben anlamam pek... Takimin hucum seti yokmus. Oyle diyorlar.. Umarim ikinci yari o "set"ten olur. Eline alanin potaya salladigi bir takim da salla salla nereye kadar.
 
Evet!

Kesinlikle bu kadro, bulunduğu yeri yansıtmamaktadır.

Einstein'ın teorisine tam uygun bence hatta! Potansiyelimizin sadece %20'sini kullanıyoruz.

Geçen sene 5 galibiyetle küme düşmekten son anda kurtulmuştuk. Geçen sene yerlilerimiz çok iyidi. Bu sene yabancılarımız gerçekten de çok etkili. Özellikle Johnson ve Boddicker.

Burak'ın gelmesiyle daha da güçlendik. Ben de kalan maçlardan kesinlikle 7-8 galibiyet bekliyorum. Play-Off'larda ise artık kim-kime dum-duma! :)

Hele Play-Off'ları görelim bir... artık Ahmet Cömert'e yer bulamamamız lazım erken gitmeyince!
 
Ben nedense bardağın boş tarafına bakıyorum sadece basketbolla ilgili değil her konuda ve II. Yarı değerlendirmelerinize katılamıyorum.
İşler yoluna girdi gibi ama hala bir takım gibi oynamıyoruz ne hücumumuz düzenli ne de savunmamız.
Belliki bu takım 3 periyotta maç koparacak bir takım olamıyo bahsettiğim etkenlerden ve her maç kafa kafaya gidecek denk olduğumuz takımlarla, son dk.larda da Coachinge ihtiyacımız olacak ki bu konuda da ligdaki her takımın tartışmasız gerisindeyiz hele geçen sene bir İtü maçı hatırlıyorum 17 sayıdan maçı verişimizi ve teknik heyetimizin maçı seyredişini! Bu senede bir çok maçta yaşadık bu sorunu. Bence Paly-off a kalmak iyi bir sonuç gerçekçi düşünürsek eğer maximum 6 galibiyet tahminimce de yetecektir Playy-offa
 
ikinci yari açiliriz, açilmak zorundayiz.
genelde böyle oluyor zaten, takimimiz ikinci yarilarda kendine geliyor.

yaptigimiz transferlerle güçlendik. pota altimiz artik daha saglam. umnudumuzu play-off'lara tasiriz. ben çok iyimser olmasam da kötümser de degilim.
 
Nedense çok karamsar değilim.Belki yerimiz kötü,şubede değişen fazla birşey yok,tribünde hep aynı insanlar ama takımda bir ışık var.İkinci yarıda beklenmedik şeyler olabilir.
 
ikinci yarıda ilk yarıdan daha başarılı olacağımızı düşünüyorum ama Ülker,
Efes, Tuborg , Berşiktaş, Karşıyaka , Fenerbahçe bu takımlardan en az 3'nü yenmeliyiz bu takımları yenemezsek taraftar olarak yine buruk kalacağız. bu takımları yenmeden gidilecek playofflar kimseyi mutlu etmez.
 
2.Yarıdan benden umutluyum..Niye derseniz son banvit maçından sonra bizim oyuncularımızın sevinç hareketleri gözümü yaşarttı..Belki bu galibiyet bize şampiyonlugu getircek biliyorum zor ama biz galatasaray hep zorları başarmadık mı o yüzden neden olması diyorum..
 
bu kadronun yeri asla 10.luj değil.iyi bi coach umuz olsaydı en az 3 galibiyet fazla alırdık. ö. canaydın'ın takıma el koyup H. üner'i göndermesi lazım. hiç kimse gelmezse K. Mincinozlu gelir. playofflara girebilirsek çok değişik şeyler yaparz TBL de
 
Arkadaşlar,

Ben şu andaki durumumuzu oyun açısından beğenmiyorum gerçekten. henüz tam takım olamadık. Ancak ikinci yarı herşeyin iyi olacağını umut ediyorum. Deplasmanlara heryere gitmeye hazırım.

Önümüzdeki sene Eurolig ile Uleb kupası birleşiyormuş. Sanırım ilk 5'e girenler gidiyorlarmış. Dolayısıyla hedefimiz 5.lik olmalı en az. Belkide TBL'de başarılı olmadan Avrupayı düşünmek hayal ama dün Efes'in oynadığı Polonya'nın Prokom takımını izledim bizim yabancılarımız on basar valla onlarınkine diye düşünüyoum.(Tabi salon konusunu açmıyorum moralimiz bozulmasın diye)

Herkese iyi bayramlar
 
Avrupa kupalarına geçen sezonda kalmıştık işyi bir grubada düşmüştük maddi sebeplerden gidememiştik. Avrupa kupalarına katılma hakkını elde etmek güzelde gitmemek daha kötü olur.
biz ikinci devre 6 önemli maçı Efes, Ülker, Fenerbahçe, Tuborg, Karşıyaka, Beşiktaş'ı yenelim başka galibiyet almasakta playofflara katılmasakta olur ne yapıp edip bu maçları alalım.
 
all-star macını izlerken bisey takıldı kafama. Cogu insan bizim takımın yerli oyuncularının iyi (buna badem ve murat da dahil) oldugunu 3 iyi yabancıyla basa oynayacagını soyledi bugune kadar..

Ama su all-star yerli karma takımında bir tane bizden oyuncu yok. Bunu bırakalım, ben oy verirken bir tane Galatasaraylı oyuncuya bile oy vermedim, veremedim. Objektif davranan kimsenin de verdigini zannetmiyorum. Belki o oyuncular hakkettikleri icin orada degil isimlerinden dolayı ordalardı ancak umarım Arda da bu tablonun farkındadır ve ben napıyorum diye oturup dusunur.

Artık bu oyuncuların kotulugunden mi yoksa takımın durumunun kotulugunden mi dusunmek lazım..Sorunların cozumu problemi tespitten baslar..Yanlıs tespitler kaosa acilan pencerelerdir..Sanirim biz de bunu yasiyoruz su an..Ayni izmitte yasanan petre vakasi gibi..yazik ne diyelim...

problem nerdedir? oyuncularin kotu olmasi mi? takimin kimyasinin bozuk olmasi mi? koc mu? yonetim, ilgisizlik veya koordinasyonsuzluk mu? veyahut birkacı, hepsi mi?

playoff oynamak basarıdır bu takımla..futbolu bırakalım, bu klubun 100. yılında bu takım bu camiayı haketmiyo..ya da bu seyirci profiliyle biz mi hicbir seyi haketmiyoruz?

daha fazla soru degil, cevap lazım...
 

Üst