Can Kırımlıoğlu 0 Puanları 0 Çözümler 0 Katılım 29 Ağu 2006 Mesajlar 5,075 Tepkime puanı 1 Yaş 33 Konum İstanbul @Can Kırımlıoğlu 30 May 2011 #21 Hücumdaki kıtlığa çare bulamadığına yansın Monaco.. Ligin en az gol yiyen 4. takımı olmalarına rağmen küme düştüler...
Hücumdaki kıtlığa çare bulamadığına yansın Monaco.. Ligin en az gol yiyen 4. takımı olmalarına rağmen küme düştüler...
Aykut Kadıoğlu 0 Puanları 36 Çözümler 0 Katılım 19 Kas 2011 Mesajlar 3,442 Tepkime puanı 6 Yaş 34 Konum Bursa @Aykut Kadıoğlu 24 Ağu 2017 #22 Paris Saint-Germain 222 milyon euro bonservisle Barcelona'dan Neymar'ı transfer ederek hem futbol tarihine geçti, hemde büyük tartışmalara yol açtı! Bu yıl Fransa'da rakipleriyle aralarında büyük fark var, yinede Leonardo Jardim'in Monaco'su savaşmaya devam edecektir...
Paris Saint-Germain 222 milyon euro bonservisle Barcelona'dan Neymar'ı transfer ederek hem futbol tarihine geçti, hemde büyük tartışmalara yol açtı! Bu yıl Fransa'da rakipleriyle aralarında büyük fark var, yinede Leonardo Jardim'in Monaco'su savaşmaya devam edecektir...
Aykut Kadıoğlu 0 Puanları 36 Çözümler 0 Katılım 19 Kas 2011 Mesajlar 3,442 Tepkime puanı 6 Yaş 34 Konum Bursa @Aykut Kadıoğlu 31 Ağu 2017 #23 Aykut Kadıoğlu' Alıntı: Paris Saint-Germain 222 milyon euro bonservisle Barcelona'dan Neymar'ı transfer ederek hem futbol tarihine geçti, hemde büyük tartışmalara yol açtı! Bu yıl Fransa'da rakipleriyle aralarında büyük fark var, yinede Leonardo Jardim'in Monaco'su savaşmaya devam edecektir... Genişletmek için tıkla ... Paris Saint-Germain'den ikinci bomba! Paris Saint Germain, Monaco'nun genç yıldızı Kylian Mbappe'yi transfer ettiğini duyurarak yazın ikinci bombasını patlattı. Bu transfer döneminde Neymar'ı 222 milyon euro karşılığında kadrosuna katan Paris Saint Germain, tarihin en pahalı transferi rekorunu kırmıştı. PSG, Mbappe için Monaco'ya 135 milyon euro bonservis bedeli ve 45 milyon bonus ödeneceğini duyurdu. Böylece, tarihin en pahalı ilk 2 transferini bu yaz PSG yapmış oldu. 3 sezondur Monaco forması giyen Kylian Mbappe, 60 maçta 27 gole imza attı.
Aykut Kadıoğlu' Alıntı: Paris Saint-Germain 222 milyon euro bonservisle Barcelona'dan Neymar'ı transfer ederek hem futbol tarihine geçti, hemde büyük tartışmalara yol açtı! Bu yıl Fransa'da rakipleriyle aralarında büyük fark var, yinede Leonardo Jardim'in Monaco'su savaşmaya devam edecektir... Genişletmek için tıkla ... Paris Saint-Germain'den ikinci bomba! Paris Saint Germain, Monaco'nun genç yıldızı Kylian Mbappe'yi transfer ettiğini duyurarak yazın ikinci bombasını patlattı. Bu transfer döneminde Neymar'ı 222 milyon euro karşılığında kadrosuna katan Paris Saint Germain, tarihin en pahalı transferi rekorunu kırmıştı. PSG, Mbappe için Monaco'ya 135 milyon euro bonservis bedeli ve 45 milyon bonus ödeneceğini duyurdu. Böylece, tarihin en pahalı ilk 2 transferini bu yaz PSG yapmış oldu. 3 sezondur Monaco forması giyen Kylian Mbappe, 60 maçta 27 gole imza attı.