Jason Keep

Bir süredir pota altına bir uzun oyuncu arayan Galatasaray, ABD'li oyuncu Jason Keep'i denemeye aldı. Geçtiğimiz hafta içerisinde A.B.D.'li uzun Anwar Ferguson'u antremanlara çıkartan sarı kırmızılılar, bu oyuncudan beklediği performansı alamayınca ülkesine geri gönderdi.

Haftasonuna kadar Galatasaray'ın denemeye alacağı Jason Keep, son olarak CBA'in Sioux Falls Skyforce takımında oynamıştı. 27 Yaşında ve 2.08 boyundaki tecrübeli oyuncu, 1999-01 yılları arasında Oklahoma State, 2001-03 yılları arasında da San Diego ile NCAA'lerde mücadele etmişti. 2003 Yılında Southern California Yaz liginde Houston Rockets forması altında mücadele eden Keep, geçtiğimiz yaz ise Sacramento Kings forması altında NBA şansını denemiş ancak başarılı olamamıştı.

Lİg bitti biz daha oyuncu deniyoruz :D :D
 
1999-2000 OKLAHOMA STATE (NCAA)
2000-2001 OKLAHOMA STATE (NCAA)
2001-2002 San Diego OYNAMADI
2002-2003 San Diego (NCAA) 30 maç : 18,0 sayı 9,1 rib 1,1 ast
2003 Portsmouth Pre- NBA Draft Çağrı Turnuvası 16,3 sayı 8,6 rib
2003 Temmuz İndiana Pacers Mini Yaz Kampı
2003 Southern California Pro League (Houston Rockets)
2003-2004 Acqua Lauretana Biella (italyan Serie-A):8 maç 11,5 dakika 2,1 sayı 2,9 rib
2004 Temmuz Southern California Pro League in Long Beach (Sacramento Kings)
2004-2005 Sioux Falls Skyforce(CBA)
 
Seneye 2.Lig için hazırlık yapıyoruz sanırım..

Hey Allahım,sen aklımı koru...

Adam gelecek,adapte olacak,iyi oynamaya başlayacak...

O da ne lig bitmiş...
 
Keep.jpg


http://www.nba.com/draft2003/profiles/KeepJason.html

http://nbadraft.net/profiles/jasonkeep.htm
 
"Fiziksel yap?s? nedeniyle esk Efes Pilsenli Kaspars Kambala'ya benzetilen Keep, o dönemlerde UNLV'de forma giyen Letonyal? pivot kar??s?nda tüm mücadelelerden üstün ayr?lmay? ba?arm??t?."

turkbasket.com'da konuyla ilgili haberde bu ayrinti dikkatimi çekti.
 
Zaten bakarsanız 2.08 boyunda ve 127 kilo...

Evet evet 127 kilo... :D

Biri gelir 90 kilo,öbürü 127 kilo...

Bir ortası yok mu kardeşim şunun?
 
Bu kadar gec transfer mi yapilir. Alinirsa tabi o da.

Yine de bi katkisi olur umarim bu kisa zamanda.
 
Bu adamın iyi olup olmaması hiç önemli değil ben açıkçası bu saatte oyuncu değişikliğini lüzumsuz görüyorum. Takıma uyum sağlayana kadar zaten bir dönem geçecek.

Little psikopatta olsa delide olsa bence ısrar edilmeliydi.

Her gelen oyuncu ayrı bir masraf, bunun sonu nereye varacak bilmiyorum.

Forum rankları post sayısına göre olsa. Her gelen oyuncuya hayırlı olsun diyenin rankı tavan olurdu :)
 
YA NAPMAYA ÇALIŞIYO BUNLARR
BENCE LİTTLE KALSIN her ne kadar onaylamasamda LİGİ BÖLE BİTİRELİM SENEYE BİŞİ YAPSINLAR GÖZÜNÜZÜ SEVİM GÖRÜLMÜŞMÜ BÖLE ŞEY LİG BİTİYO BUNLAR PASO OYUNCU DENİYO YOLLUYO ALIYO SATIYO
 
Abartmayın bence. Little için verilen parayı geçtim tesislerde o adama verilen yemeğe bile yazıktır. Bu yeni gelen kardeşin uyum sürecinden bahsediyoruz da Little sanki takıma cuk oturdu. Nerdeyse 1 aydır takımda ama adam hem takıma hem de basketbola yabancı..

Hiç değilse bu yeni eleman kalıplı bir adama benziyor. Eğer bir parça basketbol biliyorsa 9-10 ribaund alabiliyorsa gayet güzel iş görür.
 
Tipi aynen Kambala.Gerçi çok geç kalındı ama iyi çıkarsa gelecek sezon için düşünülebilir.Size biraz önyargı gibi gelebilir ama bence artık beyaz Amerikalılar üzerine yoğunlaşmalıyız.Siyah oyuncuların kaprisleri ve asilikleri ülkemizde pek kabul görmüyor ve anlayışla karşılanmıyorlar.Bir de bu deneme olayını hiç sevmiyorum.Hangi kritere göre oyuncuyu denediklerini anlayamıyorum.Dikkat ederseniz rakiplerimizde böyle bir uygulama yok.Adam yeni geldiği bir ülkede 2 günde ne yapabilir ki?
 
Bir süredir pota altına bir uzun oyuncu arayan Galatasaray, ABD'li oyuncu Jason Keep'i denemeye aldı. Geçtiğimiz hafta içerisinde A.B.D.'li uzun Anwar Ferguson'u antremanlara çıkartan sarı kırmızılılar, bu oyuncudan beklediği performansı alamayınca ülkesine geri gönderdi. Haftasonuna kadar Galatasaray'ın denemeye alacağı Jason Keep, son olarak CBA'in Sioux Falls Skyforce takımında oynamıştı. 27 Yaşında ve 2.08 boyundaki tecrübeli oyuncu, 1999-01 yılları arasında Oklahoma State, 2001-03 yılları arasında da San Diego ile NCAA'lerde mücadele etmişti. 2003 Yılında Southern California Yaz liginde Houston Rockets forması altında mücadele eden Keep, geçtiğimiz yaz ise Sacramento Kings forması altında NBA şansını denemiş ancak başarılı olamamıştı.
 
Bence bu adam iş yapar. Pota altını kapatacak bir adama ihtiyaç var. Size ı çok iyi bir de dışarı pas olayını iyi tevzi edebilen biriyse yaşadık demektir.
 
Bugün gördüm, Boddicker'dan hafif daha uzun gibiydi. Cidden Kambala görünüşünde. Bacağı dahil bir çok dövmesi var. Yıldız Teknik olarka panel sonrası iade-i ziyarete gittik ama biarz geç kaldık idmanda seyretmek isterdim ama nasip olmadı.

Bu arada NCAA istatistikleri oldukça iç açıcı.
 
bence bu sefer olacak.
olmak zorunda.

geçen hafta murathan maç sirasinda "galatasaray bir uzun bulursa çok is yapar, belki kambala'yi alamaz ama genç ve ucuz bir kambala bulabilir" demisti.

hadi bakalim, insallah diyelim.
 
Arkadaşlar uyum sorunu olabilir fakat 94-95 sezonunda ligin ikinci yarısının ortasında yabancıları değiştirdik kupa şamp. olduk Tolbert geldi
takıma uyum sağladı 98-99 Tim Buro geldi uyum sağladı bu kadar ümitsiz olmayalım.
 
Önce Murat Murathanoğlu "yeni mezun sayılabilecek, henüz şöhreti ve ücreti yükselmemiş, Kambala benzeri bir oyuncudan" bahsetti (draft öncesi yorumlara bakarsak basbayağı bu adamı tarif etmiş, adamın özellikleri Kambala'nın aynı); sonra turkbasket.com bu adamın Kambala'yla karşılaşmalarına dikkat çekti. Galiba herkes bir süredir biliyordu bu adamın geleceğini, hatta belki bu herkes kulübe bir süredir öneriyordu bu adamı. Bu ufak tesadüfler bana çok tuhaf geldi.

İyi bir oyuncuya benziyor ama bunca sorun arasında böyle oyuncu getirip göndermeyi hiç de mantıklı bulmadığımı söylemiştim. Ayrıca şu ana kadar ligdeki takımların basketboluna bakınca Tekel ve biz düşmeyi en çok hakeden iki takım olarak görünüyoruz. Bir adam almakla bundan ne kadar sıyrılabiliriz, hiç emin değilim.
 

Üst