Ismet Badem ve FB TV

Dun Fanatik'de.. Ismet Badem kosesindeki yazida Pazar gunu 16:00 da FBTV de programi oldgunu belirtmis. Bu sanirim konuk oldugu degil kendi hazirladigi bir program. Ismet Badem'in programlarini sevmem.. Tarzini da hastalikli, asiri megolomani barindiran ve rahatsiz edici bulurum. Galatasarayli oldugu soylenir.. Simdiye kadar yazdigi bir tek Fatih Solak yazisini yerinde buldum ki o yazida da aslinda F.Solak'in kisiligini rencide edecek (Fatih e yaptigi iyilikleri gozune kakma girisimi) laflari vardi ama Fatih'in yaptigi falso yaninda solda sifir diyerek yaziya destek verdim(ik)..

Gel gor ki Ismet Badem -sayet GSliysa- FBTvde program yapmasina "olmamis" denebilir.
 
evet doru,neyse ısmet badem cok tanıamm ama,Bı gs li fb tv de program yapıosa task konusudur
 
simdi kendileri bunun fenerle bir alakası olmadigini ,turk basketbolun gelisimini düsündügü icin yaptıgını soyleyecekler ..

İsmet Badem ;

Fatih Solak icin yazi yazmadan önce bi aynaya bakin ..

İnsanları ahmak zannetmeyin ...

Yenilmez armadanın bir parcasiysaniz ona gore hareket edin

Saygı miras degildir ,Saygi kendi basina kazanılır...
 
Eger gercekten Galatasaray'lı ise 100. yılda klübüne basketbolda az da olsa bir katkısı olabilirdi.Sanmıyorum GS'li oldugunu...
 
İsmet Badem için FBTV, Fashion Tv, Gay Tv hiiç farketmez bozuk plak gibi aynı şeyleri yazan söyleyen antropoza girmiş, bunama öncesi bir kişilik.
Normaldir Hiç şaşırmadım ben.
Müze açalım spor salonu yapalım zart zurt....
 
olayı kişiler tarafından bakıyosunuz ve bu durumda haklsınız..
ama FB TV olarak transfer ettikleri kişiler hep ön planda insanlar... ayrıca teklif götürülüp kabul etmediğini bildiğim çok çok iyi televizyoncularda var. yani inanılmaz bi yatırım yapıyolar.. malum ciddi bir zararları vardı tv yüzünden ama kapatmak için enteresan işler yapıyolar yapacaklar..

ismet bademe gelince onla 5 dakika oturup konuşan onun nasıl biri olduğunu hemen anlar bence..
ama basketbola katkılarını unutmamak lazım. conrad döneminde (allah rahmet eylesin) bu ülkede basketbolu murat murathanoğluyla birlikte ayakta tuttular.. anneme bile maç seyrettirebildiklerine göre işlerinde başarılılardı :D
 
G.Saray TV varmış da çıkıp program mı yapmamış? İ.Badem G.Saraylıysa, Fenerbahçe televizyonu da basket programı için Fenerbahçeliler'den birisine değil de G.Saraylı'ya program yaptırıyorsa bundan gocunacak olan İsmet değil, Fenerbahçe'dir.
 
enteresan.. bu sonucu çıkarman beni şaşırttı zoban..
ismet bademden bende çok haz almam ama, alvinin dediği ismet badem için gstv kuralım değilki..
dediği gibi GSli birini getirdi diye ,,,yani
G.Saraylı'ya program yaptırıyorsa bundan gocunacak olan İsmet değil, Fenerbahçe'dir. (illede gocunmak şart ise... bence gocunmaya da luzum olan pek bi nokta yok)
bu konuda umarım gsli fb li mevzularına dönmez inşallah
 
Benim derdim GSli gecinen birinin gidip FBTV de bulunmasidir. Bu kadar uzerinde durulacak bir mefhum degil. Orda burda.. macta tribunde..
Ipekci'de Comert'de.. zaten Badem'e denk gelirsek layigini bulur cevabini alir..

Ac kalirsin ama profesyonelik lagara lugarasi diye gidip de GSliysan FBli kapisinda is yapmazsin. Bu kadar basit.
 
İsmet Badem'in Galatasaraylı olduğunu hiç zannetmiyorum.Yıllar önce Cine-5'te Asist programında Murat Murathanoğlu fenerli olduğunu açık açık dile getirirken o kaçamak cevaplar veriyordu.Ayrıca İsmet Badem hakkında olumsuz düşünenelerden biri değilim.Hiç olmazsa kanallar onun sayesinde basketbola 30 dakika daha fazla ayırıyor.
 
qb' Alıntı:
İsmet Badem için FBTV, Fashion Tv, Gay Tv hiiç farketmez bozuk plak gibi aynı şeyleri yazan söyleyen antropoza girmiş, bunama öncesi bir kişilik.
Normaldir Hiç şaşırmadım ben.
Müze açalım spor salonu yapalım zart zurt....
Batırdın beni. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
 

Üst