Jeff Hagen

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
G

Guest

Misafir
GS Minnesota mezunu pivot Jeff Hagen'la(2.12 1982) sözleşme imzaladı.Bu durumda Lance Allred'in akibetinin ne olacağı merak konusu.
 
GS Jeff Hagen'la sözleşme imzaladı

Eurobasket.com'daki habere göre Galatasaray Jeff Hagen'la bir süre denenmek üzere anlaşma sağlamış.Halil Üner'in ısrarla istediği Hagen için Karşıyaka da devrede imiş.
 
GS Jeff Hagen'la sözleşme imzaladı

Geçen sene Minnesota Üniversitesi'Nde 11.2 sayı 6.1 ribaund 2.2 asist ortalamalarını tutturmuş.
 
GS Jeff Hagen'la sözleşme imzaladı

Bu ortalamaları güçlü Big Ten konferansı'nda tutturmuş.
 
Bir aksilik çıkmazsa bu seneye pota altında çok güçlü oyuncularla gireceğiz. Fatih Solak - Hüseyin Demiral - Lance Allred - Jeff Hagen - Burak Sezgin birde eğer takımda kalıyorsa Umut Durmuş.


Hagen' ın resimleri 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9
 
vay be super bı pota altımız oldu desenıze ıı bı transfer bu demek kı fatıh bızde de fazla sure alamayacak :? ya benım en merak ettıgım konu valentının bıze yapacagı katkı pek bıse kazandıracagını dusunmuorum...
 
Herhalde Lance gidici gibi, Jeff için süper blokçu deniyor. İçerden iyi sayı bulabilen, pasör, orta mesafe şutu olan bir isimmiş. Fatih, Jeff ve Lance fazla gibi gerçi Lance 4e kayabilir demişti Aliemre. Bakalım görürüz yakında.
 
Lance+Hagen lüks olur yahu.. 3-4 numara arası şutu iyi olan birini alsınlar yoksa çok kabız bir takım olacağız. Zaten Halil Üner içeriden oynatma özürlüdür 3 pivotun turşusunu kurar artık.
 
allraed kalsaydı yaw adamın ıstıstatıstıklerı falan ııydı bence fatıh burak yenı transfer allread huseyın super otesı bı pota altımız olur ve gecen sene kı sorunları yasamayız..
 
şu transferlerin 3 ü geçen sene yapılsaydı play off yapabilirdik

bazı olaylar yaşanmadan yönetim hamle yapamıyor nedense :(
 
HAgen sağlam adamdır, nasıl olmuş da bağlamışlar

edit: Lance'i göndermek yine ayrı bir saçmalık. Adamı deniyorsun , beğeniyorsun para harcıyorsunn, basına bıdı bıdı ediyorsun -opera mopera bilmemne diye- sonra sezon başlamadan yolluyorsun. Ben oalcağı söyliyeyim, koç anlaşamadık diyip yollar.
 
burada bütün yaz hlail abiyi savundum ama yaptığı transferler iyicce kafamı karıstırdı oncelikle bu adam geliyorsa bi ay once gelen pivot gidecek heralde o zaman adamı niyegetirdin simdi sezon bası geliyo bu yeni arkdas alısması bir ayı buur en yazıkki sonra valentin pastal necidr hic cozemedim ne gereği vardı bu adam cihad kalsa cok daha iyiydi ama asıl problememiz devam ediyor oyun kurucu mevkinde cok zayıfız orası ismetle serhatla olmaz cidi bir adam lazım hla bekliyorum oraya bir transfer insallah halil hocada benim gibi düşünüyordur
 
bencede bi takıma 2 yabancı 2 turk pivot oyuncusu cook fazla bu asaırı lukse kacar lance hazırlık maclarındada fena degildi iyi sayılar attı ne den bole bisi yaptılar anlamadım ben forwete transfer bekliyorum ve bence oraya hala transfer gerek
 
dikkat edelim

sayın Biglion herhalde yaşınız 17 imiş.o yüzden büyüklerimize hitap ta bulunurken lütfen Halil vs. demeyelim.Halil hoca. koçumuz,hocamız vs.diyelim.Önce saygı sonra spor....
 
Resimlere baktim ilk.Adama hantal diyecektim ama yaptigi bloklar gercekten iyi.
Lance hazirlik maclarinda nasildi acaba.Begenmedigi icin degistirilebilir.
Para var ya artik :roll:
Beyaz Amerikalilarda sansimiz tutuyor.
 

Üst