İlk Yarının Oyuncusu Seçilmiştir

G

Guest

Misafir
Arkadaşlar bilindiği üzere her hafta haftanın oyuncusu anketini ilk yarı boyunca sizin katkılarınızla düzenledim. Bu anketler sonucunda Boddicker 5 Jacobson 3 Arda 1 Burak 1 Gökhan 1 Cihad 1 Ron Johnson 1 er kez haftanın oyuncusu seçildiler. Bu durumda Boddicker ilk yarının oyuncusu olmuştur. Kendisini tebrik eder başarılırının devamını dilerim.

Sizin oylarınızın üstünlüğünü ve iradenizi tartışmanın manası yoktur. Hepinize teşekkür ederim. Bundan sonra anketleri ödüllü yapmayı düşünüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
 
hehe bu işi biliorum burayı okuyan sayın kulüp çalışanları [onlar kendilerini bilior) neyse 2. yarıda dewam.... BODİCKER man of the YEAR!!!
 
valla iyi bir takip.. bende beğendim.. ha katılmasamda sonuçlara demokrasi böyle bişi..
ron johnson fan olarak bana göre tam bir guarddı geldiğinden beri..
 
Boddicker'ın ilk yarının oyuncusu olduğu tartışılmaz ama bence hiçbir yabancının hakkını yememek lazım.Yeni gelen Little bile smaç yarışmasında taraftarla kurduğu iletişim ve de yaptığı smaç ile herkesin gönlünü kazandı.Yerli oyuncularımız da bu seviyede performans gösterse yerimiz bu olmazdı.
 
Arkadaşlar övgüleriniz için çok teşekkür ederim. Gerçekten bu bana büyük moral oldu. Umarım desteğiniz büyüyerek artar. Ayrıca Galasarayımız da güzel günlere oyuncularımızın süper oyunlarıyla kavuşur.
İlk yarıda çoğu hafta anket yapmanın anlamsız geldiği anlar yaşadım ama, neticede konu Galatasarayımızın basket takımıydı. Heycanımızı, sevgimizi, desteğimizi ve takibimizi yitirmemiz gerek bu konuda nacizane olarak birşeyler yapmaya çalıştım. Allah güç verdikçe bu ankete devam edeceğim. Hepinize selamlar...
 

Üst