KBL 2. Hafta | Bornova Beckerspor 79-90 Galatasaray

Kadınlar Basketbol Ligi'nde 2. Hafta!

Sarayın Sultanları 2. Haftada İzmir Deplasmanında:


Bornova Beckerspor - Galatasaray

Tarih:14 Ekim Cumartesi
Saat: 16:00
Salon: Bornova ATATÜRK SS
Yayın: Karşılaşmanın yayını bulunmamaktadır.



Sarayın Sultanları'na Bornova Beckerspor karşısında başarılar diliyorum. Sopron mağlubiyetinden sonra Marina Maljkovic ve öğrencilerinin en kısa sürede toparlanması şart, takımın sahada ne yaptığını bilen bir takım haline bürünmesi gerekiyor.
 
Son düzenleme:
Bornova başkanı geçtiğimiz günlerde Galatasaray ile ilgili küfürlü bir twiti beğenmiş sonra da özür dilemiş. Böyle adamlara haddini bildirmek gerekiyor.
 
Şu an salondayım, ben Galatasaray kadın basketbol takımının kadrosunu uzun zamandır bu kadar kötü görmemiştim. Tek yabancılı Becker'den bir yarıda 45 sayı yedik. Sistemsiz, plansız saçma sapan bir basketbol oynuyoruz. Malkovic ne yapmaya çalışıyor anlayabilmiş değilim. Nerden bulmuş bu beceriksiz oyuncuları??? İnanılmaz!!!
 
Tebrikler büyük galibiyet. Şu maçı kazanmak için bile Dubljevic-Quigley 35 dakika civarı Epoupa 30 dakika ihtiyaç duyuyorsak vay halimize. İş işten geçmeden birşeyleri değiştirmek lazım yoksa sezon ortası geldiğinde elde avuçta birşeyler kalmayınca hamle yapsakta değişen birşey olmıcak.
 
Komedi devam ediyor. Daha lig başlamadan havlu atan Bornova'dan 78 sayı yemişiz. Çok büyük iş tebrikler!
Ne köy olur ne kasaba! Fiyasko kadro!
 
Takım hiç hazır değil. Ne oyuncular, ne koç.

Herkesin konuştuğu gibi gerçekten uzun ihtiyacımız çok bariz var fakat kısa savunmamız da rezalet durumda. Tam saha baskı yapayım derken Becker'den bomboş 6 turnike yersen yarın bir gün Kursk'a karşı ne yapacaksın?

Hocanın artık bu takım için yolunu çizmesi gerekiyor. Böyle giderse sadece EL'de değil, ligde de hüsran yaşayacağız.
 
Sayıl bulduktan 7-8 saniye sonra en az 5-6 tane turnike yedik. Böyle zayıf bir takıma karşı baskılı savunmada bu kadar kolay sayı yiyorsak iyi takımlara karşı duman oluruz. Kadronun ne kadar kötü ve hatalı seçildiğinin başka bir göstergesi bu.
 
Gy3nDv.jpg
 

Üst