Jehyve Floyd

Parmak hassasiyeti yok. Serbest atışları %10 ile atıyor. Boş alley-oop kaçırıyor. Bu formayı hak etmeyen oyuncularımızdan biri. 2018-2020 Arasında şov yapan Zach Auguste'ın onda biri yeteneği bile yok. Ona hak etmediği eleştirileri yapan @Gökhan Gel ve @Furkan Dillice 'ye ibret olsun diye gelen uzunlardan bir başkası (Johnathan Williams - David Kravish - Alex Tyus - Raymar Morgan vs.).

Aldığı paranın beşte birini bile hak etmiyor.
Floyd'un kötü olmasından Veya tercih olmasından Auguste performans eleştirisine nasıl geldiniz hocam? Furkan'ın Floyd'un alınmasını öven yazısını da hatırlamıyorum, Floyd ile ilgili söylediklerin çok doğru .
Ne çabuk unuttuk Augıste'un yaşadığı mental sorunları! Yoksa bize düşer miydi?
Sezonu iyi kapaması ortadayken gönderilmesi ne kadar hataysa her 2 departmanda da canavar N'Dour'un gönderilmesi ve bu her açıdan yeteneksizin alınması o kadar hata...
 
Son düzenleme:
bu adamin durumunu bilen yokmu? Sakatmi degilmi? Sezon basinda iki pivot aldik ikiside sakat cikti birisi basketbolu birakti digeri bütün sezon sakat.
Böyle bi durumda basarali olamassin zaten.
 
Morgan ve Floyd bizi mahvetti guardlardan verim alinmamasinda bu arkadaşların da ciddi payı var. Yerine alınan sf den bozma pf/c diye etiketlenen Hummer da tüy dikti tabi.
 
3-4 gün içerisinde sezona yaklaşım 180 derece değişebilir; böyle olsa dahi son 11 ayın en geri tercihi oldu saha içinde doğan sonuç itibariyle.
 
3-4 gün içerisinde sezona yaklaşım 180 derece değişebilir; böyle olsa dahi son 11 ayın en geri tercihi oldu saha içinde doğan sonuç itibariyle.

abi geçenlerde, bir başlıkta belirttiğin "Yunan koçların Mart ayından sonra seriye bağlaması" detayına tutunuyorum şahsen. sezonu en olumlu ve en hayırlı şekilde kapatıp herkesle mutlu dağılmak lazım. tabii 11 ayın hesabını da sorarak. Floyd'u Haziran ayında piyasa bol iken Morgan ile beraber çekenlere "amacınız neydi, cidden ne düşündünüz?" diyerek hesap sorulmalı.
 
Sezonun temel açmazı bütçe diye düşünüyorum açıkçası. Rus takımları olmayınca 3 milyon dolar bütçe zar atmayı gerekli kıldı kanısındayım. Rekabetin pek tasavvur edilemeyeceği kadro birleşimleri de yarattı rakiplerde. Söz gelimi Euroleague'de Top 8 görür mü diyerek izlediğimiz Partizan'da nicelik itibariyle iki katımız oyuncu var transferin kapandığı günlerde. :)

Söz konusu bütçe skalasında biz Avrupa dedik, Karşıyaka lige yöneldi, Bursaspor ise iki tarafta da idare ederek götürdü sezonu. Karar dönemine de geliyoruz Mart itibariyle, performanslar bu zaman diliminde ölçülecek.

Floyd özelindeyse Ergin Ataman ve Marina Maljkovic dönemlerinin temel sorusuyla sakatlık riski olan oyuncu mu alındı, hazırlık dönemindeki yükleme mi sakatlığı tetikledi gibi soruları öne alıyorum. Scoutingi bir yaşam biçimi haline getiren Galatasaraylıların alanlarını kısıtlamayı aklımdan dahi geçirmem, benzeri ücretlerle şöyle bir uzun alınabilirdi deniyorsa boynum kıldan ince; bununla birlikte Floyd'un oyuncu profili değil de sordurmuş olduğu ''öldü mü kaldı mı, nerede bu adam?'' sorusu üzerinden bilhassa ligde salt bir sürpriz ögesi halini aldık noktasındayım.
 

Üst