Justin Rowe

Galatasaray Basketbol Şubesi yetkilileri, bu hafta sonunda, denemek üzere 1979 doğumlu, 2.13 metre boyundaki ABD'li Justin Rowe'u Türkiye'ye getireceklerini açıkladılar.

Bu oyuncunun daha önce Macaristan Ligi ve NBA Ligi'nde Phoneix Suns'ta oynadığı, halen CBA Ligi takımlarından Yakima Sun Kings'in kadrosunda bulunduğu bildirildi.

Galatasaray Basketbol Şubesi İdari Menajeri Turabi Genç, yaptığı açıklamada, Justin Rowe ile anlaşılması halinde bu oyuncunun ligin 11. haftasında oynanacak Fenerbahçe maçında forma giyeceğini belirtti.

Bu arada, basketbol şubesinden yapılan açıklamada, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Emel Çabukoğlu'nun, basketbol şubesinden sorumlu Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Vezdenar Üyesi Derya Taşdelenler'e çalışmalarında yardımcı olmaya başladığı kaydedildi.

http://www.ajansspor.com/basketbol/habe ... erID=97918
http://www.galatasaray.org/basketbol/de ... rID=249012
 
Evet yine bir denenecek arkadaşla karşı karşıyayız. 2.13 kulağa gerçekten hoş geliyor, sizelı ise çok iyi olur pota altını kapatabilir. Beyaz bir Amerikalı, zamanım olmadığından araştıramadım daha, hadi gsbasket araştırma ekipleri görev başına :)
 
34.jpg


oyuncu hakkında bazı bilgiler
free agent bulduğum kadarıyla.. yani beleş olmalı
Springfield, Mass./Clearwater Christian College (Fla.)
2001-2002: Maine (NCAA): 30 games: 12.6 ppg, 8.0 rpg, 0.9 apg
2002-2003: Maine (NCAA): 25 games: 10.3ppg, 9.4rpg, 20ast
2003-2004: MAFC-òjbuda Budapest (HUN-A Division): 21games: 9.8ppg, 6.6rpg, 1.7spg, 1.6bpg
2004-2005: Phoenix Suns (NBA) pre-season camp: waived in Oct.'04, next month signed at Yakima Sun Kings (CBA)
Awards:

AEC Tournament Finalist -02
All-AEC 1st Team -02
All-American East Conf. 2nd Team -03



ncaa lerde ve cba de fena rib çekmiyo..
ama free agent olduğuna göre harika da değildir.. phoenix bu sene yaz kampında denedi beğenmeyiip yolladı..

görelim bakalım.. fener maçında sahada olması bekleniyo

justin-rowe-hd.jpg
 
Career / Comments:
Born: Nov.1, 1979
267lbs / 121kg
-------------------------------------------------------------------------------
Outlook:
Justin is definitely a late-bloomer who has developed from a small-college player into a player that was often dominant in our practices last year against an All-Conference front line. I feel he will be an excellent shot-blocker and defender. His rebounding should be strong. He’s also capable of having very strong offensive performances.
-------------------------------------------------------------------------------



Eurobaskette oyuncu ile ilgili yorum fena değil. Sanırım menajeri yazmış. :) Faydalı olur umarım.
 
gözler de maviş maviş...bu sene bayan taraftar çekmek için yakışıklı yabancılar alıyoruz ama kızlar hala gelmiyo maça...olmuyo kızlaaaarrrrrrrr
 
bizdeki sorun getirmek degil, gelen adamlari elde tutamayip geri gondermek...
 
yine para vermemek üzere oyuncu alıyoruz. tamam iyi oyuncu gibi görünüyor da bu iş nereye kadar? kulüpte herkes para beklerken biz isyan edip gidene kadar oynatmak üzere yabancı oyuncu getiriyoruz senelerdir. çok ciddiyetsiz buluyorum bu tavrı, ayıp bile hafif kalıyor artık.
 
Hadi bakalım gelsin neler yapacak? Umarım iyi çıkar çnkü gerçekten içeriye iyi bi uzun lazım...
 
Sevgili arkadaslar,

Umarim bu yei aday iyi cikar ve icerideki sorunumuzu cozer. Yanliz iyi ciksa bile yeni bir sorunumuz basklayacak. Su an 3 Amerikalimiz da uzun sure alarak oynuyor ve verimli oynuyor. Yeni gelen Amerikali ile ya yabancilardan birinin oynama suresi kisalacak ya da her yabanci oyuncu degikliginde birden fazla oyuncu degistirmek zorunda kalacagiz (su an Johson 1, Jacobson 2 ve Boddicker da 4 oynuyor. Birinin yerine oyuna 5 numara girecekse takim icinde en az bir oyuncu degisikligi daha gerekecek) ve takimin zaten olmayan duzeni daha da kaotik hale gelecek. Bence yeni 5 numara gelince Halil Uner Jacobson'a daha az sure vermeye baslayacak, zira elinde Gokhan gibi 2 ve 3 oynayailen bir oyuncu var. Oynama suresi azalan sutor bir oyuncunun verşmş ve sut yuzdesi sizce bu durumdan nasil etkilenir?
 
Arkadaşlar yeni bir yabancı daha getiriyormuşuz denemek için, herhalde 2 oyuncudan beğendiğimiz ile anlaşma imzalayacağız. Bu oyuncunun istatistikleri bana daha bir çekici geldi.
http://www.turkbasket.com/haberanasayfa ... &hid=30367
Kendi takımının rebound kategorisinde 1.ymiş. Point guardımız Ron Johnson ile aynı üniversiteden mezunmuş, herhalde o tavsiye etmiştir.
 
Ruby Williams ti sanirim ismi.Baya baya iyi gozukuyor.
4 yabanci deneyip birini alicaklarmis gibi birseyler duydum ben.Biri geldi gitti.2 sini biliyoruz.
Bakalim bir tane daha gelicekmi.
 

Üst