• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

İyi Ki Doğdun "Majesteleri" #23!...(Burak Ceyhan)

Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.gsbasket.org
@Aslı Neferoğlu
Hayatına her giren insana;az çok değer verenlerdenim ben...Ama sen hayatıma

girip de en çok değeri en kısa zamanda kazanan nadir kişilerdensin...
Konuşmak için konuşmayan,kalp kırıp,üzmemek için susmayı

başaranlardansın..Umarım bu yıl sana istediğin ama sana iyi gelen,sana iyiyi

getirecek şeyleri yaşatır..Yaşaman gereken iyi olan ne varsa bu sene yaşarsın umarım....

Azıcık asabi,azıcık agresif ama bolca sakin olmanı diliyorum:).Aynı zamanda da

hep vurdumduymaz ol her zaman olmaya çalıştığın ve olduğun gibi...

İyi ki doğdun.İyi ki varsın.İyi ki seni tanımışım .Doğum günün kutlu olsun..Sarı-Kırmızı camianın şampiyonluklarıyla dolu bir senen geçer umarım.Kişisel yaşantında istediğin herşeyin gerçekleşmesi dileğiyle yeniden iyi ki doğdun Arkadaşım:)

Konunun neden 2 Ekim'de açıldığını bilen arkadaşlar bilirler.Yanlış tarihte açılan bir kutlama konusu değil. ;)

Re: İyi Ki doĞdun "MaJesTeLeRi" #23!...(Burak Ceyhan)

O Şairin doğum günü(:Ya Burak bu formun demim bu kıyas hafif kaçar(:Burak tanıyabileceğim en hassas,en duygulu,kalp kırmaktan çok korkan, karşısındakine ya ben bu adamı, bu çocuğu, bu insanı iyi ki tanımışım ya böyle insanlar kaldımı dedirtecek cinsten türünün s10 örneklerinden biri.İyi ki doğmuşsun BurAk şu dünya da kötüler varsa sende iyilik safhasın yer alıp terazide dengeyi sağlayanlardansın...Sağlıklı,huzurlu yıllar Galatasarayla beraber tabi(:eğitimde,iş de,basketbolda,şiirde...hedeflerine ulaşman dileğiyle Şair...Yeni yaşında ve gelecek hayatında hep böyle iyi kalabilmen bir başka dileğim...
BurAk sanki ikizler burcu gibi yanlış olmasın(:

Burak, kardeşim doğum günün kutlu olsun. Hayatta her şey dilediğin gibi olsun. Seneye doğum gününü İstanbul' da beraber kutlayabilmek dileğiyle. Kendine çok iyi bak.

Bayan arkadaşlar söylenebilecek her şeyi söylemişler zaten. İlave edecek bir kelime kalmamış, Mutlu Yıllar Burak

Doğum günün kutlu olsun Burak kardeş.Nice batı yarı finali gördüğümüz yıllara...

Doğum günün Kutlu olsun ortak..

Nice yıllara. :)

Doğum günün kutlu olsun,herşey gönlünce olsun.

Kardeşim benim iyi ki doğdun iyi ki aramızdasın.Seni kelimelerle tarif etmek bile zor :) Ama tek dileğim seneye bu zamanlar doğumgününü İstanbulda kutlarız inşallah :) Seneye bütün dileklerinin gerçekleşmesi dileğiyle .

Doğum günün kutlu olsun

Yeni yaşında tüm dileklerinin gerçekleşmesini dilerim Kapadokyalı...

Mutlu yıllar Burakcım.

Nice senelere Burak , yeni yaşında dilediğin herşeyin ( Houston Rockets dahil :P ) gerçekleşmesi dileklerimle ...

Ooo dogum gunun kutlu olsun Burak nba dostu.:)

Doğum günün kutlu olsun Burak. Yeni sezonda artık T-mac şu sakatlıklardan kurtulsun :P

Mutlu yıllar.

Behlül :)
Nice yıllara kardeşim herşey gönlünce olsun

Her ne kadar bana biraz kırgın olduğunu düşünsemde doğum günün kutlu olsun Burak...Nice yıllara...

Doğum günün kutlu olsun Burak nice yıllara..

Not:Bugünlerdede ne çok Burak doğmuş ya :)

Bu hayata senin gibi insanlar lazım.. Seninle tanışmak dost olmak çok büyük şans.. Ne mutlu bana ki ben de o şanslı insanlardanım.. Hayatta herşey senin istediğin gibi olsun inşallah.. Yeni yaşında şans, mutluluk, huzur ve sağlık başına bela olsun inşallah.. :) İyi ki varsın canım benim doğum günün kutlu olsun..

Geri