• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Kadın Voleybol Milli Takımları (2025)

Puanları 0
Çözümler 0
@Halil Sentürk
Foruma yaz boyu yazmayacaktım ama milli takım hazırlık kampı kadrosu açıklandı maç oynandı kimse bir bilgi vermiyor yazmak zorunda his ettim kendimi yaz boyu kulüp transfleri hakkında yorum yapmıycam zaten görüşümü söyledim milli takıma giden oyuncularımız hakkında bilgi yazmaya çalışıcam.

İlk hazırlık maçımızı oynadık Almanya ile 3-1 kazandık maçı izledim.Alexia Ayçin ve Eylül hazırlık turnuvası kadrosunda yer aldılar.

Alexia maçın en iyisiydi.Hem hücum da hem defansta hem blokta hem serviste daha 21 yaşında umarım biraz smaç konusunda da gelişir bugün milli takımın en iyisi oydu.

Ayçin kötüydü.Ne hücum etti ne blok yaptı sadece servisleri iyiydi zaten son sete yerini Deniz'e bıraktı.

Son düzenleme:
Eylül hiç süre almadı.Simge kaptan şuan Vnl de çok da iyi oynadı bu maç lafım yok ama genç oyuncu olduğu için Eylül denenmeliydi diğer maçlar da onuda izleriz diye umuyorum.

Alexia adına çok mutlu oldum herkesin takdirini topladı şuan. Elif onu az paslamasına rağmen 21 sayı aldı. Ama Ayçin de bir okadar hayal kırıklığı benim için hiç yoktu saha da.

Alexia'nın performansı iyiydi ama beklemek lazım. Hazırlık maçları net gösterge değil ki karşımızda da Almanya'nın B takımı vardı. Ayçin bu maçlarda da kendini gösteremeyecekse gerçekten sıkıntı büyük demektir. Çok acilen orta oyuncuya ihtiyacımız var hem de blok takibi iyi olup hem de hızlı ayaklara sahip bir orta oyuncu almalıyız. Keşke Nasya Dimitrova SB menajerlik şirketi ile anlaşmadan alabilseydik. Timmerman hamlesinin ne kadar yanlış olduğunu yerli oyuncularımızın da blok oranlarından anlayabiliyoruz.

Galiba kararımı verdim. Almamız gereken son yabancı oyuncu orta oyuncu olmalı. Timmerman'ı da devre arası gönderebiliyorsak gönderip duruma göre fırsat transferi kovalamalıyız. Uzakdoğu'da ligler ne zaman bitiyor ya da devre arasında oyuncu ikna edebilir miyiz bilmiyorum ama bunu yapmak zorundayız.

Alexia'nın performansı iyiydi ama beklemek lazım. Hazırlık maçları net gösterge değil ki karşımızda da Almanya'nın B takımı vardı. Ayçin bu maçlarda da kendini gösteremeyecekse gerçekten sıkıntı büyük demektir. Çok acilen orta oyuncuya ihtiyacımız var hem de blok takibi iyi olup hem de hızlı ayaklara sahip bir orta oyuncu almalıyız. Keşke Nasya Dimitrova SB menajerlik şirketi ile anlaşmadan alabilseydik. Timmerman hamlesinin ne kadar yanlış olduğunu yerli oyuncularımızın da blok oranlarından anlayabiliyoruz.

Galiba kararımı verdim. Almamız gereken son yabancı oyuncu orta oyuncu olmalı. Timmerman'ı da devre arası gönderebiliyorsak gönderip duruma göre fırsat transferi kovalamalıyız. Uzakdoğu'da ligler ne zaman bitiyor ya da devre arasında oyuncu ikna edebilir miyiz bilmiyorum ama bunu yapmak zorundayız.
Dediğim gibi transfer ya da kulüp hakkında konuşmayacam.Ama ben Alexia için umutluyum sahanın en iyisiydi şov yaptı ama Ayçin de bir o kadar sahada yoktu 2 maç daha kaldı oralarda Eylül de süre alacaktır.

Trt spor yıldız da saat 21.00 da milli maçımız var izlemek isteyen olursa diye yazdım.

Maçı 3-2 verdik Santa verdi maçı. Saçma sapan değişikler yaptık herkes oynasın diye. Ama oyuncularımız adına güzel geçti. Ayçin yedek Eylül ve Alexia sahadaydı. Alexia ve Eylül ikisi de gayet iyiydi. Dilay,Alexia,Eylül,Deniz bu oyuncular bugün genç oyuncu olarak göz doldurdu. Ayçin isteneni veremedi ilk maç bu maç kesildi. Alexia iki maçtır gayet iyi. Eylül de bugün ilkez oynadı ve çok etkiliydi.

Santa’nın verdiği bir maçtı saçma sapan ikili değişiklik için Ayşe Çürük Alexia değişti sürekli o takımı batırdı.

Deniz bugün gayet iyiydi Deniz tercih edilir şuan tek ayakçı olarak Eda ve Snead’en sonra Ayçin şansı kaybetti gibi.

Milli takımlar muhabbetine bence buradan devam edebiliriz.

Hollanda-Türkiye maçı var şuan Alexia ve Ayçin oynuyor. Alexia ve Eylül güzel oynadı şuana kadar umarım Ayçin de güzel oynar umarım bu maç ilk maç batırdı.

İlk set 9 sayı aldı Alexia bu turnuvanın MVP si o net.

3-0 kazandık Alexia ilk 2 set gayet etkiliydi. Ama son set Alexia zaten ikili değişiklik falan yaptı Santa çok son set bence iyi değildi ama ilk set çok iyiydi. Verilen şansı 3 maçta çok iyi kullandı. Eylül bu maç yoktu ama verilen şansı İtalya karşısında oda çok çok iyi kullandı.Ayçin bence verilen şansı ilk maç hem hücum hem blok çok kötü kullandı. Bu maç Ayçin yine hücum da kötüydü etkisiz kaldı tek ayakları. Ama blokta iyi yer tutu Hollanda Berka ve Ayçinin tutuğu bloklar sayesinde hicum da zorlandı ama hücum da yetersiz olduğu için bence Ayçin yine çok yeterli değildi Ayçin bence verilen şansları değerlendiremedi.

Alexia Vnl ilk haftasına yüksek ihtimal tek çapraz olarak gidecek. 21 yaşında daha zaten kendini geliştirmek için önemli bir hafta. Fransa Tayland Polonya ve Çin maçların da umarım kapabildiğini kapar. Üst düzey bir plaseci buna çok güveniyor ama Tayland gibi asya ekolünden olan takımlar o plaseleri kolay kolay yemez. Smaç vurmak zorunda kalacak buda onun için iyi bir şey zorla smaç vurmaya başlaması lazım artık tamam güzel plase atıyor ama sürekli sürekli olmaz.

4 Haziran da Vnl başlıyor kadromuz açıklandı.
Pasör:Elif,Dilay
Pç:Alexia
Smaçör:Hande,Meliha,Yaprak,Derya,Ayşe,Saliha
Orta:Aslı,Ayçin,Berka,Deniz
Libero:Simge,Eylül
İlk hafta maçları:Fransa,Tayland,Polonya,Çin

Fransa Tayland ve Çin maçlarını alırız ama Polonya yedek kadromuzu yener 3 galibiyet 1 mağlubiyet ile tamamlarız ilk haftayı bence.İlk hafta için çok doğru bir kadroyla gidiyoruz.Alexia da 4 maç da as oyuncu olacak kendini geliştirmek için önemli bir hafta onun için.

Geri