• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Mart Ayının Oyuncusu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:50

Mart Ayının Oyuncusu Kim?

• Kullanılan toplam oy
    76
Bende bu ay Gaines dedim. Mücadelesi ve özverisi çok takdir edilir...
I love this GAİNES... :)

bencee GAİNES :)

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Bende bu ay Gaines dedim. Mücadelesi ve özverisi çok takdir edilir...
I love this GAİNES... :)
Bu I Love This Gaines'i beğendim yahu.Bu Gaines'i seviyorum :)

en kritik maçlarda,en kritik topları kullandı ve kazandırdı..Dee'nin yokluğunda sakat sakat oynadı ve neden kaptan olduğunun cevabını verdi. Cüneyt.

...Bence Cahrles Gaines...Mart ayındaki maçlarda herşeyiyle takıma mükemmel katkı sağladı...

Cüneyt, Owens ve Gaines arasında kaldım. :) Eli titremeden üçlükleri gönderen Cüneyt'e verdim oyumu.

oyum kaptana. cunki cenesi sargili sargili oynadi. ne kadar bir profesyonel oldugunu gosterdi. herkez yapmazdi bunu, canaria olsun fenerbahce maci olsun gonderdigi uclukler ile biz hayat veren adam oldu. deplasmandaki canaria macinda attigi arka arkaya 3 tane ucluk ile yanilmiyorsam, ispanyolara bir durun tur bizimdir isaretini verdi. fenerbahce macinda ise o 2 serbest atisini atsaydi, tur bizimdi buyuk ihtimal. cenesindeki o sargi olmasaydi atardi kaptan ama cani sagolsun. ne kadar onemli bir oyuncu oldugunu gosterdi bizlere. fark etmez eli sicak olsun soguk olsun herzaman en kritik yerde takimini sirtlaya bilen bir oyuncu.

Oyumu Gainese verdim.Gerçektende en çok onun hakettiğini düşünüyorum.Hem mücadelesi azmi,hemde takıma faydalı oyunu çok etkileyiciydi

Cücücücücücüüüünneeeyyyttt Errrdeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnn !!!!

sariyla.jpg

Charles Gaines

Charles Wayne Gaines ...
Mücadelen yeter

Geri