KBSL Play-Off Yarı Final 2. Maç | Galatasaray Çağdaş Faktoring 71-109 Fenerbahçe Alagöz Holding

McGowan berbat oynuyor hatta her türlü lafı hak eder biçimde efor sarfetmiyor aklı sahada değil sanki bilerek hiç umursamaz şekilde sahada geziniyor. Zaten kilolu faydayı bırak safi zarar kesinlikle gönderilmeli. Mazereti olsa bile böyle sahada takılmak profesyonellik dışı.
 
En az 2 tane üst düzey oyuncu transfer etmemiz gerekiyor. Gabby Williams ve Julie Allemand'ın fbye gittiğini düşünürsek acilen WNBA yıldızı bir guard oyuncusu transfer etmemiz gerekiyor diye düşünüyorum.
 
Bu takımdan, kadrodan yana iki beklenti söz konusu olabilirdi. İlki, 2013-2014'te Fenerbahçe'ye karşı Euroleague finali kazandığımız ortamda; 21. yüzyılda Eylül sonu Ekim başında takım kurabildiğimiz bir sezon olmamışken Fenerbahçe'ye karşı Avrupa Süper Kupa finali yaratmamak. İkincisi de 1997-1998'de Fenerbahçe'ye karşı 98-41'le derbi tarihinin branş özelindeki en farklı galibiyetini aldığımız ortamda o farkı egale ettirmemek ya da kırdırmamak. İkisi de gerçekleşti.

Üst paragraf gösteriyor ki, Galatasaray basketbolu yükselişe geçecekse de sinerji yaşamının muhtelif dönemlerinde Galatasaray basketboluyla hemhal olan insanlar üzerinden doğmayacak.
 

Üst