KBSL Play-Off | Fenerbahçe 54-51 Galatasaray

04.05.2019 Cumartesi
15:30
Metro Enerji Spor Salonu

Serinin ikinci ve üçüncü maçlarında muazzam bir şekilde mücadele ederek kazanan takımımız serinin dördüncü maçında kaybetti ve seri 2-2 eşitliğe geldi. Son maçtayız. Kazanan finale çıkacak. Açıkçası söylemek gerekirse bu seride iki maç kazanacak Galatasaray deselerdi güler geçerdim. Bence çoğumuzda öyle düşünüyordu. Ama takımın koyduğu refleks gerçekten hepimizi mutlu etti. Bu maçta da takımın elinden geleni yapacağına inancım tam. Bu maçtan çıkacak sonuç ne olursa olsun bu takım alkışlanmayı hak ediyor.
 
Uzun yıllardır beklentinin en düşük olduğu kadrolardan biri yapılmıştı sezon başında. Ama gerek hocayla gerek oyuncuların yüreğiyle harika bir noktaya getirdiler, her ne kadar 3-1 yaparak seriyi bitirme şansını yitirsek de Metro Enerji'de kazanıp finale adımızı yazdırırız diye düşünüyor ve inanıyorum.
 
Moriah ve Alperinin maç günü belli olacakmış. Kaptanın da ufak bir sakatlığı var ama oynamasına engel değilmiş. Bence ilk kazandıgımız maçın kilit ouncuları ndan biri olan Eda da yok malesef :( 5 kişi cikabilirsek maça şanslıyız.
 
Yediğimiz maçların iyilerinden olan Işıla son maç neredeyse hiç adım attırmadılar. Bu sefer Monika boşluklar buldu ama o da değerlendiremedi. Jefferson oynamazsa kazanma ihtimalimiz sıfır ki oynasa bile ne kadar faydalı olur soru işareti. Hücum da başka alternatifler üretmeliyiz.
 
Jefferson yokken sadece 2 sayı farkla girdiler devreye. İyice panik yapacaklar maç kafa kafaya gittikçe. Değerlendirebilirsek bir süpriz daha yapabiliriz.
 
Alperi boş turnike kaçırdı öne geçecektik! Hakemler Fener lehine döndü ama yine de maç kafa kafaya gidiyor.
 

Üst