La Liga

Videoyu izledim, genelde Realliler hayvani müdaheleler yapmış. He omzuna vurduğu halde yüzünü tutmasını kastediyorsan tamam ama bu Real Madridlilerin masum olduğunu gösterir mi ? Bence göstermez :)
 
Hakemi ay pardon barcelonayı tebrik ederim muhteşem oynadığımız maçı kazanamadık hakem maça damga vurdu gerçekten bu kadar kötü maç yönetilmez herhalde ayrı bir parantez de barcalı futbolculara bazı hareketler de bu kadar abartılmaz.
 
Mourinho reyiz bu adamları nasıl yenebilceğini anlamıştır.Ya herro ya merro.Ya fark yersin ya da kazanırsın.Madrid müthiş 45 dakika oynadı 8-10 gol kaçırdılar.Pozisyon vermeden 2 gol yediler.2.yarı gol verilmedi o psikolojiye rağmen maç 2-2'ye geldi.Ama şunu yine gördük sıkıntılı duruma geldi mi maç Barcalı oyuncular futbolculugun yanında tiyatrocu olduklarını da hemen hatırlıyorlar.Ramos'un kartı komikti.Pepe ve Madrid bazen sertlik dozajını artırsada aynı pozisyonları Pique,Fabregas gibi isimler yaptı mı onlar cici onlar bebek diyerek geçiştiriliyor sanki.Hakemin performansı berbattı.Bu maçlarda kart standartı 0.Son dk foul veriyorsun son şans kullandırmadan maçı bitiriyorsun.Barca Fener gibi birşey olmuş İspanya'da.Nasıl bir güçse.Tartışma yaratmak istemiyorum.Madrid açısından bakınca durum iyi.Barca ile olan bariz kadro farkına rağmen bu sene ligi Madrid kazanıcak gibi.Nou Camp'ta ki El Clasico Madrid için ya şampiyonluk yolunda gövde gösterisi olur ya da yine facia olarak biter.Ama her koşulda Madrid bu sene ligi alır.Barca elenirse Şampiyonlar Ligi'ni de.Barca içinse konuşmaya gerek yok.Her zaman her yerde istedikleri takımı yenerler ancak işler sıkıya geldi mi yaptıkları sahtekarlıklar gerçekten can sıkıcı.Barca şu an en iyisi ama 2006da ki R10lu Eto'o lu Barca > şu anki
 
Madrid'in Pepe gibi kasaplarından ne kadar nefret ediyorsam, Barcelona Tiyatro Kulübü'nden iki kat nefret ediyorum.

Maça gelirsek, hakemin konuşulacak veya tartışılacak bir yanı yok, çünkü ortada hakem yoktu.
 
Gören de hakem full Barca'ya çalıştı zannedecek? Evet hakem ortada yoktu, olsaydı daha ilk yarıdan Lass giderdi. Daha da ne kartlar çıkardı, olaya tek yönlü bakmayın.

Bunun dışında maç 2-0'dan 2-2'ye gelmiş falan, değişen bir durum yok. Yine yenemedi Real Madrid, diğer ligdeki maçta da değişen bir durum olmayacaktır.
 
Barca'nın gereksiz pas muhabbeti bir deplasmanda daha işe yaramadı.El Madrigal'de de 2 puan gitti.Puan farkı 7 oldu.Real Madrid şampiyon :)) Şu an en iyi top oynayan takım Madrid ama isterse Madrid'i yenebilecek bir Barca var.Nou Camp'ta kaybedilse bile Madrid için 2 maçlık fark var.Barça maçıda son 5-6 hafta kala.Madrid çok büyük avantaj yakaladı.Haydi bakalım :))
 
Son 3-4 yılda oluşan Barcelona hegamonyasının temelini oluşturan,artık Barca'ya ait bir kültür gibi değerlendirilen "paslaşma"yı gereksiz pas muhabbeti diye değerlendirdin ya Alpaslan tebrik ederim :) .
 
Çirkef!! Madrid şampiyonluk yolunda büyük bir adım attı bu gece puan farkı 4 e çıktı bence şu an:) Nou Camp'ta şanslarının olduğunu düşünmüyorum ben yinede.Sanırım ağlaya ağlaya şampiyon olacaklar Mourinho'nun son senesi olduğunu düşünüyorum ayrıca.
 
Çirkef!! Madrid şampiyonluk yolunda büyük bir adım attı bu gece puan farkı 4 e çıktı bence şu an:) Nou Camp'ta şanslarının olduğunu düşünmüyorum ben yinede.Sanırım ağlaya ağlaya şampiyon olacaklar Mourinho'nun son senesi olduğunu düşünüyorum ayrıca.

Kim, nasıl ağlaya ağlaya şampiyon oluyor anlat da bilelim arkadaşım. Ne olmuş da, kim ağlamış kim veryansın etmiş ligde ? Paşalar gibi 7 puan öndedir Real Madrid takımı. Bu kapanmayacak fark değil elbet ama benim düşünceme göre altını çizerek söylüyorum benim düşünceme göre zor kapanır..
 
Her sene Barcelona'nın şampiyon olacak hali yok. Şu anda da zaten hakeden net biçimde Real Madrid, keza aradaki 7 puanlık fark da bunu doğruluyor. Barcelona içeride Real'i yendi desek arada 2 maçlık fark var, sezon sonuna kadar Barcelona daha puan da kaybeder. Real'in 3 tane Barcelona maçı harici puan kaybetmesi lazım bu saatten sonra bence. Kaybeder mi, seneler sonra şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken ve bu kadar formdayken bence oldukça zor. Mourinho takımı eğer bu saatten sonra şampiyon yapamassa Madrid'ten sağ çıkartmazlar zaten..
 
Jose her barça maçından sonra yok bu takım yenilmez şöyle iyiler böyle iyiler,bu takımı yenmek imkansız en iyisi onlar hep aynı şeyler yıllardır.Hekemleri beğenmezler her maç ofsayttan bir gol,bir de penaltı oluyor.La liga erken bitti bu yıl Madrid vermez artık burdan ligi kupada gittikten sonra.Asıl yer Şamp Ligi orası daha önemli bu takımlar için heleki yıllardır doğru düzgün çeyrek final bile oynamayan takım için.İspanya şampiyonu çokta iligilendirmiyo açıkçası ama şu an Real keyif veriyor futboluyla.
 
Tebrikler Madride bir barçalı olarak söylüyorum ki bu sene Barçadan çok çok daha fazla hakettiler lig şampiyonluğunu.. Oyunları da keyif veriyor açıkcası bazı bölümlerde özellikle Mesut organize ederken.. Ama şunu söyliyim Barça istediğinde halen dünyanın en iyi takımı olduğunu gösterir.. Bu sene doymuşluk mu konsantre kaybı mı sakatların çokluğu mu yaşlılık mı hepsi birden mi bilmiyorum ama lig şampiyonluğu büyük oranda gitti artık Şampiyonlar ligi ve Kral Kupasına bakacaz..
 
Barca cabrón saluda al campeón :D Barca'nın rezil deplasman karnesi sezona erken havlu attırdı.Mourinho'nun en iyisi olduğunu ispat için Şampiyonlar Ligi kaldı.Barca elenirse Madrid orayı da kazanır ama önemli olan Barca'yı kendilerinin yenip kazanması gibi.Bakalım İspanya kupası için tek maçı var Barcanın.Lig Madrid'in.Şampiyonlar Ligi bu sezonun kazananını belirlicek.
 
Osasuna 8-0'ın intikamını aldı adeta. Şimdilik puan farkı 7 fakat yarın Barnebau'da bayram havasında bir Levante maçı var Madrid'in. Bol gollü olmasına gerek yok, 1-0 da bitse kafidir. Zaten çok zordu buradan dönmesi artık iyice parsellenmiş olacak Madrid'in ligdeki yeri. Bunu haketmişti Mourinho ve öğrencileri. Sezon başından beri özellikle iç saha maçlarında açık, bol pozisyonlu, göze hoş gelen futbollarının bir karşılığı olmalıydı. Ayrıca deplasmanlarda da evindeki baskıyı rakiplerine hissettiremese de Madrid gerekli puanları zamanında topladı bence.

Umarım yarın bir kaza yaşamadan lige resmi olmasa da bir nokta koyar başkent temsilcisi..
 

Üst