Mahir Ağva

3 Haftadır oynamadığından kendisini unutturmuştu. Bugün yine skandal hatalarla dolu oyununu bize izlettirdi. Yunus Emre Sonsırma'nın gittiği gibi Mahir'de gidecek. Bu formayı 5 saniye bile giymeyi hak etmiyor.
 
Bu arkadaşı beğenip transfer edenin ya bir menfaati vardır, ya basketboldan anlamıyordur ya da art niyetlidir. Başka açıklaması yok.
 
Takımdaki tek pivot Ristic'ti. 25 hadi en fazla 30 dk kalabilir sahada. Kaldı ki dışarıda oynamaya yatkın bir pivot Ristic. 3 guard ve Calaioro oynuyorsa Mahir ligde mecbur oynayacak. Yazın gelirken yazdık 2.yerli uzunu laf olsun diye Eren Beyaz Cemal Nalga tarzı biriyle geçemeyiz diye.
 
Cemal Nalga en azından savunmada bir kaç fayda veriyordu. Bu adamı almak için kör olmak lazımdı valla tebrik ederim. Her ikili oyun savunmasında geçilir, hücumda topu elinde tutamıyor zaten. Suç sende değil seni takıma alanda.
 
Hücumu baya kötü, Floyd'un da hücumu kısıtlı ikisini birden almak riskti biliniyordu. Morgan patlayınca, üstüne gelen Hummer da formsuz olunca sonuç normal.
 

Üst