• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

KBSL 19. Hafta | Galatasaray 83 - 59 Hatayspor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fatih Bulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:20
Puanları 0
Çözümler 0
@Fatih Bulut
Tarih: 27 Şubat Pazar
Saat: 13:00
Yayın: Tivibu Spor (Şifresiz)
Salon: Şehit Mustafa Özel

Takımımız son iki maçını kazandı ve moral depoladı. Fenerbahçe karşısında verilen mücadele muhteşemdi. Aynı mücadeleyi yarın da görmek istiyoruz. Seri galibiyetlerin devamı gelmeli ki Play-off'ta iyi yer almalıyız. Hatayspor ise son iki maçını kaybetti. Takımımıza başarılar.

Sude yine çok iyi başladı

Sude maşallah.

Takım rahatlamış.

Kelsey çok yerinde bir transfer oldu. Nazar değmesin.

Israrla Tinadan oynuyoruz ama Tina da ısrarla kötü oynuyor. Arkasında Bahar var ve bitiremiyor. Ne oldu bu kıza?

Devre 50-40. Savunmayı unuttuk.

Son yıllarda vasata alıştırılmış bir taraftar olarak Plum'ı izlemek keyif veriyor.

Tina kendisini Sancho Lyttle falan zannediyor galiba lâkin birinin olmadığını söylemesi lazım.

Shante Evans'ı çok aradılar mı acaba

Sude'den bir üçlük daha geldi.Asist Kelsey Plum'dan.

Pelin'in direkt sözleşmesi feshedilsin.Takımımız tamam iyi değildi ama olan takımı bozanda Pelinmiş.Pelin varken toptan kaçan,hücumda kendisine pozisyon gelmeyen bir Sude vardı her zaman.

Merve Aydin mı diyor spiker :LOL:

1 tane iyi oyucu takımı ne hale getirdi.
Yönetim yönetim olacak 4 tane iyi 1-2 tane de onları yedekleyecek yabancı alacakk.

Maçın son 3dk'sına girilirken TivibuSpor bir anda Bglk maçı vermeye başladı kanalı değiştirdim :) takımımızı tebrik ederim.

Tebrikler takım. Pelin kritiklerine katılıyorum. O yokken takım makine gibi işliyor. Zaten takımı çok bozduğunu hep söylüyordum.

Pelin'in oyun görüşü yok.Kelsey 3.çeyrek Mısra'ya bile asist yaptı.Mısra'ya bile.

Pelin zam istesin ancak gelecek sene için.

Bravo takım. Kelsey, canımsın.

Geri